Хранителна добавка Biovea TURMERIC ROOT EXTRACT 450mg

  • Модел 60caps
  • Наличност Не е наличен
  • 41,50 лв.


Бърза поръчка

Biovea TURMERIC ROOT EXTRACT 450mg. Хранителна добавка, която е мощен антиоксидант с антитуморно действие.

Мощен антиоксидантен и детоксикиращ ефект, защитава от вредните свободни радикали. Подобрява имунологичната способност на организма, ограничава и възпрепятства развитието на туморни клетки. Силно противовъзпалително действие. Подобрява чернодробните функции.

Състав: Куркума корен екстракт (95% curcuminoids) 450mg; Биоперин 5mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат от 1 до 3 капсули дневно, първата сутрин или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 капсули в контейнер.

Куркумата се използва от лекарите по аюрведа в Индия от 1900 г. пр.н.е. Прилага се за подобряване на здравето в много култури по целия свят. Днес куркумата се използва и в кухнята на много страни. Стритият на прах корен от куркума е оранжево-жълт на цвят и често се употребява. В наши дни куркумата е обект на доста научни изследвания заради потенциалните си полезни действия. Проучванията разкриват, че куркуминът е основна съставка на куркумата. Куркуминът е отговорен за по-голямата част от биологичната активност на куркумата и на него се дължат полезните действия върху човешкото здраве. Екстрактът от куркума на BIOVEA® Turmeric Extract е стандартизиран до 95% съдържание на куркумин.

Екстрактът от куркума на BIOVEA® потушава пожара на метаболитното възпаление и подкрепя множество системи в организма и така поддържа доброто здраве.

Проблемът с възпалението !

Куркумата на Biovea прекъсва ескалацията на възпалителния процес в организма на човек. Освен това, съединенията, наречени цитокини, също могат да доведат до възпаление. Цитокините са химически преносители, произвеждани от имунната система за регулиране на защитната дейност. Постоянният стрес може да извади тази система от равновесие, което води до възпаление. Когато се консумира куркума Biovea , тя съдейства за спиране на активността на цитокините и подкрепя оздравителната възпалителна реакция.

Клинични изследвания да доказали, че куркуминът в куркумата на Biovea притежава много силни антиоксидантни свойства. Куркуминът неутрализира свободните радикали, които могат да причинят огромни вреди на здравето на клетките и на клетъчната мембрана.

Защо да приемаме куркума Biovea ?

Ракови образувания: Има противоракови свойства и протекция на дебелото черво, на кожата, на гърдата. Много от свойствата на куркумина са взети под внимание, включително и антиоксидантната му активност, както и директният ефект върху раковите клетки. Все още се провеждат проучвания в тази област.

Киселини в стомаха: Куркума е традиционно средство при стомашни проблеми (като стомашно разстройство). Има доказателства, че куркумата може да предложи някои облекчения в проблемите със стомаха. Въпреки това, при високи дози или с продължителна употреба, куркума, може да раздразни стомаха.

Язви на стомаха : Куркума е била традиционно използвана при стомашни и дуоденални язви. Куркумин, се приема през устата и предпазва от язви, причинени от дразнещи вещества или химикали, като увеличава защитната слуз.

Предотвратява жлъчните камъни: Доказано е, че има по-малко хора с камъни в жлъчката в Индия, които използват куркумин в диетата си. Използването на куркума Biovea , може да бъде препоръчително при пациенти с активни камъни в жлъчката.

Висок холестерол: Експерименталните проучвания при животни показват, че куркумин може да понижи нивата на LDL - лошия холестерол и на общия холестерол в кръвта. Предварителни изследвания при човека предлагат възможно подобен ефект.

Възпаление: Лабораторните проучвания показват, противовъзпалителната дейност на куркума и нейните съставни части куркумин.

Артроза:Куркума е била традиционно използвана при ревматични проблеми.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка DGL (De-Glycyrrhizinated Licorice) 100 Capsules

DGL (De-Glycyrrhizinated Licorice) 100 Capsules - Хранителна добавка ,която подобрява метаболизма и ..

47,00 лв.

Етикети: куркума, антиоксидант, детоксикира, противовъзпалително, turmeric, root, extract, 450mg, мощен, антитуморно, действие, антиоксиданти Хранителна, добавка, biovea, Антиоксиданти