Хранителна добавка Biovea D-MANNOSE 500mg 60 капсули цена 30.00лв.

  • Модел 60 капсули
  • Наличност Не е наличен
  • 30,00 лв.


Бърза поръчка

Biovea D-MANNOSE 500mg 60 капсули цена 30.00лв. Хранителна добавка , която предотвратява инфекции на пикочо-половата система.

Подпомага нормалното функциониране и предотвратява инфекциите на пикочния мехур и пикочопроводните пътища. Облекчава симптомите при циститни възпаления. Допълва естествения процес на пречистване на организма.

Състав: Д-Маноза 500mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсула 2 пъти дневно на празен стомах с повече вода или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 капсули в контейнер.

D-манозата е монозахарид – проста захар хексоза, която в естествен вид се среща в някои дървесни водове, в плодове като червената боровинка, и е тясно свързана с глюкозата. Нашият организъм усвоява само малки количества D-маноза; голяма част от нея веднага се отделя от урината и е част от естествения процес на пречистване на организма.

Манозата се свързва не само с помощта и в комуникацията между клетките, но също и с потискане на туморния растеж и предпазване от паразитни, бактериални, вирусни и гъбични инфекции, както и с тъканното ремоделиране. Подпомагайки имунната система, манозата е необходима за производството на цитокини, които се борят срещу различни инфекции. Според изследванията, манозата облекчава възпалението при ревматоидни състояния, понижава кръвната захар и нивата на триглицеридите при диабетиците, намалява холестерола, помага при инфекции на пикочните пътища и цистити, може да помогне на пациенти с лупус, защото както показват изследванията, тези пациенти са с недостиг на маноза. Учените от Гликобиологичния Институт в Оксфорд (Glycobiology Institute at Oxford ) са установили, че макрофагите имат манозни рецептори, които активират имунните атаки.

След като ешерихия коли нахлуе в пикочния мехур и канал, тя се прикрепя към вътрешната им обвивка с помощта на реснички, наречени фимбрии. Те са програмирани да се свързват с молекулите на D-манозата. Поради тази причина, когато съдържаща D-маноза кръв премине през бъбреците, голяма част от тази захар в крайна сметка попада в урината и при изхвърлянето си навън прочиства всички бактерии Е. коли, които срещне по пътя си. Това закрепване и механизма на изхвърляне могат да дадат на D-манозата по-висока успеваемост от антибиотиците в борбата с пикочните инфекции. Такива инфекции, особено цистит, се развиват по-често при жените от всички възрастови групи, отколкото при мъжете. Симптомите са комбинация от бавно и болезнено уриниране, често съпроводено с парене, силни и постоянни позиви за уриниране. Урината в много случаи е мътна и може да има силно неприятна миризма поради присъствието на бактерии и гной. Основен причинител на инфекцията е ешерихия коли (част от обичайната чревна флора) заедно с други микроорганизми като рикетсии, амеби, хламидии, микоплазма, стафилококи, гонококи и гарднерела вагиналис.

D-Mannose на BIOVEA® подобрява здравето на целия уринарен тракт: уретрата, пикочния мехур, уретера,бъбречното легенче и бъбречната паренхима. D-манозата BIOVEA® подхранва здравословната флора, която населява мембраните на уринарния тракт и го поддържа в баланс.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea PROBIOTIC COMPLEX 100 Capsules - цена 30.50 лв

Biovea PROBIOTIC COMPLEX 100 Capsules - цена 30.50 лв Хранителна добавка, която подпомага храносмила..

30,50 лв.

Антиоксидант Biovea CRANBERRY 400mg 90 Tablets цена 33.00лв.

Антиоксидант Biovea CRANBERRY 400mg 90 Tablets цена 33.00лв. Хранителна добавка за здрава пикочо..

33,00 лв.

Хранителна добавка Biovea ECHINACEA 400mg 60 Capsules цена 18.50лв.

Biovea ECHINACEA 400mg 60 Capsules цена 18.50лв. Хранителна добавка , силен имуностимулатор, пречист..

18,50 лв.

Хранителна добавка Biovea NETTLES 400mg - цена 29.00лв.

Biovea NETTLES 400mg - цена 29.00лв. Хранителна добавка за здрави пикочни пътища, против алергии..

29,00 лв.

Хранителна добавка Biovea CRANBERRY (Органична) 400mg цена 25.50лв.

Biovea CRANBERRY (Органична) 400mg цена 25.50лв. Хранителна добавка за здрави пикочни пътища. ..

25,50 лв.

Етикети: д-маноза, пикочни пътища, цистит, пречиства, хранителна, добавка, biovea, d-mannose, 500mg, капсули, цена, 30.00лв., пикочо-полова, система