Хранителна добавка Biovea CHROMIUM PICOLINATE 200mcg цена 30.50лв.

  • Модел 100 капс.
  • Наличност В наличност
  • 30,50 лв.


Бърза поръчка

Biovea CHROMIUM PICOLINATE 200mcg цена 30.50лв. Хранителна добавка, която регулира кръвната захар и инсулина.

Стабилизира нивата на кръвната захар и регулира инсулина. Спомага за поддържане на здравословно телесно тегло, като участва в горенето на мазнините. Важен за здравословния баланс на холестерола и подобрява зрението. Забавя процесите на стареене. Срещу сърдечно-съдови проблеми.

Състав: Хром (Chromium Picolinate)  200mc.

Употреба: Да се приема 1 капсула 1-2 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 100 капсули в контейнер

Хром пиколинат се смята за най-добрият източник на хром. Той е ключов минерал за производството на инсулин в тялото, като подпомага неговото ефективно действие, синтезата на холестерола, мазнини и протеини.

Инсулинът е хормон, който стабилизира нивото на кръвната захар. Хромният пиколинат на Biovea е комбинация от елемента хром и пиколинова киселина. Комбинирането на хром с пиколинова киселина спомага за ефективното усвояване на хрома. Организмът на един относително здрав човек съдържа само няколко милиграма хром. Това малко количество обаче играе важна роля за подобряване на ефективността на инсулина, за регулиране на кръвната захар и активиране на редица ензими за добиване на енергия. Изследвания сочат, че в днешно време в организма на повечето хора хромът е под необходимите количества. Замърсените храни и неправилният хранителен режим често не доставят необходимото количество хром за ежедневните нужди на организма.

Как действа хромният пиколинат Biovea ?

Когато се приема допълнително хромният пиколинат може да окаже осезаемо благоприятно въздействие. Той увеличава инсулиновия ефект в организма, подобрявайки усвояването на глюкозата, като по този начин води до по-добро кръвообращение и поддържа здравословни нива на кръвната захар. Съдейства за регулиране на инсулина. Важен е за синтезата на мазнини и протеини. Необходим е за производството на енергия, като участва в метаболизма на глюкозата. Хромът спомага организма да топи мазнини и да изгражда мускули на тяхно място. Намаляването на телесните мазнини и увеличаването на мускулната телесна маса са само част от положителните свойства, които хромният пиколинат упражнява върху организма. Също така забавя процесите на стареене и е полезен срещу сърдечно-съдови проблеми. Дефицитът на хром води до повишаването на триглицеридите и холестерола в кръвта и до запушване на кръвоносните съдове, поява на умора и други.

Кой се нуждае от хромен пиколинат Biovea и какви са симптомите на дефицит?

Нивата на хром намаляват с възрастта и недостигът на хром се наблюдава при хора, които не консумират добре балансирана храна. При тях допълнителният прием на хром пиколинат Biovea може да окаже благотворно въздействие. Тъй като в преработената храна хромът е отстранен, всеки, който иска да бъде по-енергичен, да изгаря мазнините и да увеличава физическата сила и мускулната си маса може да приема хром като хранителна добавка.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea CORAL CALCIUM PLUS 1000mg цена 29.50лв.

Biovea CORAL CALCIUM PLUS 1000mg цена 29.50лв. Хранителна добавка за здрави кости и зъби, оптимално ..

29,50 лв.

Хранителна добавка Biovea MULTI MINERAL 180 Tablets - цена 40.00лв.

Biovea MULTI MINERAL 180 Tablets - цена 40.00лв. Хранителна добавка имуностимулатор, която подобрява..

40,00 лв.

Хранителна добавка Biovea NIACIN (Vitamin B3) 300mg - цена 34.50лв.

Biovea NIACIN (Vitamin B3) 300mg - цена 34.50лв. Хранителна добавка, която регулира кръвообращението..

34,50 лв.

Хранителна добавка Biovea TAURINE 60 Capsules - цена 25.50 лв.

Biovea TAURINE 60 Capsules - цена 25.50 лв. Хранителна добавка, която подобрява мускулната дейност, ..

25,50 лв.

Хранителна добавка Eurovital DHEA 50mg - цена 29.00лв.

Eurovital DHEA 50mg - цена 29.00лв. Хранителна добавка против стареене, балансира организма. Един..

29,00 лв.

Етикети: хром, висока кръвна захар, здравословно тегло, холестерол, зрение, хранителна, добавка, biovea, chromium, picolinate, 200mcg, цена, 30.50лв., очи, коса, кожа, нокти