Хранителна добавка Biovea QUERCETIN WITH BROMELAIN

  • Модел 100caps
  • Наличност Не е наличен
  • 90,00 лв.


Бърза поръчка

Biovea QUERCETIN WITH BROMELAIN - Хранителна добавка, която засилва имунната система и регулира нивата на хистамин.

Естествена комбинация от ензими и антиоксидантни флавоноиди. За здрава дихателната функция. Има благоприятно действие върху синусите. Засилва имунната система и регулира нивата на хистамин. Повлиява благоприятно намаляването на мускулните болки. Подпомага усвояването на протеините. Спомага за адаптиране на организма към климатични и сезонни промени.

Състав: Кверцетин 500мг; Бромелаин (от ананас) 360 GDU.

Употреба: Да се приема 1 капсула два - три пъти дневно на празен стомах или според лекарско предписание.

Опаковка: 100 капсули в контейнер

Кверцетинът е водоразтворим биофлавоноид( растителен антиоксидант), който се съдържа най-вече в ябълките и лука, а също и в червенето вино, зеления чай и листните зеленчуци. Доказано е, че подпомага оздравителната хистаминова реакция. Притежава антиоксидантни свойства и може да подобри здравето на сърдечно-съдовата система. Бромелаин е протеолитичен ензим, което означава, че подпомага усвояването на протеините. Установено е, че бромелаинът съдейства за оздравителния хистаминов отговор и увеличава активността на кверцетина. Той също може да подпомогне сърцето. Бромелаинът се добива от ананаса. Бромелаинът и кверцетинът действат заедно в синергия, като взаимно усилват активността си.

Внимание: Диабетици или бременни жени и кърмачки трябва да се консултират с лекар, преди да започнат да приемат хранителната добавка. Quercetin with Bromelain е протовипоказен при пациенти с нарушения в сърдечния ритъм (аритмия); пациенти, които приемат антикоагуланти, като кумадин, или такива, които имат алергия към ананас.

Защо да приемате кверцетин с бромелаин Biovea ?

Антиоксидантни свойства: Кверцетинът на Biovea действа като антиоксидант, прочиствайки свободните радикали.

Сърдечно здраве и холестерол: Съществуват изследвания, според които флавоноиди като кверцетина могат да намалят риска от сърдечни проблеми. Действайки като антиоксидант, кверцетинът може да предпази от уврежданията, причинявани от LDL холестерола („лошия” холестерол).

Здраве за синусите: Комбинацията от кверцетин и бромелаин на Biovea подпомага хистаминовия отговор в организма за поддържане на доброто здравословно състояние на синусите Quercetin with Bromelain Biovea помага за стабилизиране на мембраните на мастните клетки, предотвратява отделянето на хистамина в кръвта, който предизвиква алергичните симптоми. Също така спира образуването на левкотриени, вещества, които се свързват със симптомите на астма. За максимални резултати трябва да се приема ежедневно по време на алергичния сезон или през цялата година като превантивна мярка.

Болка и възпаление: Бромелаинът спира веществата, които причиняват възпаление, и допринася за образуването на противовъзпалителни простагландини. Кверцетинът възпрепятства освобождаването на медиаторите на възпалението, включително хистамина. В комбинация тези хранителни вещества усилват взаимно ефекта си и имат значителна противовъзпалителна активност. В допълнение бромелаинът е широко използван в спортната медицина за справяне с дискомфорта от подуването на натъртвания, навяхвания и скъсвания на мускула.

Съществуват много други потенциални приложения на кверцетина и бромелаина Biovea . Сред тях са високият холестерол, нарушенията в зрението, артритни състояния, нарушения във функцията на простата, онкологични проблеми.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea QUERCETIN 250mg-СЪС СРОК НА ГОДНОСТ ДО 11/2023Г

Biovea QUERCETIN 250mg -  Хранителна добавка за имуната система, намалява симптомите при алерги..

18,30 лв. 29,70 лв.

Витамини Biovea VITAMIN C with ROSE HIPS 1000mg 250 Tablets

Витамини Biovea VITAMIN C with ROSE HIPS 1000mg 250 Tablets - Хранителна добавка, която е мощен анти..

61,50 лв.

Етикети: кверцетин с бромелаин, антиоксидант, дихателна система, алергии, мускули, quercetin, with, bromelain, -засилва, имунната, регулира, нивата, хистамин, дихателна Хранителна, добавка, biovea, Дихателна