Хранителна добавка Biovea RESVERATROL 250mg

  • Модел 60 tablets
  • Наличност В наличност
  • 61,00 лв.


Бърза поръчка

Biovea RESVERATROL 250mg - Хранителна добавка, която е мощен антиоксидант, подпомага нервната система, мозъка и регулира холестерола    .

Оптималният фитонутриент за поддържане и опазване на оптимално здраве. Потиска образуването, възпроизвеждането и прогресията на ракови клетки. Протектор на простатата и дебелото черво. Мощен антиоксидант, стимулира имунната система. Забавя процесите на стареене и дегенерация. Унищожава и неутрализира вредните свободни радикали и токсини. Действа като полезнен фитоестроген. Предпазва от сърдечно-съдови проблеми. Подпомага нервната система, мозъка и регулира холестерола.

Състав: Resveratrol Extract (red grape, polygonum cuspidatum)  250mg

Употреба: Да се приема 1 таблетка 2 пъти дневно или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 таблетки в контейнер

Ресвератрол, съдържащ се в гроздето и виното е естествен антиоксидант. Притежава редица благоприятни здравословни свойства - противоракови, противовирусни, противовъзпалителни, неврозащитни, забавя стареенето и удължава живота. Ресвератрол се съдържа в ципата на червеното грозде и обяснява „френския парадокс” - случаите на коронарна болест на сърцето са относително малко в Южна Франция, въпреки високия прием на наситени мазнини.

Преди време червеното грозде съдържаше от 8 до 10mg ресвератрол на литър. За съжаление в днешното червено вино няма почти никакъв ресвератрол заради широко разпространената употреба на пестициди. Формулата на BIOVEA е успяла да открие източник на първокачествен клас ресвератрол, извлечен директно от червено грозде, което е запазило естествения баланс на всички свои активни съединения: полифеноли, флавоноиди, антоцианидини и олигомерни проантоцианидини. За още по-добър ефект допълнително е обогатен с ресвератрол, извлечен от азиатското растение Polygonum cuspidatum. При него съдържанието на ресвератрол е близо 400 пъти по-голямо от това в червеното вино. Ресвератрол без съмнение е най-ефективното и най-добре проученото хранително фитовещество, което можете да приемате, за да поддържате и своето здраве оптимално.

Защо да приемаме ресвератрол на Biovea ?

  • Сърдечно здраве: Според Световната здравна организация самостоятелно прилаган ресвератролът намалява риска от сърдечно-съдови проблеми до 40%! Ресвератрол Biovea е по-ефективен от витамин Е, защитава организма от свободните радикали и пречи на окисляването на липопротеините с ниска плътност (LDL – лош холестерол) и подпомагат добрия холестерол. (HDL). Спира натрупването на тромбоцити, като блокира действието на тромбина и няколко други фактори за натрупване. Съдейства за производството на азотен окис, който отпуска и разширява артериите. Намалява триглицеридите и стойностите на холестерола, а също и хипертензивния агент допринасящ за запушване на артериите и сърдечен удар.
  • Антиоксидант: Ресвератрол Biovea е мощен антиоксидант, който унищожава свободните радикали и токсините. Блокира вредните агенти причинители на болести и редица смущения в клетъчните процеси.
  • Антитуморно действие: Ресвератрол Biovea е единственият натурален продукт, за който има неоспорими доказателства, че блокира развитието на раковите клетки на различни стадии. Ресвератрол пречи на някои видове ракови клетки да се разсейват в костите и подобрява резултатите от химиотерапията. Ресвератрол Biovea може също да блокира ефектите от храна, богата на канцерогенни елементи. За разлика от много други вещества, ресвератрол защитава, отколкото разрушава здравите клетки. Неговото противораково действие е разнообразно, силно и сложно.
  • Мозъчно здраве: Ресвератрол Biovea приеман самостоятелно и в комбинация с други антиоксиданти предпазва мозъка от окислителния стрес. Известно е, че окислителният стрес играе основна роля в повечето невродегенеративни болести.
Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea L-CARNOSINE 500mg 60 капсули

Biovea L-CARNOSINE 500mg 60 капсули. Хранителна добавка, която подсилва имунитета, намалява възпален..

75,60 лв.

Хранителна добавка Biovea POMEGRANATE 500mg-СЪС СРОК НА ГОДНОСТ ДО 5/2024Г

Biovea POMEGRANATE 500mg Хранителна добавка, която е силен антиоксидант, за здрава сърдечно-съдова с..

11,70 лв. 23,30 лв.

Етикети: ресвератрол, антиканцерогенно действие, простата, дебело черво, имунна система, антиоксидант, сърце, resveratrol, 250mg, tablets, мощен, подпомага, нервната, мозъка, регулира, холестерола, антиоксиданти Хранителна, добавка, biovea, Антиоксиданти