Хранителна добавка Biovea REDUCED GLUTATHIONE 250mg - цена 61.50 лв.

  • Модел 60 таблетки
  • Наличност В наличност
  • 61,50 лв.


Бърза поръчка

Biovea REDUCED GLUTATHIONE 250mg - цена 61.50 лв. Хранителна добавка, която е мощен антиоксидант, детоксикира организма.

Мощен антиоксидант, защитава тялото от вредните вещества, намалява вредните ефекти от тежките метали. Понижава кръвното налягане, повлиява високата кръвна захар, помага при сърповидно-клетъчни анемични състояния. Увеличава броя на сперматозоидите.

Състав: L-глутатион (редуциран) 250 мг. Калций (калциев фосфат) 94 мг, Фосфор (калциев фосфат) 72 мг,

Употреба: Да се приема по 1 таблетка дневно или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 таблетки в контейнер.

Глутатионът се произвежда в човешкия черен дроб и играе ключова роля в междинния метаболизъм, имунния отговор и здравето. Той е малка молекула, съставена от три аминокиселини: L-цистеин, L-глутаминова киселина и глицин. Мощен антиоксидант , работи в черния дроб, за защита на тялото от вредните вещества. Също така работи като изходно вещество за глутатион пероксидаза, ключов ензимен антиоксидант, който предпазва от гранясване на липидите (мазнините). Глутатион е мономер, който е една единствена белтъчна молекула, която понякога се нарича редуциран глутатион. Мономерът е активната форма на глутатиона. Той се съдържа естествено в много плодове, зеленчуци и месо. Въпреки това, степента на усвояване на глутатиона от хранителни източници, в стомашно-чревния тракт е ниска.

Глутатионът Biovea е важен антиоксидант, много активен в човешките бели дробове и много други системи от органи и тъкани. Има ключова роля в защитата на клетките от оксидативния стрес и за поддържане на имунната система. Високите нива на глутатион в кръвта са свързани с по-добро здраве при по-възрастните, но не е определена точна зависимост между глутатион и процеса на стареене.

Съотношението на глутатион спрямо свободните радикали играе ключова роля в поддръжката на здравето в клетката. Също така помага за намаляването и рециклирането на окислени форми на други антиоксиданти като аскорбат (вит. C) и алфа-токоферол (форма на вит. E). Глутатиона играе важна роля в много регулаторни пътища, синтез на ДНК, протеинов синтез, имунната реакция и запазване на митохондриалната функция.

При недостиг на глутатион:

Много окислителни стресови фактори могат да нарушат нивата на глутатион: ултравиолетови лъчи, вирусни инфекции, токсини от околната среда, домакински химикали, тежки метали, хирургични операции, възпаления, изгаряния, септичен шок, както и прекалената употреба на определени фармацевтични продукти. Ниските нива на глутатион могат също да бъдат резултат от ограничен синтез, поради постене. Налице е все по-голям и почти неограничен кръг на болестни състояния, свързани с недостиг на глутатион и в резултат на оксидативен стрес: анемии, невропатии, миопатии, чернодробни проблеми, хронична белодробни проблеми, остър респираторен дистрес синдром, астматични състояния, храносмилателни и сърдечно-съдови проблеми, висока кръвна захар, ракови усложнения, възпаления, припадъци. Дори самият процес на стареене е свързан с нарушен метаболизъм на глутатион.

Защо да използваме Редуциран глутатион Biovea ?

Играе важна роля в отбраната на организма срещу болестите, токсините, вирусите, неблагоприятното въздействие на околната среда, радиацията и окислителният стрес (свободните радикали). Без Глутатион, нашият черен дроб би се задръстил бързо с токсини, в резултат на което органите нямаше да могат да изпълняват своята работа и ще настъпи смърт. Нивото на Глутатион в клетките определя колко дълго ще живеем. Започвайки приблизително с навършването на 20 годишна възраст, производството на Глутатион намалява приблизително с 1% на година. Но неблагоприятните екологични условия и прекомерната употреба на лекарства, могат да нарушат изработването на Глутатион още по- бързо. Много учени предполагат, че съкращаването с 30% на производството на Глутатион е достатъчно за това, че клетките да престанат да функционират нормално.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Антиоксиданти Biovea Antioxidant Complex 120 таблетки цена 78.50 лв.

Антиоксиданти Biovea Complex 120 таблетки цена 78.50 лв.  Хранителна добавка против стареене, с..

78,50 лв.

Антиоксидант Biovea Alpha Lipoic ACID 300mg цена 33.50лв.

Мощен антиоксидант, неутрализиращ свободните радикали. Помага при детоксикация на черния дроб и ..

33,50 лв.

Хранителна добавка Biovea IMMUNITY FORMULA 60 Capsules цена 42.50лв.

Biovea IMMUNITY FORMULA 60 Capsules цена 42.50лв. Хранителна добавка, която стимулира имунната систе..

42,50 лв.

Хранителна добавка Biovea L-GLUTAMINE 500mg - цена 42.50лв.

Biovea L-GLUTAMINE 500mg - цена 42.50лв. Хранителна добавка,която  намалява мускулни болки, за ..

42,50 лв.

Етикети: редуциран глутатион, антиоксидант, кръвно налягане, диабет, reduced, glutathione, 250mg, таблетки, мощен, детоксикира, организма, антиоксиданти Хранителна, добавка, biovea, цена, 61.50, лв., Антиоксиданти