Красота от природата

Сила от природата

  Чрез силата на природата е възможно да се сдобием със здравето, което e необходимо да си осигурим, за да изглеждаме и да се чувстваме добре. Напълно вярно е, че красотата отвътре личи и отвън. Ако нашият организъм е в добро здраве, това без съмнение ще се отрази на нашия външен вид. Следователно е желателно да приемаме храна, която съдържа полезни вещества, даващи на организма ни необходимите му вещества и за осигуряването на един здравословен баланс. Освен чрез храната, полезни вещества можем да приемаме чрез хранителни добавки.

Храни за красота

  Например ако искаме да имаме хубава кожа, трябва да спазваме богата на хранителни вещества диета, да си осигуряваме добра ежедневна хидратация и да се наспиваме добре. Гаранция за красива кожа е консумирането на разнообразие от плодове и зеленчуци. Също така е необходим приема на ядки и семена, пълнозърнести продукти, бобови култури, яйца, тлъста риба, и продукти богати на бета каротин, който се съдържа в храни като тиква, моркови и сладки картофи. Бета-каротинът се превръща във витамин А в организма ни и забавя процесите на стареене на кожата ни.

Красотата отвътре

  За красива коса също важи правилото за здравословната диета. Ако не се храним правилно нашата коса ще загуби блясъка си, ще изглежда тънка и изтощена. За да си осигурим плътна и лъскава коса, необходимо е ежедневно да приемаме витамини и минерали, протеини, аминокиселини (като желязо, цинк, биотин) и различни растителни екстракти. Освен това диетата ни трябва да включва семена, ядки, риба, боб, леща, витамини от група В и фолиева киселина. Нея можем да си набавим чрез консумацията на спанак, яйца, черен дроб, портокалов сок и мляко.

   За здравето на очите ни помага приема на бета-каротин, витамин С, витамин В1, В5, К, Е, магнезий, калций,желязо, калий и Омега 3 мастни киселини. Чрез тези вещества вашето зрение ще бъде перфектно. За да си ги набавим е желателно да консумираме сок от моркови, сладки картофи, царевица, зелени листни зеленчуци, домати, сьомга, пуешко месо и зехтин.

   Известно е, че по начина по това как изглеждат ноктите ни можем да узнаем за скрити здравословни проблеми в организма ни. Ако желаем да имаме здрави и нечупливи нокти, организма ни се нуждае ежедневно от цинк, желязо, калций, магнезий, витамин А, витамин D, витамините от група В, витамин С, биотин (витамин Н), йод, сяра и фосфор.

Добавки за красота

   Най-доброто решение за здрави кожа,  коса, нокти и  зрение е приема на хранителни добавки за очи, коса, кожа и нокти. Вашият организъм ще ви се отблагодари когато се грижите за него. Приемайте хранителните добавки на Biovea за красота от природата.