Хранителна добавка Biovea MULTI MINERAL 180 Tablets - срок на годност - 30.10.2020г.

 • Модел 180 табл.
 • Наличност В наличност
 • 56,10 лв.
 • 28,00 лв.


Бърза поръчка

Продуктът е със срок на годност до 30.10.2020г.

Biovea MULTI MINERAL 180 Tablets - Хранителна добавка имуностимулатор, която подобрява мозъчната дейност.

За правилният растеж и развитие на тялото, нормалната обмяна на веществата и храносмилането, ензимната активност и всички биохимични реакции в организма. Укрепва имунната система. Увеличава съпротивителните сили на организма срещу стреса и болестите. Подобрява мозъчната дейност, сърдечната и мускулната функция. Съдейства за понижаване на високото кръвно налягане.

Състав в доза от 3 таблетки: Витамин D (as cholecalciferol)  5 mcg, Калций (from calcium carbonate, chelate, citrate)  1000 mg, Йод (potassium iodide)  150 mcg, Магнезий (as magnesium oxide, citrate, chelate)  500 mg,  Цинк (as zinc oxide, chelate)  22.5 mg, Селен (as l-selenomethionine)  50 mcg, Манган (as manganese amino acid chelate)  5 mg, Хром (as chromium chelate)  100 mcg, Молибден (as molybdenum glycinate chelate)  50 mcg, Калий (as potassium amino acid chelate)  99 mg, L-глутаминова киселина HCl  50 mg, Бор (as boron glycinate complex)  3 mg, Ванадий (as vanadyl sulfate)  50 mcg

Други съставки: Силифицирана микрокристална целулоза, растителна стеаринова киселина, растителен магнезиев старат, водно покритие.

Употреба: Да се приемат 3 таблетки дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 180 таблетки

Какво представлява Multi-Mineral на Biovea?

Минералите са изключително важни за здравето на организма и дефицитът им е предпоставка за нарушения на определени функции. Multi-Mineral на Biovea е универсална формула с висока потенция, която предоставя жизненоважни минерали, необходими за постигане на оптимално здраве. Формулата е съставена от внимателно подбрани минерали за цялостно подхранване на организма, нормалната обмяна на веществата, ензимната и коензимната активност и всички биохимични реакции в организма. Подходяща е за хора във всички възрасти.

Какви минерали се съдържат в Multi-Mineral на Biovea и как действат те?

 • Калций: Калцият е основен минерал, който има многобройни важни функции. Способността за усвояване на калция намалява с възрастта. Ако тялото не получава достатъчно, то го извлича от костите, правейки ги порести и чупливи. Допълнителният прием на калций е от голямо значение за поддържане на силни и здрави кости и за забавяне на загубата на костна плътност. Необходим за правилното кръвосъсирване и функциите на мускулите. Срещу алергии, кожни проблеми. Подпомага предаването на нервните импулси. Намалява киселините в стомаха и понижава кръвното налягане.
 • Хром пиколинат: Хромът е микроелемент,който увеличава ефекта от инсулина в организма, подобрявайки способността за усвояване на глюкозата и така води до по-добро кръвообращение, и поддържане на нормални нива на кръвната захар. Спомага за по-голяма енергичност, изгарянето на мазнините и натрупването на мускулна маса.
 • Мед: Въпреки че медта е микроелемент, необходим само в малки количества, той влияе на правилното протичане на редица важни процеси, както и на костите, имунната система, кожата, косата и др.
 • Йод: Минерал, необходим за производството на хормоните на щитовидната жлеза, които поддържат нормалната обмяна на веществата в клетките на организма. Хора, които избягват млечните храни, морските продукти, обработените храни и йодираната сол има опасност да развият дефицит на йод. Йодният дефицит може да причини занижена функция на щитовидната жлеза.
 • Желязо: Помага за снабдяването на целия организъм с кислород посредством червените кръвни телца. То също участва в превръщането на кръвната захар в енергия. Желязото доставя жизненоважната енергия за производството на ензими, участващи в образуването на нови клетки, аминокиселини, хормони и невротрансмитери. Други важни дейности, изискващи желязо, са детоксикацията на черния дроб, обмяната на мастните киселини, синтезът на карнитин и невротрансмитерите(пренасят нервни импулси) серотонин и допамин. Желязото е съществено за производството на колаген и еластин, които осигуряват целостта и еластичността на органите и тъканите.
 • Манган: Основната роля, на манганът е на коензим в редица метаболитни процеси. Той помага на организма да произвежда енергия от храната, участва в работата на щитовидната жлеза и в образуването на костна тъкан. Манганът е свързан и с функционирането на имунната система и може да подпомогне възстановяването на мускула при разтягания и навяхвания. Подпомага транспортирането и усвояването на минералите, което поддържа кожата, костите и хрущялите здрави.
 • Магнезий: Важен за стотици химични реакции в организма. Действа като коензим (работи съвместно с ензимите) за правилното функциониране на нервите и мускулите, за образуването на кости и енергийния метаболизъм. От особена важност е за нормалната сърдечна функция. Магнезият подпомага функцията на белия дроб и здравословните стойности на холестерола и кръвната захар. Съдейства за спиране образуването на камъни в бъбреците. Също така разширява кръвоносните съдове, като спомага за намаляване на кръвното налягане.
 • Молибден: Компонент е на важни реакции, които пречистват черния дроб. Концентриран е основно в черния дроб, бъбреците, костите и кожата.
 • Калий: Подпомага щитовидната, надбъбречната жлеза и бъбреците. Съдейства за контролиране на водния баланс в организма и пренасянето на хранителните вещества в тялото. Спомага за понижаване на кръвното налягане. Предпазва от загуба на костна маса. Намалява риска от сърдечен удар. Допринася за поддържане на нормална бъбречна функция. Важен за предаването на нервните импулси и мускулните съкращения. Срещу възпалителни чревни болести.
 • Селен: Селенът е неизменна част от антиоксидантния ензим глутатион пероксидаза. Селенът спомага за предпазването на клетките от действията на свободните радикали, които се произвеждат по време на нормалния кислороден обмен на веществата.
 • Витамин D: поддържа нормални кръвни нива на калция и фосфора. Витамин D спомага за усвояването на калция и поддържането на здрави кости. Той съдейства за минерализацията на костите съвместно с редица други витамини, минерали и хормони. Без витамин D костите изтъняват, стават чупливи, меки или се деформират.
 • Цинк: Всяка клетка в организма се нуждае от него и стотици процеси в организма разчитат на него – от имунната система и ензимите, които произвеждат ДНК, до вкусовите рецептори и обонянието. Въпреки че организмът не го произвежда самостоятелно, този минерал е достъпен в питейната вода и някои храни. Въпреки това изненадващ брой хора не получават достатъчно цинк чрез храната. Смята се, че той укрепва имунната система чрез подобряване на дейността на тимусната жлеза и производството й на бели кръвни телца. В допълнение, автоимунни проблеми (хронични, свързани с неправилното функциониране на имунната система) могат да се повлияят благоприятно от допълнителния прием на цинк. Наличието на прекалено малко цинк се свързва с отслабена имунна система при по-възрастните хора. Полезен е и в борбата с настинките и симптомите на грип.

Кой се нуждае от Multi-Mineral на Biovea?

 • Хора в зряла възраст: За правилна обмяна на веществата и добро храносмилане, зарастване на рани, увеличаване на съпротивителните сили на организма срещу стреса .
Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea CAL-MAG-ZINC 180 Tablets

Хранителна добавка Biovea CAL-MAG-ZINC 180 Tablets - Хранителна добавка против загуба на костна маса..

42,90 лв.

Хранителна добавка Biovea CHROMIUM PICOLINATE 200mcg-срок на годност 30.11.2020

Biovea CHROMIUM PICOLINATE 200mcg - Хранителна добавка, която регулира кръвната захар и инсулина. ..

19,20 лв. 23,90 лв.

Хранителна добавка Biovea IMMUNITY FORMULA 60 Capsules

Biovea IMMUNITY FORMULA 60 Capsules Хранителна добавка, която стимулира имунната система, антиоксида..

30,10 лв.

Антиоксидант Iodine From Kelp 225mg 250 Капсули

Антиоксидант Iodine From Kelp 225mg 250 Капсули - поддържа нормалната обмяна на веществата и зд..

38,60 лв.

Хранителна добавка Biovea LECITHIN 1200mg

Хранителна добавка Biovea LECITHIN 1200mg. Хранителна добавка, която подобрява мозъчната функция, ре..

45,90 лв.

Хранителна добавка Biovea MSM 500mg 180 Capsules -

Biovea MSM 500mg 180 Capsules - Хранителна добавка, която укрепва ставите и хрущяла, намалява възпал..

31,90 лв.

Хранителна добавка Biovea CAL-MAG-ZINC 90 таблетки

Хранителна добавка Biovea CAL-MAG-ZINC 90 таблетки - Хранителна добавка за здрави кости и репродукти..

27,80 лв.

Хранителна добавка Biovea FORSKOLIN 50mg 60 Capsules - срок на годност - 30.09.2020

Продуктът е със срок на годност до 30.09.2020г.Biovea FORSKOLIN 50mg 60 Capsules - Хранителна добавк..

30,70 лв. 51,10 лв.

Хранителна добавка Biovea FORSKOLIN 50mg 60 Capsules

Biovea FORSKOLIN 50mg 60 Capsules - Хранителна добавка, която превръща мазнините в енергия. За пр..

51,10 лв.

Етикети: мулти минерали, минерали, имунна система, стрес, мозък, сърце, мускули, multi, mineral, tablets, имуностимулатор, подобрява, мозъчната, дейност, витамини Хранителна, добавка, biovea, Витамини