Хранителна добавка Biovea VINPOCETINE 10mg

  • Модел 90softgels
  • Наличност В наличност
  • 44,30 лв.


Бърза поръчка

Biovea VINPOCETINE 10mg - Хранителна добавка, която стимулира мозъчната дейност, подобрява паметта, предпазва мозъка.

Притежава мозъчно-протективно действие и подобрява обменните процеси в мозъка. Подобрява мозъчната микроциркулация и кислородния транспорт към тъканите. Спомага при световъртеж, подобрява зрението и слуха, стимулира мозъчната дейност, подобрява паметта.

Състав: Винпроцетин 10mg. Не съдържа захар, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсула три пъти дневно, с храна или според предписанието на лекар.

Опаковка: 90 софтгел капсули в контейнер

Винпоцетин е екстракт от семена на зимзелен (Vinca minor) – широко разпространено, подобно на лоза, пълзящо растение. Корените пълзят навсякъде, цъфтейки изобилно през пролетта . Известен с типичния си виолетов цвят, зимзеленът расте в градините от стотици години.

Винпоцетин Biovea осигурява няколко предимства за човешкия мозък, сред които усилване на паметта, нарастване на познавателната дейност, подобряване на кръвообращението в мозъка и повишаване на остротата и яснотата на мисълта. Винпоцетин Biovea помага за усилване на кръвоносния поток към мозъка и така стимулира мозъчната активност. Той притежава също неврозащитни ефекти и се използва при церебралносъдови проблеми, а също и при проблеми с паметта. Доказано е, че винпоцетин помага за подобряване на мозъчната активност, като стимулира церебралната активност и подобрява концентрацията и паметта.

След колко време настъпват ефектите от винпоцетин Biovea ?

Някои хора съобщават, че забелязват подобрение само след часове. Подобрението може да е неуловимо и по-често се забелязва след седмици или месеци. Някои хора съобщават за усещане на лека възбуда, подобряване на способността за запаметяване неща, свързани с ежедневния живот, и по-добро представяне при умствени задачи и игри. 

Има ли странични ефекти?

• Неблагоприятните реакции включват гадене, замаяност, безсъние, сънливост, сухота в устата, краткотрайна хипотензия, главоболие заради кръвното налягане и почервеняване на лицето. Съобщава се за леко намаляване на кръвното налягане и на концентрациите на кръвта.

• Бременни или кърмачки трябва да избягват добавките с винпоцетин. Хора с алергични реакции или със свръхчувствителност към другите алкалоиди на зимзелена като винбластин и винкристин трябва да избягват винпоцетин. Хора с хипотензия или ортостатична хипотензия може да имат слабо намаление в кръвното налягане и трябва да се наблюдават от лекар, когато ползват винпоцетин.

Лекарствени взаимодействия: винпоцетинът може да взаимодейства с антихипертензивни, антиаритмични и антикоагулантни средства.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea DMAE 100mg 90 капсули

Biovea DMAE 100mg 90 Capsules - Хранителна добавка, която стимулира мозъчната дейност, повишава конц..

23,20 лв.

Хранителна добавка Biovea GINKGO BILOBA 120mg 200 капсули

Biovea GINKGO BILOBA 120mg 200 капсули - Хранителна добавка, която подобрява мозъчната функция и..

72,40 лв.

Етикети: винпоцетин, мозък, световъртеж, зрение, слух, памет, vinpocetine, 10mg, софтгел, капсули, стимулира, мозъчната, дейност, подобрява, памета, предпазва, мозъка, очи, коса, кожа, нокти Хранителна, добавка, biovea, Очи