Хранителна добавка Biovea L-CARNOSINE 500mg 60 капсули

  • Модел 60 капсули
  • Наличност В наличност
  • 75,60 лв.


Бърза поръчка


Biovea L-CARNOSINE 500mg 60 капсули. Хранителна добавка, която подсилва имунитета, намалява възпалението.

Подсилва имунната система, мощен антоксидант, забавя стареенето. Защитава от радиационни увреждания и отменя пострадиационния синдром. Предпазва от образуането на гастрит и язви. Намалява и предпазва увреждането на клетките при хора с невродегенеративни проблеми. Увеличава мускулната сила и издръжливост.

Състав в доза от 1 капсула: L-карнозин 500 мг.

Други съставки: Целулоза, растителна капсула, силициев диоксид, магнезиев стеарат. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 1 до 3 капсули дневно с храна или според предписанието на лекар. За по-добър ефект разпределете в отделните хранения.

Опаковка: 60 капсули в контейнер

Доказано е, че L-карнозинът Biovea :

• Подсилва имунитета и намалява възпалението
• Подпомага заздравяването на рани, защитава от радиационни увреждания и отменя пострадиационния синдром
• Притежава свойства, които го правят полезен при изгаряния и рани след хирургични операции и по време на хранителна подготовка за хирургична интервенция
• Предпазва от образуването на гастрит и помага за заздравяването на вече образували се язви
• Намалява или предотвратява увреждането на клетките, причинено от бета-амилоид - субстанция, намираща се в мозъка на хора с Алцахаймер.
• Предпазва от очни проблеми
• Намалява ефектите от глюкозата и окисляването на протеините
• Спира (или обръща в обратна посока) гликолизирането и забавя вредните и състаряващите въздействия от консумацията на въглехидрати
• Увеличава мускулната сила и издръжливост

Какво представлява L-карнозинът?

L-карнозин е малък пептит, който се съдържа в аминокиселините бета-аланин и хистидин. Той се намира в относително висока концентрация в няколко телесни тъкани, но преди всичко в скелетните мускули, сърдечните мускули и мозъка. Забележителното е, че тези две аминокиселини действат доста по-ефикасно при комбинирането си с L-карнозин. Тогава те имат уникалната способност да подмладява клетките и да удължава техния жизнен цикъл. L-карнозинът е единственото съединение на пазара, което притежава това много рядко и уникално качество.

Как действа L-карнозинът Biovea ?
Хранителните добавки с L-карнозин са много популярни сред културистите и спортистите главно заради облекчаването на мускулната умора. Заради качествата си днес L-карнозинът се приема за една от най-важните хранителни добавки за постигане на дълголетие. Той притежава силни антиоксидантни свойства, защитава от радиационни увреждания, подобрява функцията на сърцето и подпомага възстановяването от травми.
При редовен прием на L-карнозин Biovea вие ще се чувствате по-добре и по-млад във всяко отношение. Ефектите от приема на L-карнозин Biovea са многобройни и забележителни - той възстановява клетките, защитава ги и усилва въздействието на много други съединения в организма.

В човешкия организъм съединението се произвежда, с помощта на един ензим, в строго определени органи (главен мозък, лещата на окото, съдечния мускул, скелетната мускулатура, бъбреците, кожата и лигавицата на стомаха) и играе решаваща роля за съхраняването на оптималната структура и функция на тези органи.

Карнозинът е най-ефикасният подмладяващ агент сред всички известни до момента. Притежава следните по-важни свойства: ефективно поглъща свободните радикали, той е мощен антиоксидант, който предотвратява възрастовата дегенерация на липидите, белтъчните и въглехидратни молекули и нуклеиновите киселини в клетките, поради което предпазва от стареене съединителната и всички останали тъкани в човешкото тяло. Следва да се отбележи, че карнозинът е многократно по-мощен антиоксидант от витамин Е и селена - предотвратява стареенето на колагена и забавя многократно повяхването на кожата и образуването на бръчки. Подмладявайки клетките на съединителната тъкан благоприятства оздравителния процес при различни рани и язви, подобрява микроциркулацията на кръвта в мозъчната тъкан и предпазва от сенилни мозъчни разстройства, като се прилага успешно за подпомагане на баланса при различни типове деменция, Паркинсонова болест, шизофрения, аутизъм, епилепсия и пр. Подобрява съкратителната способност на миокарда и неговата издръжливост към неблагоприятни въздействия, подпомага регулирането на кръвната захар, защитава от радиация и притежава противораков ефект. Подобрява сексуалните възможности, участва в обезвреждането на токсични метали и други вредни съединения, като сътрудник в процеса на тяхното хелатиране и др.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea RESVERATROL 250mg

Biovea RESVERATROL 250mg - Хранителна добавка, която е мощен антиоксидант, подпомага нервната систем..

61,00 лв.

Етикети: l-карнозин, имунна система, антиоксидант, стареене, мускулна сила, l-carnosine, 500mg, капсули, подсилва, имунитета, намалява, възпалението, антиоксиданти Хранителна, добавка, biovea, цена, 59.50лв., Антиоксиданти