Хранителна добавка Biovea L-GLUTAMINE 500mg - цена 42.50лв.

  • Модел 100 капсули
  • Наличност Не е наличен
  • 42,50 лв.


Бърза поръчка

Biovea L-GLUTAMINE 500mg - цена 42.50лв. Хранителна добавка,която  намалява мускулни болки, за покачване на мускулна маса.

Намалява мускулните болки и подпомага по-бързото и ефикасно възстановяване на тренираните мускули. Спомага за покачването на мускулна маса и поддържането гладката мусклатура. Стимулира имунната система и отделянето на хормон а растежа (GH).

Състав: L-глутамин 500 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсула 1-3 пъти дневно, за предпочитане на празен стомах или според предписанието на лекар.

Опаковка: 100 капсули в контейнер

L-глутамин: Предотвратява мускулните травми

• Основен източник на енергия в целия организъм
• Изгражда, възстановява и поддържа мускулната тъкан
• Основен участник в редица мозъчни функции, жизнено важни за метаболизма в мозъка
• Изпълнява главна роля в синтеза на ДНК и подпомага имунната система

Какво представлява L-глутаминът Biovea и как действа?

L-глутаминът е най-изобилната аминокиселина в мускулната тъкан, която играе ключова роля в много функции на организма. При стресова ситуация (например вдигане на тежести с изтласкване) организмът изразходва голямо количество глутамин. Загубата на глутамин по време на упражнения е сигнал за катаболизъм на протеините (разрушаване на мускула).

L-глутамин е основен азотен преносител и също така транспортира амоняка от една зона (мозъка, черния дроб) до друга. Голяма част от него се използва за производството в организма на един от най-важните антиоксиданти - глутатион, произвеждащ се от глутамин, цистеин и глицин. Приемът на глутамин като хранителна добавка може да предотврати загубата на телесна маса посредством ползотворната роля, която той играе в синтеза на протеините и неговото действие като мощен агент, стимулиращ растежа на мускулите. Когато нивата на глутамин в мускулите се възстановят и при добър азотен баланс, синтезът в мускулите възстановява обичайното си ниво.

Глутаминът също оказва влияние върху метаболизма на глюкозата и регулацията на глюконеогенезата. Глутаминът се преобразува до глюкоза без промени в инсулин или глюкаген – хормонът, който регулира кръвната захар. По време на диета, както и в периоди на изчерпване на въглехидратите, глутаминът оказва положително въздействие върху количествата телесна мазнина, които тялото изгаря.

Защо да приемаме L-глутамин Biovea ?

Глутаминът е най-важният компонент на мускулния протеин и помага за възстановяването и изграждането на мускулите. Глутаминът се свързва и със синтеза на протеини. Той предпазва мускулите от катаболизиране (изяждане) с цел да се осигури глутамин за другите клетки в организма. Глутаминът помага за поддържане на обема на клетките и тяхната хидратация, ускорява заздравяването на рани и изгаряния.

Продуктът L-глутамин Biovea ви помага да повишите нивата на глутамин по време на интензивни тренировки. Научните изследвания показват, че глутаминът може да покачи нивата на растежния хормон. Изследванията на учените доказват, че глутаминът увеличава усвояването на аминокиселините с разклонена верига (BCAA). На това се дължи мускулноизграждащият (анаболен) и мускулнопредпазващият ефект. 2 гр. L-глутамин увеличават хормоните на растежа, както и укрепват имунната система. За културистите това е особено важно заради натоварените тренировки, които изчерпват нивата на глутамин. Глутаминът е основен източник на енергия за вашата имунна система.

Глутаминът е един от най-важните хранителни вещества за стомашно-чревния тракт. Той притежава способността да „закърпва” пропускливите черва, поддържайки структурната цялост на червата. Той може да лекува и язви. Изследванията разкриват, че 1.6 гр. глутамин на ден дават 92% ефективност на лечението в рамките на 4 седмици.

Очаквани ефекти от употребата на L-глутамин Biovea :

- Изграждане на мускулите; Увеличаване на силата;
- Стимулиране отделянето на растежен хомон; Изчистване мазнините, с превес на мускулната маса;  Възстановяване на мускулатурата;
- Предотвратяване на претоварването, в резултат на физическа дейност или фитнес тренировка;
- Стимулиране на имунната система;Повишено хидриране на клетките (напомпани мускули – по-релефно тяло);

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea L-LYSINE 500mg

Biovea L-LYSINE 500mg -  Хранителна добавка, която поддържа азотния баланс, важна за изграждане..

34,00 лв.

Хранителна добавка Biovea L-CARNOSINE 500mg 60 капсули - цена 59.50лв.

Biovea L-CARNOSINE 500mg 60 капсули - цена 59.50лв. Хранителна добавка, която подсилва имунитета, на..

59,50 лв.

Хранителна добавка Biovea REDUCED GLUTATHIONE 250mg

Biovea REDUCED GLUTATHIONE 250mg - Хранителна добавка, която е мощен антиоксидант, детоксикира орган..

82,50 лв.

Хранителна добавка Biovea L-ORNITHINE 667mg 100 caps

Хранителна добавка Biovea L-ORNITHINE 667mg 100 caps. Хранителна добавка за изграждане на мускули. ..

26,40 лв. 31,00 лв.

Етикети: l-глутамин, мускули, мускулни болки, имунна система, l-glutamine, 500mg, 100, капсули, намалява, за, покачване, мускулна, маса, аминокиселини Хранителна, добавка, biovea, цена, 42.50лв., Аминокиселини