Хранителна добавка Biovea CHITOSAN 350mg 90cap

  • Модел 90 капс.
  • Наличност Не е наличен
  • 34,00 лв.


Бърза поръчка

Хранителна добавка Biovea CHITOSAN 350mg 90cap. Хранителна добавка за намаляване на телесното тегло и нивата на холестерол.   

Изцяло естествен блокер на мазнините. Спомага за намаляване на телесното тегло и нивата на холестерол. Благоприятен при анемични състояния. Укрепва имунната система. Помага при инфекции на венците, на зъбите и за заздравяване на тъканите след операции. Подобрява функцията на сърдечно-съдовата система.

Състав в доза от 3 капсули:  Хитозан 1050mg.

Други съставки: Оризово брашно, желатин, растителен магнезиев стеарат.

Информация за алергени: Съдържа ракообразни. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсули 1-2 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 90 капсули в контейнер

Хитозанът се извлича от хитина - полизахарид, съдържащ се в черупките на рака краб, сладководния рак и омара. Хитозанът притежава поразителното свойство да се свързва с мазнините и холестерола и да ги капсулира преди да бъдат усвоени от организма. Той се използва вече над две десетилетия без да проявява странични ефекти. Освен способността му да се свързва с молекулите на мазнините, хитозанът си остава неактивен в човешкия организъм. Доказано е, че подобрява общата среда, увеличава силата на имунната система на човешкия организъм от 4 до 5 пъти и активизира антителата. Като резултат от приема на хитозан активността на NK-клетките (естествените клетки убийци), които атакуват раковите клетки се увеличава неколкократно.

Защо да приемате хитозан Biovea ?

  • Контрол на телесното тегло: Мазнините не се усвояват в организма в присъствието на хитозан. Хитозанът Biovea е 100% натурален и действа като суперфибри. Затова обогатяването на храната с хитозан е част от осъществяването на един пречистващ процес, който е изключително важен за намаляване на телесните килограми. Хитозанът може да улови мазнини, които са 7 пъти повече от неговата маса. Той действа по напълно естествен начин във вашия организъм, за да го освободи от ненужните мазнини. Така се подпомага разграждането на мазнините и ускорява изхвърлянето им от организма. Изследвания сочат, че при ползването на хитозан участниците в тях намаляват теглото си с 8% за срок от 4 седмици.
  • Холестерол: Според изследвания хитозанът Biovea може ефективно да понижи стойностите на серумния холестерол в кръвта. Приеман орално, хитозанът се свързва с липидите в тънките черва и намалява тяхното усвояване. Опити с хора доказват, че хитозанът понижава стойностите на серумния холестерол. В изследването силата на въздействие на хитозана за намаляване на серумния холестерол се проучва без съпътстваща диетотерапия.
  • Анемични състояния: Състояния на намалено съдържание на желязо в кръвта. Много хора след приема на хитозан подобряват функцията на бъбреците и намаляват сериозността на тези състояния.
  • Имунна система: Здравето на тъканите значително се подобрява при употреба на хитозан - от инфекции на зъбите и венците до по-бързо заздравяване на тъканите след пластични операции.
Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea L-LYSINE 500mg-СЪС СРОК НА ГОДНОСТ ДО 12/2023Г

Biovea L-LYSINE 500mg -  Хранителна добавка, която поддържа азотния баланс, важна за изграждане..

17,00 лв. 24,50 лв.

Етикети: хитозан, отслабване, блокер на мазнини, холестерол, имунна система, сърце, хранителна, добавка, biovea, chitosan, 350mg, отслабване