Хранителна добавка Biovea VITAMIN A 10,000 IU

  • Модел 100 софтгела
  • Наличност В наличност
  • 17,30 лв.


Бърза поръчка

Biovea VITAMIN A 10,000 IU - Хранителна добавка за здравето на очите, кожата, косата.

Жизненоважен за здравето на очите. Може да намали риска от развитие на някои видове онкологични промени. Спомага за балансиране на кръвната захар и при предменструален синдром. Поддържа здравето на зъбите, кожата, косата и меките тъкани. Важен за репродуктивната функция. Подсилва имунитета и антиоксидантната защита на организма.

Състав: Vitamin A (от масло от треска) 10000 IU.

Употреба: Да се приема 1 софтгел капсула дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 100 софтгел капсули в контейнер

Как действа витамин А?

Витамин А Biovea помага за формирането и поддържането здравината на зъбите, скелетните и меките тъкани, лигавицата, баланса на кръвната захар и кожата. Той е известен още като ретинол, тъй като произвежда пигмента в ретината на окото. Витамин А Biovea подпомага доброто зрение, особено при слаба светлина. Той е необходим още за репродукцията и кърменето, участва в образуването и на полови хормони. Подпомага възстановяването на тъканите и е изключително важен за спортуващите хора. Подобрява имунната система като подпомага действието на лимфоцитите.

Кой се нуждае от витамин А и какви са симптомите на дефицит?

Нощната слепота е един от първите знаци за дефицит на витамин А. Дефицитът на витамин А може да причини слепота, тъй като роговицата изсъхва и това уврежда както нея, така и ретината. Дефицитът на витамин А намалява способността за справяне с инфекциите. При хората с недостиг на витамин А, клетките, които изграждат белите дробове изгубват своята способност да отстраняват болестотворните организми. Това може да доведе до белодробни усложнения. Ранните форми на дефицит на витамин А, описани като ниски запаси на витамин А не предизвикат очевидни симптоми на дефицит. Тази умерена форма на дефицит увеличава опасността от развитие на инфекции на дихателните пътища и диария при децата, забавя скоростта на растеж и развитието на костите, увеличава времето за възстановяване при сериозни болести.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Етикети: витамин а, за здрави очи, против онкологични проблеми, кръвна захар, пмс, имунна система, vitamin, 10000, softgels, здравето, очите, кожата, косата, антиоксиданти Хранителна, добавка, biovea, 10, 000, Антиоксиданти