TESTROGAIN RX-100 (с Tongkat Ali) 90 вегетариански капсули, за оптимални нива на тестостерона

  • 69,00 лв.


Бърза поръчка

Какво представлява TESTROGAIN® RX-100?

 

TESTROGAIN® RX-100 съдържа нова подобрена формула с Tongkat, предназначена да максимизира нивата на тестостерон и да увеличи изграждането на мускулите. Съдържа естествена смес от тестостерон и лутеинизиращ хормон (LH) заедно с инхибитори на антиестроген ароматаза (антиестроген) и дихидротестостерон (DHT). Тестостеронът е основният мъжки хормон. Добавката с TESTROGAIN® RX-100 може да повиши вашите естествени нива на тестостерон. TESTROGAIN® RX-100 може да повиши мъжкото сексуално желание, да укрепи костите, мускулите, да намали телесните мазнини, да подобри мисловните способности, както и да повиши енергийните нива и да предотврати появата на депресия и сърдечни заболявания.

• Повишава нивата на тестостерон

• Увеличава устойчивостта

• Възстановява и увеличава мускулната маса

• Увеличете енергията

• Намалява телесните мазнини

Какво е Тонгкат?

Доказано е, че Tongkat насърчава мъжкия хормонален баланс (включително наличието на тестостерон), либидото и подобрява представянето. Тонгкат се използва за подобряване на енергийните нива, издръжливостта и енергичността. Тонгкат интензивно увеличава производството на АТФ. АТФ, или аденозин трифосфат, е основната единица енергия в тялото. Повишавайки АТФ, те повишават енергията и жизнеността като цяло. Повечето хора се стремят да имат повече енергия и Тонгкат я осигурява, без хиперстимулация или нервно безпокойство или безсъние. Ендокринолозите отдавна знаят, че тестостеронът увеличава процента на чиста мускулна маса в тялото.

Какво е тестостерон?

Тестостеронът е основният полов хормон, произвеждан от тялото на мъжа. Помага за поддържане на сексуалното желание и производството на сперматозоиди. Настроението също има връзка с нивото на тестостерона и ниското ниво на този хормон може да причини тежка и продължителна депресия, както и умора. Тестостеронът се произвежда в тестисите и във външната част на надбъбречните жлези, наречена кора.

TESTROGAIN® RX-100 е пълна научна формула за увеличаване на относителните нива на тестостерон и активиране на анаболните процеси. Съдържа естествена смес от тестостеронови стимулатори и лутеинизиращ хормон (LH), комбинирани с ароматазни инхибитори (антиестроген) и дихидротестостерон (DHT). Тестостеронът е основният мъжки хормон. Добавката TESTROGAIN® RX-100 може да повиши вашето естествено ниво на тестостерон. TESTROGAIN® RX-100 може да увеличи мъжкото сексуално желание, да укрепи костите, мускулите, да намали телесните мазнини, да подобри умствения капацитет, да повиши енергийните нива и да предпази от появата на депресивни процеси и сърдечни заболявания.

Първо трябва да максимизирате своите относителни нива на тестостерон („относителни“ по отношение на веществата, които го намаляват). Второ, трябва да поддържате нивата на тестостерон в разумни и нормални граници.

NEWTON-EVERETT BIOTECH® предлага усъвършенствано възстановяване на стероиди като формула „всичко в едно“, наречена TESTROGAIN® RX-100.

Могат ли ниските нива на тестостерон да причинят други проблеми?

Проучванията показват, че мъжете с ниски нива на тестостерон могат да загубят мускулна маса и да получат фрактури на костите, причинени от остеопороза. Изследователите са установили също, че мъжете с ниски нива на тестостерон може да са по-склонни да изпитат депресия и по-ниско качество на живот, отколкото мъжете, които произвеждат достатъчно количество от този хормон.

Как стареенето влияе върху способността на тялото да произвежда тестостерон?

Не само намалява с възрастта количеството на произведения тестостерон, сутрешният пик на тестостерона, присъстващ при младите мъже, намалява при по-възрастните мъже. Хипофизната жлеза на възрастните мъже произвежда по-малко лутеинизиращ хормон (LH)

Съставки:

Доза: 3 вегетариански капсули

Количество на порция:

• Витамин B6 (като пиридоксин хидрохлорид) 1,6 mg

• Магнезий (като магнезиев аспартат) 68 mg

• Цинк (от цинков моно-л-метионин 4 мг

    сулфат и цинков аспартат)

• Л-Глутамин 500 мг

• Тонгкат Али (Eurycoma longifolia) 500 мг

    Екстракт (корен)

• ZMA® Blend 400 мг

    цинков моно-L-метионин сулфат, цинков аспартат, магнезиев аспартат, пиридоксин

    хидрохлорид

• Растителни стероли 250 мг

    (съдържащ 100 mg бета ситостерол)

• Соев изофлавон концентрат 200 мг

    (съдържащи 80 mg изофлавони)

• Екстракт от трибулус (плод) 150 мг

    (съдържащ 67 mg сапонини)

• Сао палмето (Serenoa repens) 120 мг

    Екстракт (горски плодове) (съдържащ 54 mg мастни киселини)

Други съставки: Хидроксипропил метилцелулоза, растителен магнезиев стеарат, микрокристална целулоза, силициев диоксид.

Съдържа: Соя

Упътвания

Приемайте 3 капсули на празен стомах 30 до 60 минути преди лягане. Тъй като калцият може да повлияе на усвояването на цинк и магнезий, се препоръчва ZMA® да не се приема с храни или добавки, съдържащи калций.

Предупреждение: Този продукт не е предназначен за употреба от хора със сериозни медицински състояния. Не се използва от жени или деца. Не използвайте този продукт, ако имате рак на простатата или проблеми с простатата. Хората, страдащи или изложени на риск от заболяване, трябва да се консултират със здравен специалист, преди да използват този продукт. ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Етикети: TESTROGAIN RX-100 (с Tongkat Ali) 90 вегетариански капсули