VIALAFIL XR (с Tongkat) 30 капсули, подобрява еректилната функция

  • 29,50 лв.


Бърза поръчка

Какво представлява VIALAFIL® XR?

 

VIALAFIL® XR съдържа нова подобрена патентована формула с Tongkat, предназначена да подобри издръжливостта и качеството на мъжката ерекция. Това е патентована формула на капсула, състояща се от доказани вазодилататори с висока експанзия, които могат да насърчат здравословна еректилна функция.

Резултатите, които могат да бъдат получени при използване на VIALAFIL® XR:

• Повишено сексуално влечение

• Подобрена еректилна функция

• Подобрено сексуално удовлетворение

• Мощни, интензивни оргазми

• Повишава кръвообращението на половите органи.

• Повишена издръжливостта

• По-твърд пенис по време на ерекция.

Какво е Тонгкат?

Доказано е, че Tongkat поддържа мъжкия хормонален баланс (включително наличието на тестостерон), либидото и производителността. Тонгкат се използва традиционно за повишаване на енергийните нива, издръжливостта и издръжливостта. Тонгкат значително увеличава производството на АТФ. АТФ, или аденозин трифосфат, е основната единица енергия в тялото. Чрез увеличаване на ATP, общата енергия и жизненост се повишават. Повечето мъже търсят повече енергия и Tongkat я осигурява без хиперстимулация, изнервяне или безсъние. Тестостеронът не остава с нас. От 30-годишна възраст нивата на този хормон в кръвта намаляват с около 2 процента годишно. До 50-годишна възраст нивото е около 55 процента. Тъй като тестостеронът намалява енергията и сексуалното желание, всички започват да намаляват.

Един от въпросите, върху които много здравни изследователи са размишлявали, е какво ще стане, ако можете да повишите нивата на тестостерон до по-млади нива? С Tongkat можете!

VIALAFIL® XR е създаден чрез обширни изследвания, за да се открие най-мощната формула за максимална ефективност при мъжете. Също така се уверихме, че максималната дневна доза попада в указанията за безопасност.

Тази формула е полезна за поддържане на здравословно кръвообращение в мъжките полови органи за правилна еректилна функция. Широкообхватните предимства на VIALAFIL® XR се дължат основно на ролята му на прекурсор на азотен оксид (NO). VIALAFIL® XR стимулира освобождаването на азотен оксид от стените на кръвоносните съдове, като им помага естествено да се разширят, за да насърчи здравословното кръвообращение. Така че VIALAFIL® XR е особено важен за цялостното здраве на кръвообращението. Азотният оксид се произвежда в отговор на съобщения за възбуда от мозъка. Той задейства освобождаването на съединение, което кара гладките мускули на порестите тъкани вътре в пениса да се отпуснат, което позволява на тъканта да се напълни с кръв. И двата процеса включват формулата на VIALAFIL® XR за стимулиране на освобождаването на азотен оксид за насърчаване на здравословна еректилна функция.

Установено е, че VIALAFIL® XR е предимно полезен за витализиране на мъжката сексуална активност чрез увеличаване на притока на кръв към пениса. VIALAFIL® XR работи и по много други начини, за да помогне за стимулиране на еректилната функция.

Подобрението при мъжете е резултат от следване на здравословен курс на терапия, който включва VIALAFIL® XR. Тъй като не е синтетичен, той действа като поддържа и засилва естествените функции, които възпламеняват, изпълняват и поддържат ерекция.

Патентованите формулирани капсули на VIALAFIL® XR имат два основни ефекта:

1. Насърчаване на здравословна еректилна функция

2. Подобрете кръвообращението в цялото тяло

Как работи мъжката сексуална функция:

Срещате ли понякога трудности при получаване или поддържане на ерекция? Може да имате еректилна дисфункция, известна още като импотентност. Не сте сами, случва се на много мъже. Повечето мъже ще имат проблем с еректилна дисфункция в даден момент от живота си, но при други това може да се случи по-често. Нормално е да забележите промени в сексуалната си функция с напредване на възрастта и това е мястото, където VIALAFIL® XR може да помогне.

Едно нещо, което може да забележите е, че се нуждаете от по-голяма стимулация, за да получите ерекция. Може също така да забележите, че може да ви отнеме повече време за еякулация и че силата на еякулацията ви може да е намаляла с напредване на възрастта. Спадът на вашия сексуален отговор е често срещан. Много мъже обаче са забелязали, че често не могат да получат или поддържат ерекция достатъчно дълго, за да имат пълноценен любовен живот. Това е медицинско състояние, наречено еректилна дисфункция (ЕД).

ЕД може да бъде физически проблем. Обикновено, когато мъжът е сексуално възбуден, пенисът му се изпълва с повече кръв от обикновено и става еректирал или твърд. Когато мъжът има ЕД, пенисът му не се изпълва с достатъчно кръв, за да стане еректирал или твърд.

Много мъже имат този здравословен проблем. Всъщност проучванията показват, че около половината от всички мъже на възраст между 40 и 70 години имат ЕД в някаква степен. Дори и да се случва от време на време, все още е ЕД. Повечето мъже с ЕД го имат само известно време.

Какво причинява ЕД?

Тъй като ерекцията изисква точна последователност от събития, ЕД може да настъпи, когато някое от събитията е нарушено. Последователността включва нервни импулси в мозъка, гръбначния стълб и областта около пениса и отговор в мускулите, фиброзните тъкани, вените и артериите в и близо до corpora cavernosa.

Увреждането на нервите, артериите, гладките мускули и фиброзните тъкани, често в резултат на заболяване, е най-честата причина за ЕД. Заболявания като диабет, бъбречни заболявания, множествена склероза, атеросклероза, съдови заболявания и неврологични заболявания представляват около 70 процента от случаите на ЕД. Между 35 и 50 процента от мъжете с диабет изпитват ЕД.

Освен това оперативна намеса в обаста може да нарани нервите и артериите близо до пениса, причинявайки ЕД. Увреждането на пениса, гръбначния мозък, простатата, пикочния мехур и таза може да доведе до ЕД чрез увреждане на нервите, гладките мускули, артериите и фиброзните тъкани на кавернозните тела.

В допълнение, много обичайни лекарства – лекарства за кръвно налягане, антихистамини, антидепресанти, транквиланти, подтискащи апетита и циметидин (лекарство за язва) – могат да предизвикат ЕД като страничен ефект.

Експертите смятат, че психологически фактори като стрес, безпокойство, вина, депресия, ниско самочувствие и страх от сексуален провал причиняват 10 до 20 процента от случаите на ЕД. Мъжете с физическа причина за ЕД често изпитват същия вид психологически реакции (стрес, тревожност, вина и депресия).

Други възможни причини са тютюнопушенето, което засяга притока на кръв във вените и артериите, и хормонални аномалии, като недостатъчен тестостерон.

Вашата ерекция нормална ли е за вашата възраст?

Ето няколко насоки, които могат да помогнат.

• Юношество до 40-годишна възраст:

Когато сте млади, обикновено постигате ерекция бързо и без усилие. Може да постигнете кулминация доста бързо и може да откриете, че сте готови да правите секс отново доста скоро след еякулацията. С възрастта може да забележите, че сексуалните ви реакции се забавят. Може да загубите способността си да постигнете ерекция, да еякулирате и да получите нова ерекция толкова бързо. Еректилната дисфункция не винаги се очаква с напредване на възрастта, но има ясна връзка между ЕД и стареенето. В проучване на 1240 мъже на възраст 18-91 години, 39 процента от мъжете съобщават, че са се сблъскали с ЕД. Но нито един мъж под 20-годишна възраст не съобщава за ЕД, дори от време на време, в сравнение с 13 процента от мъжете на възраст 40-49 години и 76 процента от мъжете на възраст 80+.

• Възраст от 40 до 70 години:

С напредване на възрастта може да е необходима повече стимулация, за да се възбудите и ерекцията ви може да бъде по-слаба. С напредване на възрастта може да имате проблеми със задържането на ерекция достатъчно дълго време и това може да има отрицателно отражение върху сексуалния ви живот. Проучване показва, че близо 34 процента от мъжете на възраст 40-69 години са имали някакво ниво на ЕД и почти 12 процента от тях са имали ЕД през цялото време.

• Над 70 години:

Ако сте над 70 години, има повече шансове да бъдете засегнати от ЕД. ЕД не винаги е част от остаряването и много мъже на възраст 70 и 80 години все още могат да имат здравословен сексуален живот. В едно проучване около 60 процента от мъжете на 40 години не са имали ЕД, но само 33 процента от 70-годишните не са били засегнати от ЕД.

Как действа VIALAFIL® XR?

Формулата на VIALAFIL® XR е мощна смес за стимулиране на кръвния поток, която може да създаде азотен оксид в човешкото тяло. Азотният оксид е едно от най-важните вещества, които влияят върху сексуалната функция както при мъжете, така и при жените. VIALAFIL® XR може да помогне за подобряване на кръвообращението и поддържане на азотния баланс. Тази формула избутва излишната кръв в еректилните камери на вашия пенис по време на възбуда.

Само за 30 минути VIALAFIL® XR може да помогне.

Въпреки това, ако се приема ежедневно (както се препоръчва), може да сте в състояние да постигнете ерекция, когато пожелаете. С увеличаването на количеството кръвен поток и силата на кръвния поток към пениса, еректилните камери ще се разширят, създавайки по-голяма, по-пълна ерекция и повишено удоволствие. Повечето мъже, които приемат VIALAFIL® XR в продължение на поне три месеца, могат да получат всички тези положителни резултати.

Азотният оксид, благодарение на релаксиращия си ефект върху клетките на гладката мускулатура, сега е широко приет като основен, ако не и изключителен химикал, отговорен за ерекцията при мъжете. Доказано е, че ако прекъснете синтеза на азотен оксид чрез прилагане на химикали, които възпрепятстват активността на азотния оксид, вие напълно предотвратявате ерекцията.

Сравнително големите количества произведен азотен оксид бързо дифундират до близките артерии и гладката мускулатура, което ги кара да се разширяват и отпускат. Синтезът на азотен оксид може да се активира от редица обичайни вещества, отделяни от нервите. Особено важен е невротрансмитерът ацетилхолин.

• Какво общо има азотният оксид (NO) със секса?

Азотният оксид е важен регулатор на редица важни аспекти на нормалната физиология. Това включва отпускане на кръвоносните съдове, главно малките кръвоносни съдове, което води до повишена циркулация на кръвта в тъканите. Основна причина за непълната ерекция при мъжете и липсата на оргазъм при жените е липсата на достатъчен приток на кръв към гениталната област. Най-често това е резултат от изграждането на малките кръвоносни съдове (артериоли). Доказано е, че азотният оксид, чрез отпускане на стените на кръвоносните съдове, подобрява кръвния поток.

При мъжете VIALAFIL® XR може да помогне за подобряване на притока на кръв към гениталната област и дава ерекции, които са по-твърди, по-големи, продължават по-дълго и могат да бъдат по-чести. Като улеснява притока на кръв през еректилната тъкан на пениса, азотният оксид може да даде на мъжете ерекции, които са по-големи, по-твърди и по-чести. Някои мъже съобщават и за по-голяма издръжливост.

• VIALAFIL® XR срещу други лекарства за еректилна дисфункция.

VIALAFIL® XR е естествен и основен източник за увеличаване на азотния оксид за тялото. Докато други лекарства пренасочват азотния оксид, който вече присъства в тялото, потенциално причинявайки тежки странични ефекти. VIALAFIL® XR предлага по-естествен и мек подход към положително сексуално здраве без всички опасни странични ефекти, свързани със синтетичните лекарства.

• Има ли някакви отрицателни странични ефекти?

За разлика от лекарствата със синтетична основа, няма известни отрицателни странични ефекти.

• VIALAFIL® XR ще повлияе ли на моето кръвно налягане?

VIALAFIL® XR помага на тялото да синтезира азотна киселина. Оксидът на азотната киселина помага на артериалните стени да се отпуснат, което позволява на кръвта да тече по-лесно в тялото. Това от своя страна може да доведе до такива ползи като предотвратяване на инсулт, повишено спортно представяне, смекчаване на хипертонията, подобряване на ерекцията, понижаване на кръвното налягане и намаляване на риска от инфаркти.

Не е доказано, че съставките във VIALAFIL® XR влияят отрицателно на кръвното налягане, но е доказано, че подобряват кръвното налягане. Но ако имате някакви притеснения или приемате лекарства, за които не сте сигурни, препоръчително е да се консултирате с лекар, преди да приемете тази формула.

• Ще работи ли VIALAFIL® XR при мъже на всяка възраст?

VIALAFIL® XR може да работи при мъже от всички възрасти. Съветваме по-зрелите мъже с високо кръвно налягане или други медицински състояния да се консултират с лекар преди да използват каквито и да е добавки.

• Безопасен ли е VIALAFIL® XR?

Безопасността винаги трябва да бъде грижа. Много продукти обещават да поддържат ерекция, но колко от тях са ефективни или дори безопасни?

Някои мъже избират лекарства, които лекуват ЕД. Безопасността обаче винаги е проблем при лекарствата на химическа и синтетична основа. Сърдечните удари са сериозен риск с тези продукти и, разбира се, цената е непосилна.

VIALAFIL® XR не изисква устройства, манипулации, операция и упражнения, за да работи. В проучвания съставките, използвани във формулировката на VIALAFIL® XR, са показали, че са безопасни и ефективни.

Съставки

Доза: 2 капсули

Количество на порция

• Цинк (като цинков аминокиселинен хелат) 15 mg

• Патентована смес 1350 mg

L-аргинин HCl, Epimedium Extract (листа и стъбла) (5:1), Eleuthero Extract (корен) (35:1), Maca Extract (корен) (4:1), Longjack (Eurycoma longifolia) Extract (корен) ( 100:1), екстракт от Xanthoparmelia scabrosa (цяло растение) (12:1), екстракт от овесена слама (цяла билка) (10:1), екстракт от муира пуама (кора) (4:1), екстракт от гинко билоба (листа) ( стандартно до 24% флавонол гликозиди, 6% терпенови лактони), екстракт от Cnidium (семена) (4:1), екстракт от катуаба (кора) (4:1)

Други съставки: желатинова капсула,желатин, растителен магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, възрастни приемат по 2 капсули дневно, за предпочитане по време на хранене.

Внимание: Ако приемате някакви лекарства, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Прекратете употребата и се консултирайте с Вашия лекар, ако се появят някакви нежелани реакции. ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако защитното уплътнение е счупено. Съхранявайте на хладно и сухо място.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Етикети: VIALAFIL XR (с Tongkat) 30 капсули