Хранителна добавка Biovea PAPAYA ENZYME 500mg 90 tabs

  • Модел 90 табл.
  • Наличност В наличност
  • 30,50 лв.
  • 22,90 лв.


Бърза поръчка

Хранителна добавка Biovea PAPAYA ENZYME 500mg 90 tabs. Хранителна добавка - антиоксидант,  подобрява храносмилането, при алергии.

Предпазва от сърдечно-съдови проблеми, осигурява здравословна функция на храносмилателната система и превенция срещу онкологични проблеми. Има противовъзпалително действие. Помага при алергии и за усвояването на храната и протеините. Подкрепя имунната система. Може да предпази от, артритни състояния и макулни дегенерации.

Състав: Папайн (от плод папая) 500mg

Употреба: Да се приема 1 дъвчаща таблетка дневно след хранене или според предписанието на лекар.

Опаковка: 90 дъвчащи таблетки в контейнер

Папаята се отглежда в тропичните зони по света - Мексико, Бразилия, Индия и Югоизточна Азия. Тя е богат източник на антиоксиданти хранителни вещества като каротин, витамин С, флавоноиди, витамините от група В, ензими, фолат, пантотенова киселина, калий, магнезий и фибри.

Растителните ензими, като тези в папаята, поставят началото на храносмилането в стомаха. Също така те работят и в тънките черва, и кръвта. За разлика от лекарствата, които контролират биохимията на организма, тези ензими подобряват рационалното използване на храната, така че организмът да може да се излекува сам. Ензимите не си противодействат с лекарствата, които вече са приети, дори могат да намалят необходимите дози от тях. Ензимите, като този в папаята са работната сила на организма и катализират всеки един процес, който се случва на всяко едно ниво в него. С напредване на възрастта, при болестни състояния, прекомерна употреба на тютюневи изделия и алкохолни напитки производството на ензими в панкреаса намалява драстично. Това води до непълното усвояване на хранителните вещества поети чрез хранителните продукти. Недостигът на ензими води до образуване на киселини и газове в стомаха, както и нарушения в нормалното темпо на човешкия метаболизъм.

  • Като цяло, ензимите укрепват здравето на сърдечно-съдовата система и осигуряват защита от онкологични проблеми. Използват се също така и при спортни травми и алергии. Папаята може да е много полезна за профилактика на запушването на кръвоносните съдове и сърдечните проблеми.
  • Възпаления: папаята съдържа няколко уникални протеин-храносмилателни ензими, включително папаин и химопапаин. Доказано е, че тези ензими помагат за справяне с възпаленията, подобряват възстановяването от изгаряния и намаляват белезите от тях. С това може да се обясни защо състоянието на хора с астматични пристъпи и артритни състояния, влошени от възпаление, се подобрява, когато приемат ензими.

Алергии: Ензимите в папаята на Biovea са протеолитични по своето действие, което означава, че те помагат за смилането на протеините и другите аминокиселини, които организмът не смила, или които преминават през системата в полусмляна форма. Ако протеините не бъдат разпознати от организма като част от системата -ще бъдат атакувани- и имунната система често реагира силно. Тази прекалена реакция причинява възпаление, кихане, сълзене на очите и други симптоми, свързвани с този тип реакции.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea MSM 500mg 180 Capsules - цена 29.50 лв.

Biovea MSM 500mg 180 Capsules - цена 29.50 лв. Хранителна добавка, която укрепва ставите и хрущяла, ..

29,50 лв.

Хранителна добавка Biovea Digestive Ензим Комплекс 104mg цена 34.00лв.

Biovea DIGESTIVE ENZYME COMPLEX 104mg цена 34.00лв. Хранителна добавка за добро храносмилане. &..

34,00 лв.

Хранителна добавка Biovea PROBIOTIC COMPLEX 100 Capsules - цена 30.50 лв

Biovea PROBIOTIC COMPLEX 100 Capsules - цена 30.50 лв Хранителна добавка, която подпомага храносмила..

30,50 лв.

Хранителна добавка Biovea BETAINE HCL 650mg цена 22.50 лв.

Хранителна добавка Biovea BETAINE HCL 650mg цена 22.50 лв. Хранителна добавка, която подобрява и..

22,50 лв.

Етикети: папайн, ензим от папая, сърце, храносмилане, противовъзпалително, имунитет, papaya, enzyme, 500mg, chewable, tablets, антиоксидант, при, алергии, антиоксиданти Хранителна, добавка, biovea, Антиоксиданти