За BIOVEA

От 2001 г. BIOVEA е водещ производител и дистрибутор на висок клас здравни и козметични продукти. Те са доказано надеждни и качествени, като се ползват от стотици хиляди доволни клиенти по целия свят. Фирмената политика е да предостави най-добрите  и иновативни добавки за здравословен начин на живот.

BIOVEA следи за топ качеството на продуктите през всяка стъпка от производствения процес: разработването на формулата, избор на суровината, тестване на продуктите, контролирано съхранение и транспорт. Тъй като ние се чувстваме също толкова отговорни за качеството, ефикасността и чистотата на продукти, които предлагаме, гарантираме на 100% вашата удовлетвореност от всяка покупка на BIOVEA.

5 стъпки за гарантиране на качеството при Biovea:

Изследвания - BIOVEA отделя значителни ресурси  за изследвания и развитие на нови продукти. Ползите от даден продукт са изследвани обстойно преди окончателно да се изберат суровините за съставките и започне формулировката. Когато се открият нови съставки и се докажат техните ползи за здравето, BIOVEA работи и в тясно сътрудничество с изследователи, производители и доставчици, за да са сигурни, че това е най-доброто на пазара.

Чистота - BIOVEA използва съставки с най-висока чистота, ефикасността и оптимална усвояемост от организма, гарантирайки качеството и ползите от крайния продукт. Компанията работи в тясно сътрудничество с многобройни производители и доставчици, за да си набави най-добрите съставки от всички краища на света.

Производство - Нашите продукти са произведени в съответствие с добрите производствени процеси (GMP) в NSF® сертифицирани съоръжения. Там са внимателно наблюдавани и редовно контролирани, за да се гарантира, че тези високи стандарти са спазвани постоянно.

Тестване – всеки продукт трябва да отговаря на над 25 различни стандарта, като се доказват чистота и потенциала на съставките, както и че те не съдържат бактериални агенти. Всяка съставка, която не отговаря на стандартите за тестване се изхвърля и не се използва в производството. В допълнение, продуктите се тестват за микробни агенти, пестициди и други летливи вещества, както и  за вредни агенти, които могат да намалят ефикасността им или срока им на годност.

Гаранция – усилията, които Biovea полага по време на целият производствен процес  гарантират, че клиентите ще могат да пазаруват с увереност, като бъдат спокойни за качеството и действието на продуктите. Ако по някаква причина не сте удовлетворени от даден продукт можете да го върнете в рамките на 14 дни от закупуването му.

Основните стъпки при качественият и производствен процес на BIOVEA:

Суровини

Избор на най-добрия доставчик за дадената съставка • Проучване спецификациите на съставката • Проучване спецификациите на опаковката

Инспекция

Контрол на постъпилите материали • Инспектиране на материалите • Взимане на проби от всичко • Лабораторен анализ

Лабораторни изследвания

Микробни изследвания • Изследвания за минерални и тежки метали • Изследвания за мая, мухъл и пестициди

Процес на смесване / капсулиране на съставките

Оценка съвместимостта на съставките • Анализ съдържанието на влага • Проверка на ефикасността им • Тестване за ронливост и твърдост

Опаковка

Проверка на вътрешността • Сканиране за наличие на вредни метали • Проверка срока на годност на опаковката • Качествен анализ