Хранителна добавка Biovea TAURINE 60 Capsules

  • Модел 60 капс.
  • Наличност Не е наличен
  • 24,40 лв.


Бърза поръчка

Biovea TAURINE 60 Capsules - Хранителна добавка, която подобрява мускулната дейност, нервната система и сърцето    .

Основен компонент за нормалното функциониране на нервната система, мозъка и сърцето. Поддържа здравословен баланс на кръвната захар, холестерола и кръвното налягане. Поддържа правилната чернодробна функция. Действа като антиоксидант и подпомага имунната система. Укрепва клетъчните мембрани. Предпазва от очни проблеми. Подходящ за вегетарианци, където той е дефицит.

Състав: Taurine 500mg .Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсула един до три пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 капсули в контейнер

Тауринът е полуесенциална аминокиселина,т.е. може да се синтезира само в определени ситуации. Той се открива в сърдечния мускул, белите кръвни телца, централната нервна система и скелетните мускули. Градивна част е на всички останали аминокиселини. Неговата дейност в мозъка и сърцето е свързана с укрепването на клетъчните мембрани. Съставя над 50% от целия аминокиселинен състав на сърцето. Играе важна роля в обмяната на веществата и е жизненоважен за новородените, тъй като не се произвежда от техния организъм, за разлика от зрелите индивиди. Когато обаче в организма се развие дефицит на таурин, то той може да се коригира чрез допълнителен прием.

Тауринът се съдържа в голямо количество в яйцата, млечните продукти, месото и рибните протеини. Ако сте вегетарианец, вероятно имате дефицит на таурин. Ползите от таурина са многобройни, затова той може да представлява съществена част от цялостната ви програма за прием на хранителни добавки.

Защо да приемаме таурин Biovea ?

Мускулна функция: Тауринът Biovea печели все повече уважение сред бодибилдърите и учените, изследващи протеините. Той изпълнява няколко важни функции и може да действа подобно на креатина, тъй като разширява клетките, подпомага мускулните клетки да задържат повече вода и увеличавайки обема им. За тежкоатлетите и бодибилдърите това е от огромно значение, тъй като разширените мускулни клетки повишават хидрацията, което ускорява протеиновия синтез и видимо увеличава мускулната плътност.

Холестерол: Таурин е ключов компонент за производството на жлъчка, необходима за разтварянето на мазнините, за усвояването на мастноразтворимите витамини и за поддържането на здравословни нива на холестерола.

Кръвна захар: Тауринът участва в много метаболитни процеси, включва се и в усвояването на глюкозата. Поради тази причина има роля за поддържане на здравословно тегло и нива на кръвна захар. Той е жизненоважен и за регулирането на натрия, калия, калция и магнезия.

Сърдечно-съдово здраве: Тауринът Biovea е аминокиселина, която има най-високо съдържание в сърцето, която помага за регулиране на свиването и отпускането на сърдечния мускул и играе роля за съхраняване на калия в него. Поради това е важен за укрепването и здравословната му функция. Изследвания сочат, че изчерпването на таурин увеличава способността за свиване, но ограничава способността за отпускане на гладката мускулатура на стената на кръвоносните съдове. Освен това резултатите сочат, че изчерпването на таурин води до нарушения в реакцията на ендотела (тънък слой от клетки, които покриват вътрешната повърхност на кръвоносните съдове). Дефицитът на таурин намалява производството на азотен окис, което предизвиква по-голямо напрежение в стените на кръвоносните съдове и води до намалена способност за съдоразширяване.

Ментално здраве: Тауринът подпомага невротрансмитерите и защитава мозъка. Като невротрансмитер той съдейства за доброто настроение. Също така тауринът се използва при състояния като сърдечно-съдови проблеми, проблеми с алкохола, кисти и като цяло мозъчни проблеми. Дефицитът на таурин може да увреди зрението и да доведе до проблеми с обмена на мазнините.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Етикети: таурин, цнс, мозък, сърце, холестерол taurine, 500mg, capsules, подобрява, мускулната, дейност, нервната, система, сърцето, антиоксиданти Антиоксиданти Хранителна, добавка, biovea,