Хранителна добавка Biovea PHENIBUT 250mg - цена 44.00лв.

  • Модел 90 капсули
  • Наличност Не е наличен
  • 44,00 лв.


Бърза поръчка

Biovea PHENIBUT 250mg - цена 44.00лв. Хранителна добавка, която намалява стреса и страха, подобрява съня, повишава концентрацията.

Подобрява нивата на стреса, може да помогне за намаляване на безпокойството, напрежението и страха. Подобрява качеството на съня и намалява умората. Намалява ефекта и признаците на стареене. Повишава концентрацията и умствената дейност.

Състав: Фенибът (бета-фенил-гама-аминобутирова киселина) 250 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 1-2 капсули 2-4 пъти дневно или според предписанието на лекар. Започнете с по-ниска доза, до достигане на тлеранс.

Опаковка: 100 капсули в контейнер

Фенибът Biovea : Може да помогне за намаляване на безпокойството, напрежението и страха

Фенибът Biovea може да се използва за:

• Намаляване на социалното безпокойство и подобряване на социалното поведение;Подобряване на нивата на стреса;Безсъние и неспокоен сън
• Настроение и релаксация; Усещане за добро здраве; Ясен ум и повишена концентрация; Умствена дейност; Намаляване на умората

Какво представлява фенибът?

Фенибът (бета-фенил-гама-аминомаслена киселина) е извлечена от невротрансмитера GABA (гама-аминомаслена киселина). Нейната структура е подобна на GABA. Фениловия й пръстен позволява на фенибът да премине през кръвно-мозъчната бариера по-ефективно от GABA. Фенибът се използва за медицински цели в Русия, където е открит за първи път през 60-те години на XX в..

Смята се, че феинибът намалява не само тревожността и напрежението, но също така и състоянията на страх. Тя може да помогне на хора, които заекват, имат проблеми със съня или страдат от безпокойство. Изследванията сочат, че фенинибът помага за увеличаване на силата. Използва се като сънотворно средство. В допълнение, подпомага мозъчната функция.

Фенибът се счита за ноотропно средство заради способността си да влияе на редица неврологични функции. Той е агонист на гама-рецепторите и също предизвиква отделяне на GABA.

Как действа Фенибът Biovea ?

Помага за отпускането на организма и настъпването на съня. Действа като стабилизатор за мозъка, като балансира състоянията на превъзбуда. Подпомага правилната мозъчна функция, противодейства на безпокойството, стреса, депресията, епилепсията, стареенето и болестта на Паркинсон. Съществуват много проучвания за ГАБА и нейната ефективност, които показват, че тя води до значително увеличение на нивата на растежния хормон в кръвната плазма. Той подпомага топенето на мазнините и изграждането на мускулите. С възрастта нивата му намаляват и поради това е важно да се приема продукта.
 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Eurovital GABA PLUS - цена 35.00лв.

Eurovital GABA PLUS - цена 35.00лв. Хранителна добавка с антистресов ефект, подкрепя съня. Основе..

35,00 лв.

Хранителна добавка Eurovital PREGNENOLONE 50mg

Eurovital PREGNENOLONE 50mg - Хранителна добавка за добра памет, повишава работоспособността, подобр..

54,50 лв.

Хранителна добавка Biovea VALERIAN 120 капсули - цена 39.00лв.

Biovea VALERIAN 120 капсули - цена 39.00лв. Хранителна добавка, която успокоява нервната система, за..

39,00 лв.

Хранителна добавка Biovea L-THEANINE 150mg 60 капсули - цена 34.00лв.

Biovea L-THEANINE 150mg 60 капсули - цена 34.00лв. Хранителна добавка , която подпомага релаксацията..

34,00 лв.

Етикети: фенибът, стрес, безпокойство, напрежение, умора, phenibut, 250mg, капсули, намалява, стреса, страха, подобрява, съня, повишава, концентрацията, нервна, система, памет Хранителна, добавка, biovea, цена, 44.00лв., Нервна, сън