Хранителна добавка Biovea PROBIOTIC COMPLEX 100 Capsules - цена 30.50 лв

  • Модел 100 капс.
  • Наличност Не е наличен
  • 30,50 лв.


Бърза поръчка

Biovea PROBIOTIC COMPLEX 100 Capsules - цена 30.50 лв Хранителна добавка, която подпомага храносмилането, имуностимулатор.

Подпомага храносмилането и усвояването на полезните вещества. Детоксикира и повишава защитните сили на организма. Намаляват риска от храносмилателни и онкологични проблеми. Подържа здравословна функция на дебелото черво и правилното отделяне. Предпазват от алергии, инфекции на пикочния канал, диария. Стимулира имунната система.

Състав в доза:  Probiotic Blend 200mg: Lactobacillus acidophilus 3.2 Billion CFU; Lactobacillus bulgaricus 400 Million CFU; Bifidobacterium bifidum 200 Million CFU; Streptococcus thermophilus 200 Million CFU

Употреба: Да се приема 1 капсула два пъти дневно или според предписанието на лекар.

Опаковка: 100 капсули в контейнер

Пробиотиците са естествената алтернатива срещу синтетичните химически вещества в храните, замърсяването на въздуха и отравянето на човека. Пробиотичните бактерии, наречени още „добри” бактерии живеят в червата и са важни елементи на нашата естествена защита. Те въздействат благоприятно върху чревната микробна флора и имунната система. Детоксикират организма, намаляват холестерола и кръвната захар, оздравяват стомаха, червата и черния дроб, предпазват от онкологични проблеми, урогенитални инфекции. Произвеждат ензими и витамини от група В, защитават от вредни микроорганизми (като Candida albicans) и контролират размножаването на вредните бактерии, които могат да причинят редица проблеми. Спомагат за по-доброто усвояване на есенциалните хранителни вещества и отделяне на отпадните продукти. Стимулират абсорбцията на лактоза при хора, които не могат да я усвояват. Подпомагат цялостното храносмилане, възстановяват нормалната чревна микрофлора, нарушена от антибиотици и др. лекарства, лоши хранителни навици, алкохол, тютюнопушене и др. Предотвратяват диария, включително и инфекциозна. Намаляват риска от болести на стомаха. Ограничават появата на вагинални инфекции, инфекции на пикочния канал и цистити. Намаляват риска от хранителни и други алергии.

Как действа Пробиотик Комплекс на Biovea?

Пробиотик Комплекс на Biovea съдържа 4 млрд. организми в таблетка от четири различни здравословни щама:

Lactobacillus Acidophilus (80%): L. acidophilus е най-често използваният пробиотик, наричан още „приятелски” бактерии. Тези здравословни бактерии населяват червата и влагалището и предпазват от навлизане и размножаване на „лоши” организми, които могат да причинят редица проблеми.

Lactobacillus Bulgaricus (10%): L. Bulgaricus се препоръчва за цялостно укрепване на приятелските бактерии, за подобряване смилаемостта на млечните продукти и други протеини. Препоръчват се още за производството на естествени антибиотици и възпрепятстването на нежеланите организми, за максимално добро освобождаване от отпадните продукти, за пречистване на дебелото черво, без да се унищожават приятелските бактерии, и като ефективен имуностимулатор. L. bulgaricus синтезира вещества, които са естествени антибиотици с широк спектър на активност. От много години се използва успешно от българските лекари при стомашно-чревни инфекции и подувания на чарвата.

Bifidobacterium Bifidum (5%): Bifidobacteria са приятелски бактерии, населяващи основно дебелото черво. Bifidobacteria се смятат за извънредно важни за здравето на стомашно-чревната система. Bifidobacteria се прилагат при чревни неразположения и повишават имунната система. Този щам е важен за производството на витамините от В група. Bifidobacterium bifidum е особено добра за повишаване на имунния отговор на организма и за блокиране на вредните ензими.

Streptococcus thermophilus (5%): S. thermophilus играе важна роля като пробиотик, облекчавайки симптомите на непоносимост към лакотозата и други стомашно-чревни проблеми.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea D-MANNOSE 500mg 60 капсули цена 30.00лв.

Biovea D-MANNOSE 500mg 60 капсули цена 30.00лв. Хранителна добавка , която предотвратява инфекци..

30,00 лв.

Хранителна добавка Biovea Digestive Ензим Комплекс 104mg цена 34.00лв.

Biovea DIGESTIVE ENZYME COMPLEX 104mg цена 34.00лв. Хранителна добавка за добро храносмилане. &..

34,00 лв.

Хранителна добавка Biovea PAPAYA ENZYME 500mg 90 tabs

Хранителна добавка Biovea PAPAYA ENZYME 500mg 90 tabs. Хранителна добавка - антиоксидант,  подо..

22,90 лв. 30,50 лв.

Имуностимулатор Biovea BEE POLLEN 500mg

Имуностимулатор Biovea BEE POLLEN 500mg. Хранителна добавка за имунната система и против инфекции. ..

29,00 лв.

Хранителна добавка Biovea GINGER 250mg 120 Capsules цена 27.50лв.

Biovea GINGER 250mg 120 Capsules цена 27.50лв. Хранителна добавка, която подпомага храносмилането, п..

27,50 лв.

Хранителна добавка Biovea CANDIDA CONTROL ADVANCED 120 Caps цена 67.50лв.

Хранителна добавка Biovea CANDIDA CONTROL ADVANCED 120 Caps цена 67.50лв. Хранителна добавка за имун..

67,50 лв.

Етикети: комплекс пробиотици, храносмилане, дебело черво, имунна система probiotic, complex, 100, capsules, подпомага, храносмилането, имуностимулатор, подкрепа, черния, дроб, детоксикация Хранителна, добавка, biovea, цена, 30.50, лв