Хранителна добавка Biovea SEROTANE WELLNESS 60 Capsules - цена 35.00 лв.

  • Модел 60 капс.
  • Наличност Не е наличен
  • 35,00 лв.


Бърза поръчка

Biovea SEROTANE WELLNESS 60 Capsules - цена 35.00 лв. Хранителна добавка, която подобрява настроението и съня, срещу главоболие.

Подобрява настроението и съня. Спомага за психологическата уравновесеност и спокойствие. Срещу главоболие и мигренозни състояния. Контролира апетита и поддържа здравословно тегло.

Състав в доза: 5-HTP 100mg; Витамин B3 5mg; Витамин B6 5mg; Калций 37mg; Магнезий 25mg; Валериан корен 50mg

Употреба: Да се приема 1 капсула 2 пъти дневно или според предписанието на лекар. За по-добър сън вторият прием да е преди лягане.

Опаковка: 60 капсули в контейнер

Съставките за подобряване на настроението в SEROTANE WELLNESS на Biovea помагат на вашия мозък по естествен начин да увеличи производството на серотонин. Колкото повече серотонин произвежда нашето тяло, толкова по-радостни, с положителна нагласа сме. Всяко наше усещане - съзнателно или не, е плод на комплексни реакции, протичащи в човешкия мозък. Реакции, включващи взаимодействие между ендокринна и нервна система, в които основно участие взима серотонинът. Като невротрансмитер (предавател на нервни импулси) серотонитът спомага предаването на съобщенията от един отдел на мозъка в друг. Поради широкото му разпространение сред клетките, влияе на голям набор психологични и други функции на организма. Активно участва в процесите за регулиране на денонощния ритъм на тялото, телесната температура, чувствителността на организма, сексуалното желание и потентността, апетитът, паметта и познанията, начинът на общуване и социалното поведение. Серотонинът влияе и на функционирането на сърдечно-съдовата система, мускулите и на някои органи на ендокринната система. Спомага за регулирането на съня, явявайки се прекурсор на хормона мелатонин;

Колкото повече серотонин произвежда нашето тяло, толкова по-радостни, с положителна нагласа и еуфорични сме ние. Хормонът играе важна роля за психологическата ни стабилност, спокойствие и уравновесеност. Недостигът на серотонин може да доведе до нарушения в съня, тревожност и депресивни състояния. Нарастващата агресивност, отрицателните емоции, импулсивността и дълбокото отчаяние неизменно са свързани с намалени нива на невротрансмитера в организма.

Как действа SEROTANE WELLNESS Biovea ?

Изследванията показват, че хората, приемащи SEROTANE WELLNESS Biovea отбелязват подобрение в настроението, намаляване на безпокойството, ограничаване на апетита и спят по-добре. Спомага за контролиране на апетита и поддържане на по-ниското тегло. Да се спазва диета е достатъчно тежко дори и без да са ви опънати нервите. SEROTANE WELLNESS Biovea участва в програмата ви за отслабване, като подобрява настроението ви по естествен начин. Полезен е при мигрени и главоболие. Страдащите от главоболие имат ниски нива на серотонин в тъканите. Някои учени обясняват това със синдрома на ниския серотонин.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Аминокиселини Biovea 5-HTP 50mg 90 Капсули

Аминокиселини Biovea 5-HTP 50mg 90 Капсули - успокояващо действие, подобрява настроението, съня..

49,50 лв.

Хранителна добавка Eurovital MELATONIN (Time release) 10mg

Хранителна добавка Eurovital MELATONIN (Time release) 10mg - Хранителна добавка срещу безсъ..

38,00 лв.

Хранителна добавка Biovea L-TRYPTOPHAN 500mg

Biovea L-TRYPTOPHAN 500mg - Хранителна добавка, която  облекчава стреса, контролира апетита.&nb..

50,50 лв.

Аминокиселини Biovea 5-HTP 100mg 90 таблетки

Аминокиселини Biovea 5-HTP 90 таблетки. (Time Release) 100mg 90 Tablets - успокояващо дейс..

28,50 лв. 57,00 лв.

Етикети: настроение, сън, спокойствие, главоболие, serotane, wellness, capsules, подобрява, настроението, съня, срещу, нервна, система, памет Хранителна, добавка, biovea, цена, 35.00, лв., Нервна