Хранителна добавка NutriBiotic GRAPEFRUIT SEED EXTRACT DEFENSE PLUS 250mg цена 42.50лв.

  • Модел 90 табл.
  • Наличност В наличност
  • 42,50 лв.


Бърза поръчка

NutriBiotic GRAPEFRUIT SEED EXTRACT DEFENSE PLUS 250mg 90 Tablets цена 42.50лв.

Хранителна добавка с мощно антибактериално, антивирусно действие.    

Мощно антибактериално, антивирусно, антипаразитно, антигъбично действие. Подпомага оздравителните процеси на горните дихателни пътища, стомашно-чревни, дерматологични, гинекологични, стоматологични и други проблеми. Намалява симптомите, свързани с алергии.

Състав: Витамин С 125 мг (буфериран, обработен с вода и калций - Meta-C®) ; Цинк (глюконат) 5 мг; Екстракт от семена на грейпфрут (GSE) 250 мг; Екстракт от Echinacea Angustifolia (4:1) 50 мг; Астрагал 100 мг; Екстракт от гъби Рейши (4:1) 100 мг; Екстракт от гъби Шийтаке (4:1) 50 мг; Екстракт от гъби Майтаке (4:1) 50 мг; Екстракт от корен Джинджифил (6:1) 50 мг; Есктракт от Хидрастис (6:01) 50 мг; Екстракт от Бял равнец (6:1) 50 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, яйца, соя, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема по една таблетка дневно, в продължение на минимум две седмици или според предписанието на лекар.

Опаковка: 90 таблетки в контейнер.

Екстрактът от семена на грейпфрут е направен от мембраните на семето и месестата част на грейпфрута. Притежава мощно антимикробно действие, по-силно дори от колоидното сребро или хлорна белина. Използва се също и заради антибактериалните и антисептичните пречистващи свойства. Екстрактът от семена на грейпфрут изчиства организма от вредни бактерии, вируси, гъбички и инфекци, като едновременно с това засилва имунната защита на организма. Екстрактът помага на организма да се освободи и от паразити.

Екстрактът от семена на грейпфрут NutriBiotic се използва вътрешно срещу широк спектър от проблеми, включително Candida инфекции, болки в гърлото, чревно разтройство и т.н. Той е удобен за преглъщане и е премахнат проблемът с неприятния, горчив вкус. Някои хора използват екстракта и като консервант, тъй като убива вредните микроорганизми.

След като през 1976 г. Световната Здравна организация (СЗО) дава насоки за популяризиране и развитие на естествените билкови субстанции и природосъобразния начин на живот и хранене, усилията се насочват към изследване на най-ценните съставки на билковите растения. Това води до фокусиране на интереса върху биофлавоноидите (БФ), съдържащи се в плода грейпфрут. Лабораторните анализи и клиничните опити постоянно разкриват мъдростта и силата на природата: през последните десетилетия станаха известни много факти, които поставят биофлавоноидите (БФ) сред най-ценните природни вещества, които хармонизират, укрепват и подпомагат възстановяването на човешкия организъм. Тук ще споменем някои от тези факти:

1. Противомикробно действие: БФ унищожават много бактерии, вируси, гъбички, плесени. На практика БФ на грейпфрутовия екстракт унищожават над 800 вида от най-често срещаните бактерии, причиняващи най-типичните възпалителни състояния: синузити, дихателни проблеми и пр., които на свой ред провокират алерични състояния, автоимунни проблеми и др. Нещо повече, БФ унищожават и над 100 вида гъбички (вкл. и Candida albicans), които са причина за много здравословни проблеми, гъбички по ноктите, през вагинално течение, до синдрома на хроничната умора.

Една особена форма на живот, нещо средно между бактерия и вирус,е идентифицирана като причинител на доста хронични възпаления, най-често в пикочополовата система – “хламидия трахоматис”. Установено е, че БФ убиват много щамове на този трудно унищожим микроб.

2. Антиоксидантно действие на БФ: групата на БФ е на първите места по антиоксидантна мощ.

3. Въздействие върху кръвта и кръвоносната система: нормализира се повишената склонност на кръвта да се съсирва, а с това се подобрява и оросяването на мозъка и сърцето, алкализират се кръвта и тъканите.

4. Хармонизиращ и укрепващ ефект върху имунната система. Природния антибиотик, освен че е напълно безвреден и не унищожава полезната флора в червата, убива огромен брой бактерии, вируси и гъбички, и най-важното, не води до развитие на резистентност у микробите. Неслучайно в световен мащаб употребата на екстракта се разраства, разширява се и спектърът на употребата му. От средство за дезинфекция на болнично бельо, през средство за обеззаразяване на водата от съмнителни източници, както и обеззаразяване на басейни, хранителни продукти, семена за посев, до дезинфекция на климатични инсталации, плотове, клавиатури, брави и прочие предмети в бита, в обществените сгради, в домакинството .

До този момент не е известно как точно екстрактът въздейства върху вирусите, тъй като те нямат собствена клетъчна мембрана. Но се знае, че той е изключително ефикасен срещу огромен брой бактерии, гъбички, паразити и вируси (включително и срещу вирусите на грипа). Да се надяваме, че научните изследвания ще дадат отговор на въпроса как може екстрактът да е толкова силен и едновременно с това – безопасен.

Защо да използваме Екстрактът от семена на грейпфрут NutriBiotic ?

  • Проблеми с дихателните пътища и устната кухина
  • Диария, метеоризъм, хелминти; Херпес, Обриви и кожни проблеми ,Себорея на главата,
  • Повишен холестерол, кръвно налягане,; Профилактика на инфаркт на миокарда;
  • Очистване на организма, в т.ч. по време на редукция на тегло;

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea IMMUNITY FORMULA 60 Capsules

Biovea IMMUNITY FORMULA 60 Capsules Хранителна добавка, която стимулира имунната система, антиоксида..

25,50 лв. 42,50 лв.

Хранителна добавка Biovea ECHINACEA 400mg 60 Capsules

Biovea ECHINACEA 400mg 60 Capsules - Хранителна добавка , силен имуностимулатор, пречиства кръвта. ..

16,20 лв. 19,00 лв.

Хранителна добавка Biovea GRAPE SEED EXTRACT 100mg

Biovea GRAPE SEED EXTRACT 100mg цена 38.00лв. Хранителна добавка, която е мощен антиоксидант и и..

38,00 лв.

Хранителна добавка Biovea ASTRAGALUS 500mg цена 29.00лв.

Хранителна добавка Biovea ASTRAGALUS 500mg цена 29.00лв. Хранителна добавка за силна имунна сист..

29,00 лв.

Хранителна добавка NutriBiotic GRAPEFRUIT SEED EXTRACT 60 мл цена 27.00лв.

NutriBiotic GRAPEFRUIT SEED EXTRACT 60 мл цена 27.00лв. Хранителна добавка с антибактериално, антипа..

27,00 лв.

Хранителна добавка DGL (De-Glycyrrhizinated Licorice) 100 Capsules

DGL (De-Glycyrrhizinated Licorice) 100 Capsules - Хранителна добавка ,която подобрява метаболизма и ..

36,50 лв.

Етикети: екстракт от семена на грейпфрут, антибактериално, антивирусно, антипаразитно, хранителна, добавка, biovea, grapefruit, seed, extract, 250mg, цена, 42.50лв., дихателна, система