Хранителна добавка Biovia SELENIUM 120 Capsules

  • Модел 120 капс.
  • Наличност Не е наличен
  • 26,40 лв.


Бърза поръчка

Biovia SELENIUM 120 Capsules -Хранителна добавка, която е мощен антиоксидант, за сърдечно-съдовата система.

Мощен антиоксидант, предпазва мембраните от свободните радикали. Важен за здравето на сърдечно-съдовата система и мозъка. Подпомага пречистването на тялото от тежки токсични метали. Срещу онкологични проблеми на простатата и ставни проблеми. Важен за функцията на щитовидната жлеза, имунната система и черният дроб.

Състав: Селен (selenomethionine) 100mcg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсула 1-2 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 120 капсули в контейнер

Селенът е микроминерал, съществен за доброто здраве, но необходим само в малки количества. Той има мощен антиоксидантен ефект, като потиска свободните радикали на клетъчно ниво, което го прави един от най-важните минерали за общото здраве. Селенът предпазва клетъчните мембрани и вътреклетъчните мембранни структури от нарушения. Съвместната му функция с витамин Е подпомага образуването на антитела и поддържа нормалната функция на сърцето и черния дроб.

Изключително важен е за производството на хормона на щитовидната жлеза – тироксин, като подпомага мастния и енергийния метаболизъм. Също така има антитуморен ефект за простатата . Спомага за пречистването на тялото от тежки токсични метали, подобрява функция на имунната система и мозъка.

Ниските нива на селен се свързват с развитието на ставни проблеми, онкологични и сърдечно-съдови проблеми, висок холестерол, чернодробни увреждания и различни дегенеративни проблеми. Влошеното усвояване на селен и ниските му нива в кръвта могат да се дължат на тежки храносмилателни проблеми или на хирургични намеси. Това предполага нуждата от допълнителен прием на този микроелемент. Хора с йоден дефицит може също да се възползват от селена на Biovia като хранителна добавка. Дефицитът на селен влошава ефектите от йодния дефицит върху функцията на щитовидната жлеза. Според изследвания селен може да предпази от развитието на проблем, при което настъпва увеличение на щитовидната жлеза.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Антиоксидант Iodine From Kelp 225mg 250 Капсули-СЪС СРОК НА ГОДНОСТ 4/2024Г

Антиоксидант Iodine From Kelp 225mg 250 Капсули - поддържа нормалната обмяна на веществата и зд..

30,90 лв. 38,60 лв.

Етикети: селен, антиоксидант, сърце, мозък, имунна система, selenium, 100mcg, 120, capsules, мощен, за, сърдечно-съдовата, антиоксиданти Хранителна, добавка, biovea, лв., Антиоксиданти