Хранителна добавка Biovea OMEGA-3 KRILL OIL 500mg -СЪС СРОК НА ГОДНОСТ ДО 10/2024Г

  • Модел 30 меки дражета
  • Наличност В наличност
  • 32,30 лв.
  • 22,60 лв.


Бърза поръчка


Biovea OMEGA-3 KRILL OIL 500mg - Хранителна добавка, която подпомага сърдечно-съдовата система и мозъчната функция.   

Подпомага сърдечно-съдовата система, намалява риска от съсиреци, регулира холестерола. Подпомага мозъчната функция, поддържа здравословните нива на инсулина. Укрепва опорно-двигателния апарат и клетъчните мембрани. Мощен антиоксидант.

Състав в доза: Масло от Крил 500 мг; Омега-3 60 мг; EPА (ейкозапентанова киселина) 30 мг; DHA (докозахексаенова киселина) 20 мг; Фосфолипиди 95 мг; Астаксантин 200 микрограма; Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 1 капсулa дневно с храна или според предписанието на лекар.

Опаковка: 30 капсули в контейнер

Може да намали риска от коронарна болест на сърцето. Заздравява ставите; Без вкус на риба; 100% чист Neptune Krill Oil®; 47% повече Омега-3 мастни киселини. Крил (Euphausia superb) са малки ракообразни, жизнено важна част от екосистемата на Антарктика.Krill Oil Biovea е 300 пъти по-ефективен от витамини А и Е, 48 пъти от рибеното масло и над 30 пъти от коензим Q10. Освен това маслото от крил е много стабилно и не съдържа тежки метали и токсини. Естествената му формула и структурата на съставките предлагат по-висока ефективност и усвояемост, особено на EPA и DHA в сравнение с останалите рибени масла и стандартните омега 3 продукти.

Защо масло от крил Biovea ?

Освен поради факта, че е чудесен източник на есенциални мастни киселини, маслото от крил Biovea става популярно и благодарение на съдържащият се в него мощен антиоксидант, наречен астаксантин. За разлика от много други антиоксиданти, астаксантинът преминава кръвно-мозъчната бариера, като по този начин може да предпази очите, мозъка и централната нервна система от увреждания, предизвикани от свободните радикали. Факторът ORAC (способността на дадена храна да унищожи свободните радикали) в маслото от крил може да е до 48 пъти по-силен от този на основното рибено масло. По този начин продукта подсилва имунитета и защитните сили на организма, като мощното антиоксидантно действие редуцира негативното влияние на стреса и външните фактори върху организма и забавя стареенето. Астаксантин също така съдейства за намаляването на чувството за умора и слабост, повишава настроението и концентрацията.

Освен това фосфолипидната структура на EPA и DHA (есенциални мастни киселини) в маслото от крил Biovea, ги прави много по-добре усвоими и улеснява проникването им в митохондрията и клетъчното ядро. DHA спомага за нормалното функциониране на ретината и подкрепя здравето на очите. EPA спомага за поддържане здравословни нива на триглицеридите и холестерола, както и за здравословна сърдечна дейност. Съдейства за сваляне нивата на „лошия” (LDL) и повишаване нивата на „добрия” (HDL) холестерол няколко пъти по-ефективно от рибеното масло, като подобрява кръвообращението и намалява риска от съсиреци. По този начин действа благоприятно на мозъчната дейност, концентрацията и паметта. Увеличава физическата и умствена издръжливост, както и тонуса.

В допълнение към EPA и DHA маслото от крил Biovea съдържа сложен фосфолипиден профил, включващ фосфатидилхолин, активен източник на холин, който намалява стреса .

Маслото от крил подържа здравословното състояние на ставите и хрущялите. Подобрява подвижността и намалява болката, сковаността и ставните възпаления. Също така може да облекчи симптомите на предменструалния синдром при жените.

Гените имат „превключватели”, които могат да бъдат включвани и изключвани, и които контролират почти всички биохимични процеси във вашето тяло. Хранителните вещества, като например омега-3 мазнините, контролират тези „превключватели”. Черният ви дроб играе главна роля в това как вашият организъм използва въглехидратите и липидите, как употребява омега-3 и омега-6 мазнините и определя хранителния ви статус, а също и как се повлияват гените в съответствие с това.

Защо маслото от Крил Biovea превъзхожда рибеното масло?

Някои изследвания показват, че маслото от крил може би е 48 пъти по-силно от рибеното масло. Това означава, че трябва да се приема значително по-малко от него. Причината за това е, че маслото от крил съдържа фосфолипиди – така че омега-3 мазнините са във форма, която тялото веднага може да използва. Тази бионаличност означава, че криловото масло се усвоява много бързо и преминава кръвно-мозъчната бариера, така че може да достигне до важни мозъчни структури.

Рибеното масло е доста податливо на окисление, а окислението води до образуването на свободни радикали. Приемането на свободни радикали допълнително увеличава нуждата от антиоксиданти. Рибеното масло е по-бедно на антиоксиданти, докато маслото от крил е богато на такива. Маслото от крил съдържа астаксантин – вероятно най-силният антиоксидант в природата, поради което то е много стабилно и устойчиво на оксидиране.

Много, ако не и повечето риби и рибеното масло са замърсени с живак и други тежки метали. това се наблюдава дори при риби, които живеят на хиляди мили от въглищни мини, заводи и други индустрии, замърсяващи околната среда. Крилът в Антарктика не е подложен на такова замърсяване.

Наред с всичко друго, крилът е значително по-голям източник на храна от рибата, тъй като той представлява най-голямата биомаса в света. Ловът на крил е една от най-устойчивите практики на планетата.

Маслото от Крил е силно противовъзпалително средство: Основната причина маслото от крил да води до такива впечатляващи ползи е че то мощно намалява възпалителните процеси в тялото. То произвежда компоненти, наречени резолвини и протектини, които помагат възпалението да се разсее преди да е нанесло твърде много щети върху тъканите.

Кой се нуждае от маслото от крил Biovea и какви са симптомите на дефицит?

Няма видими признаци на дефицит на омега-3 в човешкия организъм, което затруднява откриването му. Благоприятните ползи от маслото от крил са: Увеличаване на енергията ;Повишаване концентрация ;Намаляване на объркването и разсеяността ;Повишаване нивата на добрия холестерол и намаляване нивата на лошия холестерол ;Понижаване на мазнините в кръвта (триглицериди)

В допълнение изследванията сочат, че хора с вече съществуващи болестно състояния също могат да се възползват от ежедневния прием на добавки с омега-3. Здравословните състояния, които могат евентуално да се повлияят чрез добавяне на омега-3 крил в храната, са:

• Намален риск от запушване на кръвоносните съдове; Намален риск от инсулт и сърдечен удар ; По-добър имунен отговор на организма ; По-ниски нива на възпаление; Ограничаване на редица неврологични проблеми .

Ежедневна доза от висококачествено масло от крил е всичко, което е необходимо. Омега-3 масло от крил е отлична възможност без почти никакви странични ефекти. Непременно се консултирайте с вашия лекар, преди да започнете прием на този продукт.

Хора със здравословни проблеми съобщават за по-добро душевно състояние, приемайки добавка с омега-3 мастни киселини. Това повишава качеството на живот, помага за постигането на един оптимистичен поглед към бъдещето.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea OMEGA 3 1200mg

Biovea OMEGA 3 1200mg. Хранителна добавка за здравето на сърдечно-съдовата, нервната и имуннта с..

25,40 лв.

Хранителна добавка Biovea MEGA POTENCY FISH OIL 1000mg

Biovea MEGA POTENCY FISH OIL 1000mg - Хранителна добавка, която понижава холестерола, подпомага ..

39,00 лв.

Антиоксидант Biovea ASTAXANTHIN 4mg 30 капсули

Антиоксидант Biovea ASTAXANTHIN 4mg 30 капсули - Хранителна добавка антиоксидант, за здрави кръвонос..

32,80 лв.

Етикети: масло от крил, сърце, холестерол, стави, мозък, инсулин, антиоксидант, omega-3, krill, oil, 500mg, меки, дражета, подпомага, сърдечно-съдовата, система, мозъчната, функция, антиоксиданти Хранителна, добавка, biovea, Антиоксиданти