Имуностимулатор Biovea ACEROLA 60tabs - цена 34.00 лв.

  • Модел 60tabs
  • Наличност Не е наличен
  • 34,00 лв.


Бърза поръчка

Biovea ACEROLA (Organic) е хранителна добавка - природен имуностимулатор на цена 34.00 лв. Biovea ACEROLA влиае благоприятно на възстановителните функции на организма и е ефективен антиоксидант.

Богат източник на Витамин С, А, В1, В2, В5, магнезий, калций, желязо и др. Намалява риска от алергични състояния. Подкрепя сърдечно-съдовата система и предпазва кръвоносните съдове. Влияе благоприятно при проблеми с коронарната артерия. Съществена за производството на колаген, подпомага зарастването на рани и спомага за здрави венци.

Състав: Органичен Витамин С 100mg (от органична Ацерола - плодов екстракт), екстракт от органична Ацерола плод 500mg.

Употреба:  Да се приема 1 капсула два пъти дневно между храненията или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 таблетки в контейнер.

Ацерола (Malpighia glabra), известна също като барбадоска череша, е тропически плодоносен храст или малко дърво. Среща се от Южен Тексас през Мексико и Карибите до Перу и Бахия в Бразилия. Отглежда се също така в Индия. Ацеролата е отличен източник на витамин С. Съдържа от 1 до 4.5% витамин С (1,000 to 4,500 mg/100 g) в ядивната част на плода. Това далеч надвишава съдържанието на витамин С в обелените портокали (около 0.05 или 50mg/100g). Витамин С е есенциален коензим, необходим за нормалната функция на метаболизма. Много животни могат да синтезират витамин С от глюкозата; въпреки това човешкия организъм трябва да си набави витамина изцяло от хранителни източници.

Защо да приемаме органична ацерола?

Противоалергични и противовирусни свойства: Витамин С е необходим за производството на колаген – „лепилото”, което подсилва много части на тялото, като мускулите и кръвоносните съдове. Витамин С също играе важна роля за зарастването на рани и като естествен антихистамин. Този витамин също помага за образуването на чернодробната жлъчка, за справянето с вирусите и за детоксикация на алкохола и други вещества.

Антиоксидант: Антиоксидантните способности на ацеролата и витамин С предпазват пушачите, както и хората, изложени на тютюнев дим, от вредните ефекти на свободните радикали.

Холестерол: Действайки като антиоксидант, една от най-важните функции на витамин С, е да защитава LDL-холестерола от окислителни увреждания. Витамин С може също да защити от сърдечни проблеми чрез намаляване на нееластичността на артериите и тенденцията за натрупване на плаки.

Детоксикация: Витамин С защитава организма от натрупването или задържането на токсичния метал олово.

Висока кръвна захар: витамин С намалява активноостта на ензима алдоза редуктаза при хората. Този ензим е отговорен за натрупването на сорбитол в очите, нервите и бъбреците на диабетно болни . Това натрупване се смята, че е отговорно за влошеното състояние на тези органи на организма. Следователно, възпрепятстването на дейността на алдоза редуктазата на теория помага на тези хора.

Очно здраве: нивата на витамин С в очите намаляват с възрастта и допълнителният му прием компенсират този спад, като вероятно намалява риска от развитието на проблеми с очите.

Сърдечно здраве: витамин С подобрява активността на азотния окис. Азотният окис е необходим за разширяването на кръвоносните съдове, което впоследствие води до намаляване на кръвното налягане и помага за предотвратяване на спазми на артериите в сърцето, които в противен случай водят до инфаркт. Витамин С предизвиква обрат в дисфункцията на клетките, покриващи вътрешните стени на кръвоносните съдове. Нормализирането на функцията на тези клетки може да предпази от сърдечни проблеми.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Витамини Biovea VITAMIN C Sustained Release 1000mg

Витамини Biovea VITAMIN C Sustained Release 1000mg - Хранителна добавка с мощно антиоксидантно и иму..

34,90 лв.

Esterfied Vitamin C Time Release 500mg 180 таблетки - мощен антиоксидант, имуностимулатор

Витамин С Biovea FRIENDLY-C (Esterfied Time Release) 500mg 180 таблетки. Хранителна добавка мощен ан..

47,80 лв.

Витамини Biovea VITAMIN C with ROSE HIPS 1000mg 250 Tablets

Витамини Biovea VITAMIN C with ROSE HIPS 1000mg 250 Tablets - Хранителна добавка, която е мощен анти..

61,50 лв.

Етикети: ацерола, имуностимулатор, антиоксидант, сърдечно-съдова система, имуностимулатор, biovea, acerola, 60tabs, цена, 34.00, лв., против, алергии