Хранителна добавка Biovea PYRUVATE 180 Capsules - цена 86.00лв.

  • Модел 180 капс.
  • Наличност Не е наличен
  • 86,00 лв.


Бърза поръчка

Biovea PYRUVATE 180 Capsules - цена 86.00лв. Хранителна добавка, която усилва метаболизма и тонизира, зарежда с енергия.

Усилва метаболизма и тонизира, зарежда с енергия. Силен ефект при сваляне на килограми и изгаряне на подкожни мазнини. Ограничава натрупването им. Увеличава преноса на глюкозата и белтъчините в мускулните клетки и така подобрява физическата форма.

Съставки в 4 капсули: Pyruvic Acid (proprietary blend of calcium pyruvate, sodium pyruvate and potassium pyruvate) 2024mg ; Calcium (calcium pyruvate) 238mg; Sodium (sodium pyruvate) 137mg; Potassium (potassium pyruvate) 200mg

Употреба: Да се приемат 4 капсули 3 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 180 капсули в контейнер

Нашият организъм произвежда пируват по естествен път всеки ден по време на обмяната на веществата или смилането на захарите и нишестето. Пируватът е съединението, което стартира цикъла на Кребс - верига от реакции, в която става пълно разграждане на пируватна киселина до СО2 и Н2О, при което се отделя енергия за нуждите на клетката. Пируватът Biovea стимулира топенето на подкожните мазнини, като ускорява процеса на изгарянето им с 40%. Оказва феноменален ефект при намаляване на теглото, като едновременно с това е и източник на енергия за по-добро представяне при физическо натоварване, като ускорява преноса на глюкоза и белтъчини до мускулните клетки. Той увеличава количеството на АТФ (аденозин трифосфат – съхранява и пренася енергията в клетките), нужно за енергийните двигатели на клетките - митохондриите, и възпрепятства производството на мазнини. Допринася за тонус, отслабване и енергизиране.

В Медицинския център на Университета на Питсбърг д-р Роналд. Т. Станко наблюдава ефектите от приема на пируват в няколко изследвания. Съвременно изследване с жени с наднормено тегло показва, че за разлика от контролната група те отслабват с удивителните 37% и стопяват 48% мазнини след прием по 30mg пируват на ден в продължение на 3 седмици. Тези жени заедно с една контролна група са били подложени на диета от 1000 калории на ден и са консумирали еднакви количества въглехидрати. При други клинични изследвания хора, приемали пируват, напълняват с 55% по-малко, след като се връщат към нормалната си диета, в сравнение с тези, които не са приемали пируват.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea L-CARNITINE LIQUID 1100mg 473 мл

Biovea L-CARNITINE LIQUID 1100mg 473 мл - Хранителна добавка , която регулира холестерола, за изгаря..

23,70 лв. 39,50 лв.

Етикети: пируват, метаболизъм, отслабване, физическа форма, pyruvate, 180, capsules, усилва, метаболизма, тонизира, зарежда, енергия, отслабване Хранителна, добавка, biovea, цена, 86.00лв., Отслабване