Хранителна добавка Biovea MSM 500mg 180 Capsules

 • Модел 180 капс.
 • Наличност Не е наличен
 • 31,90 лв.


Бърза поръчка

Biovea MSM 500mg 180 Capsules - Хранителна добавка, която укрепва ставите и хрущяла, намалява възпаленията.

Укрепва ставите и хрущяла, намалява възпаленията и болките. Възстановява мускулите, намалява мускулните спазми и схващания. Повишава енергията и концентрацията. Облекчава киселините и дискомфорта в стомаха. Антипаразитен и антигъбичен ефект. Ускорява зарастването на рани и намалява белезите, изглажда бръчките. Детоксикира организма и подобрява кръвообращението. Срещу алергии, кожни проблеми, артритни състояния и висока кръвна захар.

Състав в доза от 1 капсула: MSM (метилсулфонилметан) 500mg.

Други съставки: Оризово брашно, целулоза, растителен магнезиев стеарат, силициев диоксид. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсула 1-2 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 180 капсули в контейнер

MSM (метилсулфонилметан) е естествена, органично свързана сяра, участваща в множество функции в организма. След кислорода, водата и солта, сярата е четвъртият най-потребен елемент в човешката и животинската храна. Участва в почти всички метаболитни процеси в организма и е съществен за регенерацията и храненето на здравите клетки. Нетоксичен е и се съдържа във всички флуиди и тъкани на човешкото тяло.

Сярата е един от основните градивни елементи в структурата на организма. Когато имаме дефицит на сяра (MSM), нашия организъм не може да произведе достатъчно качествени клетки, за да компенсира последиците от наличието на увредени клетки. Тогава сме податливи за различни болестни състояния, алергии и болки, докато здравите клетки надделеят. Ежедневният прием на допълнително количество MSM е предпоставка за добро здраве. Без необходимото количество MSM, аминокиселините ще продължават да изграждат жлезите в нашия организъм, но няма да произвеждат качествени ензими, правейки ни податливи. MSM е гъвкавата връзка между протеините. Когато една клетка умира, друга нова клетка заема нейното място. Без необходимото количество MSM, тя губи своята еластичност, а когато тъканите загубят своята еластичност е налице предпоставка за нарушение на функциите им.

Как действа MSM Biovea ?

 • MSM Biovea улеснява обмяната на кислород, въглероден диоксид и хранителни вещества, които подпомагат оздравителния процес на кожата. MSM е биодостъпен източник на хранителна сяра, подпомагаща есенциалната сяра за синтеза на протеините, хормоните, съединителните тъкани и ензимите. Като главен компонент на колагена сярата помага на тялото да се предпази от инфекции и благоприятства възстановяването на съединителните тъкани. MSM е по-полезен, когато се взема с витамин С, който е съществен за синтеза на съединителната тъкан и подобрява усвояването и оползотворяването на MSM.
 • MSM Biovea действа като аналгетик и противовъзпалително средство. Той също възпрепятства мускулните спазми и подобрява кръвообращението. Дава възможност на мускулите да се възстановят и ги предпазва от възпаления. Участва в синтеза на колаген и подхранва ставите и хрущялите, премахва сковаността и болките, и спомага при артритни състояния.
 • MSM Biovea детоксикира организма, намалява алергичните реакции, облекчава киселините и дискомфорта в стомаха, действа антибактериално, намалява симптомите на махмурлук, повишава енергията и концентрацията, помага при висока кръвна захар.
 • Алергичната реакция е отговор на организма към нещо чуждо, постъпило в организма. Тези чужди протеини и свободни радикали нахлуват във вашето тяло и предизвикват реакция и проблеми. Организмът отговаря с кихане, затруднено дишане, обриви, подпухване, подуване на клепачите и др. Когато приемате MSM, вашите клетки стават по-пропускливи, позволявайки на вашия организъм бързо да изчисти всички чужди частици от себе си. На всеки 12 часа той е устроен да изчиства всяка клетка от нежелани остатъци. Когато се храните неправилно, клетъчните стени стават твърди и нееластични и това пречи на флуидите да преминават през тях. MSM прави клетъчните стени по-меки, позволявайки на чуждите протеини и на свободните радикали да бъдат отмити от вашия организъм.

Ако приемате достатъчно количество MSM, всички чужди частици ще бъдат изхвърляни от организма ви и алергичните реакции ще бъдат намалени до минимум. MSM се препоръчва за неутрализиране и елиминиране на токсините, както и за облекчаване на алергии от храна и околната среда, на болки, вследствие на възпаления, на стомашно-чревни проблеми и инфекции.

Защо да приемаме MSM Biovea ?

Тъй като биохранителната сяра играе основна роля в редица функции на организма, то допълнителният прием на MSM подобрява в значителна степен болестни състояния като алергии, астматични пристъпи, нарушена функция на дробовете, артритни състояния, главоболие, кожни проблеми, проблеми на храносмилателния и стомашния тракт, лошо кръвообращение, нарушена клетъчна осмоза и усвояване.

 • Бръчки: MSM Biovea помага за минимализиране на бръчките и придава по-здрав и жизнен вид на кожата, също така подсилва косата и ноктите. Ако съществува недостиг на MSM, когато организмът подменя старите кожни клетки, новите са по-нееластични и податливи на сбръчкване. Допълнителният прием на MSM помага на организма да подмени „непълноценните” клетки с качествени, здрави и еластични клетки. При продължителна употреба бръчките могат да се изгладят. Спомага за заличаването на тъмни петна и кожни тумори и спиране на развитието им.
 • Нарушена функция на белите дробове: Вредните изпарения, пушенето, дефицит на MSM и др. са утежняващи фактор за развитието на емфиземен проблем. Допълнителният прием на MSM може да доведе до ремисията му и подобряване на състоянието на пациентите.
 • Висока кръвна захар: Благодарение на MSM можете да се постигне саморегулиране на кръвната захар, тъй като MSM помага за правилното усвояване на кръвната захар и инсулина и дори за възстановяването на увредения панкреас. Когато е налице недостиг на MSM, клетъчните мембрани стават по-малко пропускливи, панкреасът се претоварва и накрая спира да работи, докато кръвната захар се натрупва в кръвния поток, вместо да навлезе в клетките и да достави храна и енергия.
 • Възпалени стави и мускули: MSМ притежава способността да повишава издръжливостта и да премахва възпалението на мускулите. Причината е в това, че MSM увеличава способността на тялото да отстранява отпадъците и токсините на клетъчно ниво, а оттам започва доброто здраве. 
 • Гъбички кандида: Тези организми се намират в дебелите черва, където съжителстват с ацидофил и предпазват от разпространението на вредни бактерии. Когато ацидофилът се увреди или бъде елиминиран при употребата на антибиотици, кандида може да се размножи прекалено до такава степен, че да засегне целия организъм, т.е. да навлезе в кръвния поток и да се бори за храна, оставяйки отпадни материали, които предизвикват болестни състояния. Чрез балансиране на pH в кръвния поток и в тъканите на организма МSM възпрепятства съществуването на кандида извън червата, където й е мястото.
Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea CHONDROITIN SULFATE 250mg цена 55.50лв.

Biovea CHONDROITIN SULFATE 250mg цена 55.50лв. Хранителна добавка ,която намалява болката и възпален..

55,50 лв.

Хранителна добавка Biovea COLLAGEN 750mg

Biovea COLLAGEN 750mg - Хранителна добавка против стареене, поддържа еластичността на съединителната..

39,10 лв.

Хранителна добавка Biovea HYALURONIC ACID 40mg 30 Capsules-СЪС СРОК НА ГОДНОСТ ДО 11/2023Г

Biovea HYALURONIC ACID 40mg 30 Capsules - Хранителна добавка против стареене , укрепва ставите и хру..

17,40 лв. 29,10 лв.

Хранителна добавка Biovea PAPAYA ENZYME 500mg 90 tabs

Хранителна добавка Biovea PAPAYA ENZYME 500mg 90 tabs. Хранителна добавка - антиоксидант,  подо..

41,00 лв.

Етикети: мсм, метил сулфонил метан, органична сяра, стави, хрущял, възпаление, болка, антипаразитен, антигъбичен, msm, 500mg, 180, capsules, укрепва, ставите, хрущяла, намалява, възпаленията, против, алергии Хранителна, добавка, biovea,