Tribulus 625мг 100 капсули за повишено либидо и тестостерон-СЪС СРОК НА ГОДНОСТ ДО 06/2024Г

  • Модел 100 капсули
  • Наличност В наличност
  • 26,00 лв.
  • 23,00 лв.


Бърза поръчка
Tribulus: Растение, което подобрява производството на тестостерон

• Повишава естественото ниво на тестостерон
• Увеличава силата и издръжливостта
• Стимулира сексуалното желание и ефективност
• Подобрява репродуктивната функция и либидото

Какво е Tribulus?

Tribulus terrestris е билка, която се използва в традиционната медицина на Китай и Индия от векове.

В средата на 90-те години трибулус терестрис стана известен в Северна Америка, след като източноевропейски олимпийски атлети казаха, че приемането на трибулус е помогнало за представянето им.
Активните съединения в трибулус се наричат ​​стероидни сапонини. Два вида, наречени фуростанолови гликозиди и спиростанолови гликозиди, изглежда са свързани с ефектите на трибулус. Тези сапонини се намират предимно в листата.
Как действа Tribulus?

Tribulus Terrestris кара тялото ви да отделя лутеинизиращ хормон, който от своя страна сигнализира на тестисите ви да произвеждат естествено повече тестостерон. Но Tribulus също така пречи на тялото ви да разпознае, че произвежда високи нива на тестостерон, така че тялото ви няма да се опита да намали нивата на лутеинизиращия хормон. Така нивото на тестостерона остава високо.

Защо трябва да приемате Tribulus?

Tribulus Terrestris е билка, отглеждана в Африка, Индия и части от Източна Европа и се използва заради способността си да стимулира производството на тестостерон. Дадени са различни доклади относно степента на повишаване на тестостерона, варираща от 30 до 50 процента. При по-млади мъже, където нивото на тестостерон вече е нормално високо, е малко вероятно процентното увеличение на тестостерона да бъде толкова голямо, колкото се наблюдава при по-възрастните мъже. Tribulus Terrestris се приписва с доказуема стойност в атлетичното развитие, ако се оценяват увеличените легални ефекти за изграждане на мускули. Неговата нововъзникваща употреба в Северна Америка се фокусира върху атлетичните мускули и подобряване на производителността и медицинските сексуални проблеми на еректилна дисфункция и намалено сексуално влечение. Тестостеронът е естествено ендогенно съединение за изграждане на мускули, за разлика от синтетичните или незаконните съединения за изграждане на мускули, които са свързани с нежелани странични ефекти. Атлетичната употреба на Tribulus terrestris води до по-голяма мускулна маса и издръжливост и улеснява възстановяването на мускулите.

Какво прави Tribulus?

Всеки мъж, който иска да увеличи производството на тестостерон, сексуалното желание, либидото, производителността, да увеличи производството на сперма и да подобри силата. Повече от 20 години Tribulus terrestris се използва от източноевропейски културисти и други атлети като билков подход за увеличаване на мускулната маса и производителност.
Мъжко сексуално здраве и плодовитост: Tribulus terrestris изглежда способен да увеличи броя и подвижността на сперматозоидите, което го прави полезен за евентуално разглеждане от лекар в случаи на мъжко безплодие. Медицинските проблеми на импотентността и липсата на сексуален интерес могат да произтичат от намалено производство на тестостерон. И докато намалените нива на тестостерон могат да се смятат за проблем на „възрастния човек“, състоянието може да се развие независимо от възрастта. Клиничното разбиране на природата на еректилната дисфункция обхваща комбинация от фактори. Две основни съображения са кръвообращението на пениса и/или нивата на тестостерон. Незначителните низходящи промени в нивата на тестостерон могат да се комбинират с фактори на микроциркулацията, за да предизвикат степен на еректилна дисфункция. Намаляването на сексуалния интерес може да съществува отделно от еректилна дисфункция и може да реагира на повишени нива на тестостерон.

Културизъм: Поради дългата история на употреба на растенията, отличните данни за безопасност и признатите ползи, спортистите са експериментирали с хранителни добавки с екстракт от Tribulus Terrestris, за да повишат нивата на тестостерон, да ускорят загубата на мазнини, да увеличат силата, да подобрят издръжливостта и да стимулират мускулите маса, мускулен тонус и цялостно спортно представяне.

Консултирайте се с вашия медицински специалист преди употреба, ако имате или подозирате медицинско състояние, приемате лекарства с рецепта или сте бременна или кърмите. Tribulus Terrestris и неговите екстракти могат да имат диуретичен ефект и могат да бъдат противопоказани с други диуретични лекарства.

Състав
Доза: 1 вегетарианска капсула
Дози в опаковка: 100

Количество на порция:
• Патентована смес от трибулус: 625 mg
  Екстракт от Tribulus Terrestris (Tribula terrestris) (плод) (стандартизиран до 40% фурастанол сапонини), Tribulus Terrestris, прах (въздушен).

Други съставки: Хидроксипропил метилцелулоза, силициев диоксид, растителен магнезиев стеарат, микрокристална целулоза.

Прием
Приемайте по една (1) или две (2) капсули дневно, за предпочитане сутрин и вечер.

Предупреждение: Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с медицински специалист, преди да използвате този продукт. ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Съхранявайте на хладно и сухо място. Не използвайте този продукт, ако предпазното уплътнение на бутилката е счупено.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Етикети: tribulus, трибулус, тестостерон, либидо, сексуална функция, бабини зъби,