Хранителна добавка Biovea CALCIUM D-GLUCARATE 500mg цена 63.50лв.

  • Модел 60 таблетки
  • Наличност Не е наличен
  • 63,50 лв.


Бърза поръчка

Хранителна добавка Biovea CALCIUM D-GLUCARATE 500mg цена 63.50лв. Хранителна добавка за премахване на излишния естроген.   

Може да помогне на тялото да премахне излишния естроген, важен за жени след менопауза. Подтиска бета-глюкоронидазната активност в организма, така подпомага детоксикацията.

Състав в доза: Калций (от 1000 мг Калциев D-глюкарат) 124 мг.

Употреба: Да се приемат 2 таблетки 3 пъти дневно, с храна или посред предписанието на лекар.

Опаковка: 60 таблетки в контейнер.

Biovea е горда да въведе хранително вещество, което може да помогне на тялото да премахне излишния естроген, като по този начин доставя облекчение на естроген-чувствителните тъкани.

Едно от най-деликатно балансиращите действия на живота е приливите и отливите на хормони, които постоянно се произвеждат в човешкото тяло. Произведени от жлезите с вътрешна секрация, хормоните пътуват из тялото, общуват един с друг, тъй като те насочват клетъчната активност. Например хипоталамуса следи хормоналните нива в организма. Той сигнализира на хипофизата, съветва да изпращя съобщения до яйчниците, да произведат или да спрат произдводството на естроген.

Премахването на излишния естроген може да бъде направено от натуралното вещество, наречено Калциев D-Гюкарат (CDG), защото то потиска бета-глюкуронидазната активност в организма. Това означава, че естрогенът остава свързан , намалява общото му натрупване в организма. По време на клиничните изпитания, тъкани, които са чувствителни към излишните хормони, като тъкънта на гърдата, черния дроб и белите дробове е доказано, че отговарят положително на CDG. Калциевият D-Гюкарат естествено се съдържа в малко количества в организма, също така се среща в голямо разнообразие от плодове и зеленчуци, като портокали, броколи, моркови, спанак, ябълки. Доказано е, че с Витамин А имат синергичен ефект. Всяка 500 милиграмова таблетка от Biovea Калциев D-Гюкарат е еквивалентна на активността на фитонутриентите на 37 килограма пресни плодове и зеленчуци. Предписанията за превантивна употреба са от 3 до 4,5 гр дневно. До сега не са доказани никакви токсчни ефекти.

Ново изследване хвърля светлина върху значението на правилния хормонален баланс за нашето здраве,жизнено важно е да се предпазим от нарастващото претоварване с естрогенът, с който се срещаме всеки ден. Калциевият D-Гюкарат на Biovea е хранително вещество, което може да доведе до реална промяна в живота ни.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Витамини Biovea WOMEN'S HORMONE BALANCE 60 Tabl - цена 34.00лв.

Витамини Biovea WOMEN'S HORMONE BALANCE 60 Tabl - цена 34.00лв. Хранителна добавка, която регули..

34,00 лв.

Хранителна добавка Biovea PANTOTHENIC ACID (Vitamin B5) 500mg

Biovea PANTOTHENIC ACID (Vitamin B5) 500mg - Хранителна добавка, която стимулира производството на е..

29,30 лв. 39,00 лв.

Хранителна добавка Biovea DIM (Diindolymethane) 100mg цена 44.00лв.

Biovea DIM (Diindolymethane) 100mg цена 44.00лв. Хранителна добавка, която възстановява хормоналния ..

44,00 лв.

Хранителна добавка Biovea MAGNESIUM ASCORBATE 1000mg - цена 24.50лв.

Biovea MAGNESIUM ASCORBATE 1000mg - цена 24.50лв. Хранителна добавка, която стимулира имунна система..

24,50 лв.

Етикети: калциев д-глюкарат, менопауза, излишен естроген, хранителна, добавка, biovea, calcium, d-glucarate, 500mg, цена, 63.50лв., за, здравето, жените