Хранителна добавка Biovea GARLIC (ODORLESS) 500mg 120 капсули-СЪС СРОК НА ГОДНОСТ 07/2024Г

  • Модел 120caps
  • Наличност В наличност
  • 25,30 лв.
  • 12,60 лв.


Бърза поръчка

Biovea GARLIC (ODORLESS) 500mg 120 капсули. Хранителна добавка, която понижава холестерола, против инфекции.   

Поддържа здрава сърдечно-съдова система, антиинфекциозно действие. Понижава общия холестерол (но увеличава добрия холестерол HDL-тип). Произвежда повече клетки „естествени убийци” в кръвта, които се борят с инфекции, тумори и бактерии. Подобрява кръвообръщението. Намалява риска от образуване на кръвни съсиреци. Понижава кръвното налягане. Помага за регулиране на стомашната функция.

Състав в доза от 1 капсула: Чесън (като масло от чесън) Без мирис 500 мг.

Други съставки: Соево масло, желатин, растителен глицерин, силициев диоксид, пречистена вода.

Информация за алергени: Съдържа соя.

Употреба: Да се приема 1 желирана капсула 2 до 6 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 120 желирани капсули в контейнер

Чесънът е вид зеленчук от семейство Лукови. Съществуват исторически доказателства, че чесънът се е използвал както за кулинарни, така и за медицински цели. От хилядолетия различни култури използвали чесъна. Смята се, че той може да предотврати запушване на къвоносните съдове, висок холестерол, повишено кръвно налягане и има антитуморен ефект.

Какви са научните доказателства в подкрепа на чесъна Biovea ?

Изследване на Силаджи и Нейл (1994 г.), доказва, че допълнителният прием на чесън играе съществена роля при високия холестерол. Най-голямото проучване досега се провежда в Германия – 261 пациенти от 30 общи практики приемат или таблетки с чесън на прах, или плацебо. След 12 седмици нивата на холестерола в групата с чесън, спаднали с 12%, а триглицеридите - със 17% повече в сравнение с групата, приемаща плацебо.

Други изследвания (д-р Д. Сорана и д-р А. Дас, болница „Челси и Уестминстър”, Лондон), разкриват, че чесънът може да помогне за увеличаване на теглото на новородените. Учените стигат до заключението, че приемането на стандартизирани таблетки чесън през целия период на бременност намалява риска от такъв тип усложнения при раждането.

Как действа GARLIC Biovea ?

Противораково действие: Проучвания върху прираста на населението показват, че редовното консумиране на чесън има противораково действие на хранопровода, стомаха и дебелото черво. Това отчасти се дължи на способността на чесъна да пречи на образуването на канцерогенни съединения. Чесънът и неговите серни съединения възпрепятстват растежа на различните видове туморни клетки – особено на гърдата и на кожните тумори.

Въздействия върху кръвообращението: Повече от 250 публикации сочат, че чесънът укрепва сърдечно-съдовата система. Той може да намали нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта, да възпрепятства слепването на тромбоцитите и да увеличи фибринолизата, която води до забавяне на съсирването на кръвта. Чесънът притежава умерен антихипертоничен(намалява кръвното налягане) ефект и антиоксидантни свойства.

Противомикробно действие: има противомикробно, противовирусно и противогъбично действие. Противодейства и на някои чревни паразити. Чесънът притежава приблизително 1% от силата на пеницилина срещу определени видове бактерии. Това означава, че той не е заместител на антибиотиците, но може да окаже помощ срещу някои бактериални инфекции. Чесънът спира размножаването на гъбичката Candida albicans, причиняваща кандидоза, и дава дългосрочни добри резултат при повтарящи се гъбични инфекция.

Високо кръвно налягане: Чесънът се разглежда като едно от най-ефективните средства за понижаване на кръвното налягане. Налягането и напрежението спадат, тъй като той има способността да отслабва спазмите на малките артерии. Също така забавя пулса и променя сърдечния ритъм, облекчава симптоми като замайване, задъхване и образуване на газове в храносмилателната система. Средна доза от 2 до 3 капсули на ден понижават значително кръвното налягане.

Нарушения в храносмилателната система: Той е една от най-полезните храни за храносмилателната система. Упражнява благотворно въздействие върху лимфата, помага за елиминиране на вредните отпадни вещества в тялото. Стимулира перисталтиката и отделянето на храносмилателни сокове. Чесънът има антисептичен ефект и е с отлично действие срещу инфекциозни състояния и възпаления на стомаха и червата. Той е отлично средство за прочистване от глисти. Облекчава различните форми на диария. Проблеми като подуване и много други чревни неразположения могат успешно да се премахнат със свеж чесън или чесън на капсули.

Кожни възпаления: Чесънът се прилага успешно при различни кожни възпаления. Външното приложение на чесъна помага за изчистване на кожата от петна, пъпки и циреи. Оздравителният процес може да се подпомогне по-нататък чрез орален прием на чесън за пречистване на кръвта, за да се гарантира дълготрайно изчистване на кожата. Редовен прием на 3 капсули чесън на ден ще помогне за бързото премахване на малки кожни инфекции.

Антибиотично действие: Съставките на чесъна притежават антибактериални и притовогъбични свойства. Чесънът може да помогне за отблъскване на всякакви видове инфекции, включително тези на белите дробове, пикочния мехур, вагината, както и настинка и грипа. Чесънът е практично средство и за вътрешно, и за външно приложение върху гъбични и бактериални кожни инфекции.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Етикети: чесън, без аромат, сърце, антиинфекциозно действие, холестерол, бактерии, хранителна, добавка, biovea, garlic, (odorless), 500mg, 120, капсули, храносмилателна, система