Senstra за жени, секскуална активност и повишено либидо-СЪС СРОК НА ГОДНОСТ ДО 06/2024Г

  • 29,00 лв.
  • 17,40 лв.


Бърза поръчка

SENSTRA® : Вече има продукт за сексуална ефективност за жени

• Повишава либидото при жените;

• Повишава чувствителността;

• Подобрява половата функция;

• Засилва удоволствието и кулминацията;

• Подобрява издръжливостта.

 

SENSTRA® е предназначен специално за жени, които желаят да подобрят либидото, издръжливостта, смазването, кулминацията и цялостното сексуално удовлетворение.

Много жени изпитват намаляване на сексуалното желание или удовлетворение поради допринасящи фактори като стрес, депресия, раждане, менопауза или хормонални колебания. Повечето жени пренебрегват чувствата си, вярвайки, че намаляването на либидото е нормално - без да осъзнават, че може лесно да бъде коригирано.

SENSTRA® е изцяло натурална добавка, която се приема, за да имитира действието на това, което трябва да се случи естествено от физиологична, сексуална гледна точка, но не го прави. Една от основните съставки в SENSTRA® (Л-аргинин) помага за увеличаване на притока на кръв в гениталните тъкани на клитора и околните области. Повишеният кръвен поток се получава, защото аргининът подпомага производството на радикална молекула, наречена азотен оксид (NO), която отпуска стените на мускулатурата. NO, произведен от аргинин, може да помогне на жените да станат физически по-способни да правят секс, което може да позволи актът да се извършва по-често.

SENSTRA® за жени съдържа дамяна за подпомагане и успокояване на физическото изживяване. Дамяна е изцяло натурална билка афродизиак, която се използва за балансиране на хормоналните проблеми при жените от стотици години. Маслото от листата на дамяната съдържа химическо вещество, известно като терпени. Изследванията свързват терпените с няколко други вещества, които съставляват химикалите за сексуална комуникация, известни като феромони. Този ефект върху прогестерона може да обясни, защо билката може да увеличи либидото, главно поради тази способност за свързване на прогестерона. Научните изследвания свързват дефицита на прогестерон, особено при жени след менопауза, с намалено либидо. Така че, ако свързването на екстракта от дамяна с прогестероновите рецептори може да имитира действието на прогестерона, дамяната теоретично може да доведе до повишено либидо при жени с дефицит на прогестерон.

Други билки в SENSTRA® за жени са: епимедиум и мукуна. Епимедиумът е друг афродизиак. Последните изследвания показват, че епимедиумът може да увеличи мъжкото и женското либидо, както и притока на кръв към гениталиите. А за жените може да помогне за смекчаване на дискомфорта при менопауза. Доказано е, че Mucuna увеличава производството на L-Dopa, хормонът на „чувството за добро“, който помага за отпускане и подобряване на сексуалното изживяване.

Каква е препоръчителната дозировка?

Две капсули на ден, една сутрин и една преди лягане.

Как действа SENSTRA®?

SENSTRA®, със своята уникална комбинация от билки, помага за подобряване на притока на кръв към половите органи и също така повишава либидото чрез повишаване на нивата на половите хормони. SENSTRA® не е само за сексуално подобряване. Уникалната комбинация от билки може да се използва и за подобряване на кръвообращението, енергийното ниво и цялостното здраве и благосъстояние.

Мога ли наистина да усетя ефекта на SENSTRA®?

Да, уникалната формула на SENSTRA® работи върху мозъчната химия на жените, нивата на настроението и подобряването на либидото. Общата насока за цялостен ефект е 1-3 месеца (варира за всеки потребител).

Може ли SENSTRA® да се използва от мъже?

SENSTRA® е специално създаден за жени.

Мога ли да приемам SENSTRA® с алкохол?

За максимален ефект не приемайте SENSTRA® с алкохол.

SENSTRA® лекарство ли е?

Не. SENSTRA® е 100% натурален и безопасен

Има ли неблагоприятни странични ефекти?

Няма докладвани случаи на нежелани странични ефекти. Въпреки това, малък процент от потребителите с предшестващо лошо кръвообращение са имали известно зачервяване на лицето и топлина в тялото. Тази поносима реакция се дължи на подобреното кръвообращение. При редовна употреба на SENSTRA® страничният ефект в крайна сметка ще изчезне.

Ще повлияе ли SENSTRA® на други лекарства?

Не. Към днешна дата няма докладвани усложнения. Въпреки това, като цяло, всеки, който е под медицинско наблюдение, трябва да се консултира с лекар, преди да вземе нов вид билкова добавка.

SENSTRA® одобрена билкова добавка ли е?

SENSTRA® е произведен в съответствие със строгите GMP стандарти и е тестван и сертифициран като безопасен за консумация.

Съставки:

Доза: 2 капсули

Количество на порция

• Argidium Blend 650 мг

 L-аргинин HCI, екстракт от Horny Goat Weed (билка) (20:1), Damiana Powder (листа), екстракт от Mucuna (семена) (станд. до 40% L-Dopa)

Други съставки: оризово брашно, желатинова капсула (желатин, титанов диоксид, FD&C червено #3, FD&C червено #40, FD&C синьо #1), растителен магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Предупреждение: Ако сте бременна, кърмите, приемате някакви лекарства или планирате медицинска процедура, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба.

Съхранявайте продукта на стайна температура. Не излагайте на прекомерна топлина или влага. ДА СЕ ПАЗИ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА.

Произход:САЩ


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Етикети: Senstra за жени, секскуална активност и повишено либидо