Хранителна добавка Biovea LECITHIN 1200mg

  • Модел 120 софтгела
  • Наличност В наличност
  • 31,50 лв.


Бърза поръчка

Хранителна добавка Biovea LECITHIN 1200mg. Хранителна добавка, която подобрява мозъчната функция, регулира холестерола.

Подпомага здравословните функции на нервната система и предаването на нервните импулси. Подобрява мозъчната функция. Повишава паметта и концентрацията. Подобрява разграждането на мазнините и функцията на черния дроб. За защита на стомаха, червата и черния дроб от токсини и вредни ефекти на някои лекарствени терапии. Поддържа здравословен баланс на холестерола и здравословните функции на клетките в организма.

Състав: Лецитин (от соя) 1200mg; 15% фосфатидилхолин: 180mg.

Употреба: Да се приема 1 капсули веднъж или два пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 120 капсули в контейнер

Биохимично лецитинът е липид, принадлежащ към клас, познат като фосфолипиди, и е компонент на всички живи клетки. Играе важна роля в почти всички биологични процеси - включително предаването на нервните импулси, дишането и произвеждането на енергия. Физиологично лецитинът е неизменна част от всички органи и жлези. Самият мозък е съставен от около 30% фосфолипиди. Лецитин е изключително важен за биологичните функции на всички органи, в които се съдържа. Миелиновите решетки, които предпазват мозъка, гръбначния стълб и многобройните нервни влакна са почти 2/3 лецитин. Жизненоважни органи като черния дроб, репродуктивните органи и мускулите също притежават висока концентрация на фосфолипид. Фосфолипидите са и сред основните съставни части на всички клетъчни мембрани. Функцията на мембраните се състои в транспортиране на хранителните вещества и отпадъците, регулиране на вътрешното клетъчно налягане и осъществяване на йонен обмен.

При недостиг на лецитин, стената на клетката може да стане по-твърда, което ограничава притока на хранителни вещества в клетката и изхвърлянето на отпадъците вън от нея. Това води до преждевременно стареене на клетките. Съставките на лецитин Biovea участват и в други важни клетъчни функции :

Заради природата си на холин (витамин В) лецитин Biovea е препоръчван като средство за подсилване на паметта чрез подобряване на познавателната функция и за забавяне на дегенеративни проблеми на нервната система. Лецитин Biovea също е ценен като синтезатор на мазнините, като подобрява процеса на разлагането и усвояването им от клетките.

Съдържащите се холин и инозитол (витамини В) са вещества, които изгарят мазнините и предотвратяват мастната дегенерация на черния дроб, както и намаляват холестерола и триглицеридите в кръвта. Фосфорът влиза в състава на костната тъкан и фосфолипидите на мембранните структури на клетките, поддържа киселинно-алкалното равновесие. Линоловата киселина е омега-6 мастна киселина, която подпомага за поддържането на здравословни нива на холестерол, подсилва ставите и сухожилията, сърдечно-съдовата система.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea DMAE 100mg 90 капсули цена 29.00лв.

Biovea DMAE 100mg 90 Capsules цена 29.00лв. Хранителна добавка, която стимулира мозъчната дейност, п..

29,00 лв.

Хранителна добавка Biovea MULTI MINERAL 180 Tablets - цена 40.00лв.

Biovea MULTI MINERAL 180 Tablets - цена 40.00лв. Хранителна добавка имуностимулатор, която подобрява..

40,00 лв.

Хранителна добавка Biovea CORDYCEPS 450mg 60 таблетки цена 28.00лв.

Biovea CORDYCEPS 450mg 60 таблетки цена 28.00лв. Хранителна добавка - мощен имуномодулатор, подобряв..

28,00 лв.

Хранителна добавка Biovea OMEGA-3 KRILL OIL 500mg - цена 27.00лв.

Biovea OMEGA-3 KRILL OIL 500mg - цена 27.00лв. Хранителна добавка, която подпомага сърдечно-съдовата..

27,00 лв.

Хранителна добавка Biovea MAGNESIUM ASCORBATE 1000mg - цена 24.50лв.

Biovea MAGNESIUM ASCORBATE 1000mg - цена 24.50лв. Хранителна добавка, която стимулира имунна система..

24,50 лв.

Етикети: лецитин, нервна система, мозък, памет, концентрация, черен дроб, стомах, lecithin, 1200mg, softgels, подобрява, мозъчната, функция, регулира, холестерола, подкрепа, черния, детоксикация Хранителна, добавка, biovea,