Artemisinin 100 mg 90 Vegetarian Capsules - Biovea

  • Модел 60 капс.
  • Наличност В наличност
  • 40,30 лв.


Бърза поръчка

 Ефективно средство подпомагащо лечението на гъбични инфекции, паразитни инвазии, е -коли и други патогенни бактерии. Спомага при унищожаването на раковите клетки.

Състав в 2 капсули: Артемизинин (извлечен от растението Artemisia annua) 200mg

Употреба: Приемайте по 2 капсули веднъж или два пъти дневно на празен стомах. При повишена стомашна чуствителност  приемайте с малко храна.

Други съставки: Оризово брашно, хидроксипропил метилцелулоза, растителен магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Опаковка: 90 капсули в контейнер

Други съставки: Капсула от хидроксипропил метилцелулоза, оризово брашно, растителен магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Предупреждение: Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с медицински специалист, преди да използвате този продукт. ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Да се съхранява на хладно и сухо място. Не използвайте този продукт, ако безопасното уплътнение на бутилката е счупено. Не приемайте продукта заедно с грейпфрут.
 
Какво представлява Артемизина?
Артемизининът e активната съставка, извличана от растението  Сладък пелин (Artemisia annua) .
Расте в районите от Пакистан до Китай. Най-висока концентрация на активната съставка се съдържа в листата и цветовете на билката.
Билката е открита от китайски лекари още през IV когато е използвана като антипиретично средство. По-късно започват да го изписват при малария, единственото средство справящо се с болестта. Едва през 70 -те години на миналия век се изолира  активната съставка Artemisinin и използването и като мощно средство в борбата с паразити, туморни клетки, патогенни микроорганизми и др.С течение на времето, билките са спечелили репутация със своите удивителни защитни свойства. Днес хората по света използват тази китайска билка, за да поддържат цялостното здраве и жизненост .

Какво прави ARTEMISININ от BIOVEA по-добър?
 С най-висококачествените съставки, получени от естествения източник, BIOVEA доставя ултра чисти продукти с висока ефективност. Продуктите с марка BIOVEA са проектирани с най-съвременни, чисти съставки, формулирани за максимална абсорбция. Качествените, чисти, мощни съставки максимизират ползите от нашите продукти.

Защо да използваме Артемизинин?

 Протекция срещу гъбични инфекции:  Инфекциите и свръх популацията на гъбички са обичайни състояния на хората от развитите страни. Около 70% от хората страдат от това в даден момент. Това състояние е факт, когато полезните бактерии в червата са увредени и не успяват да се справят с гъбичната популация. При здравите индивиди полезните бактерии изяждат около 1 – 1,5 кг гъбички. При липса на полезни бактерии гъбичките процъфтяват. Те могат да увредят фатално червата (синдром на пропускливото черво) и позволява на гъбичките да преминат в кръвообръщението, колонизирайки се в определени области на организма. Симптомите за гъбично нашествие са подуване на корема, газове, чревни разтройства, възпаления, цистити, язви на устната лигавица и др. Артемизининът е много ефективен в унищожаването на гъбичките, особенно при Candida Albicans. Прилага се успешно и при синдром на раздразненото черво, болест на Крон и тънкочревното бактериално свръх развитие – причина за фибромиалгия.

 Артемизининът убива паразитите: Вторите по честота в света след маларията са групата кръвни паразити, наречени Trematodes (чернодробни, панкреатични, белодробни, чревни, очни и други метили).
Есенно-зимният и пролетният период са време, когато става активизиране на паразитите, възникват вирусни епидемии, затихва всичко в природата, появяват се депресии. Депресията е явен признак за пренаселеност на организма с паразити и шлаки. И това е подходящо време за антипаразитна профилактика и очистване на организма.

Артемизининът унищожава Еcoli, други патогенни бактерии и  ракови клетки: Едно от важните качества на Артемизинина е съдържанието на сесквитерпени, които имат съществени антибактериални и фармакологични свойства . Изследванията показват, че те потискат възпалението и формирането на туморите. Някои от тях действат антимикробно, разрушавайки клетъчната стена на гъбичките и инвазивните бактерии.

Безопасна употреба на Артемизинин

В Традиционната китайска медицина, добавките с артемизинин не се използват при функционални нарушения на далака и стомаха, като нарушено храносмилане и др. Не се прилага в случаи след раждане с анемия или диария, поради „изстудяващия” ефект на билката. Не се приема заедно с китайските билки ревен (Da Huang, лат. Radix et Rhizome Rhei), ангелика ( лат.Radix Angelicae Sinensis), и лепкава ремания ( лат. Radix Rehmanniae).
Ако приемате артемизинин като част от противораковата терапия под наблюдение на лекар, изчакайте най-малко две седмици след приключване на лъчетерапията. Ако сте пушач, спрете пушенето за два-три месеца, в противен случай артемизининът ще увреди и здравите клетки. Избягвайте артемизинин, ако приемате лекарства против диабет, припадъци, антиациди, сукралфат, инхибитори на протонната помпа и хистаминови антагоности. Не се приема и с противовирусни, противобактериални препарати и блокери на калциевите канали.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Етикети: Артемизинин, Biovea, паразити, почистване, рак, ракови, образувания, гъбички