Хранителна добавка Biovea BENFOTIAMINE 150mg 60 caps

  • Модел 60 caps
  • Наличност В наличност
  • 37,50 лв.
  • 28,10 лв.


Бърза поръчка

Хранителна добавка Biovea BENFOTIAMINE 150mg. Хранителна добавка, която е източник на витамин В1, подобрява мисловните процеси.

Източник на витамин В1 - мастноразтворим, по-лесно усвоим от организма. Той регулира нивата на глюкозата, кръвообращението, образуването на кръв , обмяната на веществата и храносмилането, и балансира енергията за много процеси в тялото.

Състав: Бенфотиамин 150 мг, Тиамин (като бенфотиамин) 103 мг, Калций 40 мг. Не съдържа захар, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема по 1 табл. до 4 пъти на ден по време на хранене или според предписанието на лекар.

Унищожителните ефекти на глюкозния дисбаланс са епидемия в нашия живот. Високата кръвна захар уврежда клетките, тъканите, зрението, цялото тяло. Витамин В1 е един от начините за борба с това. Бенфотиамина на Биовеа е една засилена форма на витамин В1. Помага на нервните клетки да функционират правилно и осигурява енергия. Важен за преработването на въглехидратите, протеините и мазнините. Подобрява мисловните процеси и настроението. Витамин В1 се смята за витамина на бодрия дух и оптимизма. Причините са в благотворното му влияние върху организма – той регулира работата на нервната система, повлиява положително умствените способности, участва в метаболизма на въглехидратите и снабдява мозъка с глюкоза. Освен това подобрява работата на сърдечно-съдовата, ендокринната и стомашно-чревната система. При недостиг на този ценен витамин паметта и способностите за концентрация рязко се понижават.

Какво е Benfotiamine Biovea?

Витамин В1, известен също като тиамин, има множество източници, както от животински така и растителен произход. Benfotiamine е B1- източник, който е мастно-разтворим, така че е по- лесно се абсорбира и използва от организма в сравнение с традиционните тиамини. Тъй като това е по- резорбируем, е по-ефективен при поддържане на нормални нива на глюкоза, което му придава ключово значение за бъбреците, вените и артериите, и още много други системи на организма. Biovea има удоволствието да предложи бенфотиамин , подобрена B- 1 форма, която се бори с глюкозния дисбаланс на клетъчно ниво.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea NIACIN (Vitamin B3) 300mg - цена 34.50лв.

Biovea NIACIN (Vitamin B3) 300mg - цена 34.50лв. Хранителна добавка, която регулира кръвообращението..

34,50 лв.

Хранителна добавка Biovea ULTIMATE B COMPLEX 90 Tablets - цена 29.00лв.

Biovea ULTIMATE B COMPLEX 90 Tablets - цена 29.00лв. Хранителна добавка, която намалява стреса и умо..

29,00 лв.

Хранителна добавка Biovea VITAMIN B1 500mg - цена 17.00лв.

Biovea VITAMIN B1 500mg - цена 17.00лв. Хранителна добавка, която подобрява циркулацията на кръвта, ..

17,00 лв.

Етикети: витамин в1, бенфотиамин, глюкоза, кръвообръщение, храносмилане, витамин от б групата, хранителна, добавка, biovea, benfotiamine, 150mg, витамини, минерали