Хранителна добавка Biovea POLICOSANOL 10mg - цена 25.50лв.

  • Модел 60softgels
  • Наличност Не е наличен
  • 25,50 лв.


Бърза поръчка

Biovea POLICOSANOL 10mg - цена 25.50лв. Хранителна добавка, която регулира холестерола, подобрява кръвообръщението.

Регулира нормалните нива на холестерола по естествен път. Подпомага здравето на сърцето и подобрява кръвообращението на мозъка и крайниците.

Състав: Поликозанол 10mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 софтгел капсула 1-2 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 софтгел капсули в контейнер

Поликозанол Biovea е една от най-надеждните хранителни добавки днес. Тя е комбинация от дълговерижни мастни алкохоли (нямат биологично подобие с етанола), които са изолирани и пречистени от оризови трици. Най-важният от тези алкохоли е октакозанол, следван от седем други забележителни с отворена верижна структура алкохоли. Този уникален екстракт, първоначално изследван в Куба като агент, понижаващ холестерола, е одобрено лек срещу висок холестерол в над 20 страни.

Поликозанол Biovea забавя синтеза на холестерола в черния дроб и увеличава унищожаването на лошия холестерол. Също така покачва нивата на добрия холестерол. Високата стойност на холестерол в кръвта повишава вероятността от развитието на сърдечно-съдови проблеми. Има пет вида холестерол, но именно по HDL и LDL холестерола оценяваме потенциалната опасност .

HDL, определян като "добър" холестерол, притежава способността да изчиства натрупания холестерол от артериите и помага за отстраняването му от организма. LDL, „лошият” холестерол, се свързва със сърдечните проблеми и участва в натрупването на мазнините по артериалните стени, познато като „втвърдяване на артериите”. Съвременно изследване посочва, че ниските нива на HDL са предвестници на това.

Едно от важните действия на Поликозанол е, че намалява изобилието от клетки в артериите, като възпрепятства окисляването на LDL. Окисляването на LDL е опасно. То води до унищожаване на кръвоносните съдове и пораждане на хроничен възпалителен отговор.

Защо трябва да приемате Поликозанол Biovea ?

Холестерол: сравнително изследване показва, че 20mg Поликозанол намалява натрупването на плаки толкова ефективно, колкото 100mg аспирин.

Сърцето и сърдечно-съдова система: Поликозанол намалява риска от тромбоза, подобрява кръвообращението на мозъка и крайниците, когато то е нарушено заради натрупване на плаки. То подобрява аеробния капацитет, представянето на фитнес-тренажора и може да подобри сексуалния живот при пациенти със сърдечно-съдови проблеми. За разлика от лекарствата той не проявява странични ефекти.

Колко трябва да се приема?

Доза от 10mg на ден обикновено намалява LDL холестерола с 20-25% след 6-8 седмици, а доза от 20mg - с 25-30%. В същото време нивата на „добрия” HDL холестерол се увеличават с 15 - 25%, като така значително се подобрява съотношението HDL-:LDL.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea RESVERATROL 40mg - цена 30.50 лв.

Biovea RESVERATROL 40mg - цена 30.50 лв.Хранителна добавка, която е  мощен антиоксидант, против..

30,50 лв.

Хранителна добавка Biovea COENZYME Q10 (CoQ10) 60mg & RED YEAST RICE

Biovea COENZYME Q10 (CoQ10) 60mg & RED YEAST RICE - Хранителна добавка против стареене, намалява..

25,50 лв. 42,50 лв.

Хранителна добавка Biovea RESVERATROL 250mg - цена 45.50 лв.

Biovea RESVERATROL 250mg - цена 45.50 лв. Хранителна добавка, която е мощен антиоксидант, подпомага ..

45,50 лв.

Хранителна добавка Biovea L-CARNITINE LIQUID 1100mg 473 мл

Biovea L-CARNITINE LIQUID 1100mg 473 мл - Хранителна добавка , която регулира холестерола, за изгаря..

27,20 лв. 32,00 лв.

Етикети: поликозанол, олестерол, сърце, кръвообръщение, мозък, крайници, policosanol, 10mg, регулира, холестерола, подобрява, кръвообръщението, сърдечно-съдова, система Хранителна, добавка, biovea, цена, 25.50лв., Сърдечно-съдова