Turmeric root juice 473 ml - BareOrganics

  • Марка BareOrganics
  • Модел 473 мл
  • Наличност В наличност
  • 49,40 лв.
  • 20,60 лв.


Бърза поръчка

Мощен антиоксидантен и детоксикиращ ефект, защитава от вредните свободни радикали. Подобряване имунологичната способност на организма, ограничава и възпрепятства развитието на туморни клетки. Силно противовъзпалително действие. Подобрява чернодробните функции.


Защо да приемаме куркумин?

Ракови образувания: Няколко изследвания върху животни в лабораторни условия показват противораковите свойства на куркумина срещу рак на дебелото черво, на кожата, на гърдата. Много от неговите ефекти са взети под внимание, включително и антиоксидантната му активност, както и директният ефект върху раковите клетки. Все още се провеждат проучвания в тази област.

Диспепсия (киселини в стомаха): Куркума е традиционно използвана за лечение на стомашни проблеми (като стомашно разстройство). Има доказателства, че куркумата може да предложи някои облекчения в проблемите със стомаха. Въпреки това, при високи дози или с продължителна употреба, куркума, може да раздразни стомаха.

Язвена болест (язва на стомаха): Куркума е била традиционно използвана за лечение на стомашни и дуоденални язви. При животни, куркумин се приема през устата и предпазва от язви, причинени от дразнещи вещества или химикали, като увеличава защитната слуз.

Предотвратява жлъчните камъни: Доказано е, че има по-малко хора с камъни в жлъчката в Индия, които използват куркумин в диетата си. Проучвания доказват, че химичното вещество в  може да намали честотата на камъните в жлъчката. Използването на куркумин, може да бъде препоръчително при пациенти с активени камъни в жлъчката.

Висок холестерол: Експерименталните проучвания при животни показват, че куркумин може да понижи нивата на липопротеините с ниска плътност (LDL - лошия холестерол) и на общия холестерол в кръвта. Предварителни изследвания при човека предлагат възможно подобен ефект при хората.

Възпаление: Лабораторните проучвания показват противовъзпалителната дейност на куркума и нейните съставни части куркумин.

Артроза: Куркума е била традиционно използвана за лечение на ревматични заболявания. Лабораторни проучвания при животни показват противовъзпалителни дейности на куркумата и нейните съставни части куркумин, които могат да бъдат полезни при хора с остеоартрит.

Ревматоидният артрит: Куркума традиционно е използвана за лечение на ревматични заболявания, и на базата на животински изследвания, може да се каже, че тя може да се намали възпалението.

Краста: Исторически, куркумата е била използвана за лечение на хронични кожни язви на кожата и краста.

ХИВ: Няколко лабораторни изследвания показват, че куркумин може да окаже противодействие срещу ХИВ. Въпреки това, изследванията върху хора не потвърждават резултатите в тази област.

Увеит (възпаление на очите): Лабораторни проучвания при животни показват противовъзпалителна дейност на куркума и нейните съставни части куркумин.Състав: сок от куркума (Curcuma longa.), лимонена киселина, калиев сорбат, органична стевия, черен пипер. 


Начин на употреба: да се приемат 2 супени лъжици (30 мл) дневно или според предписанието на лекар.

Опаковка: 473 мл

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Етикети: bareorganics, turmeric, root, juice, турмерик, куркума, сок, имунна, система, защита, детокс,