Алое Вера за красива коса и кожа

Сред това изобилие от природни продукти обаче изпъква едно растение, което притежава изключително полезни свойства и което може да сътвори чудеса за вашите кожа, нокти и коса.

Свойствата на Алое Вера са познати на човечеството от древни времена, но това растение не спира да ни изненадва. Учените, които го изследват продължават да откриват нови и нови полезни свойства, но ние няма да описваме всичко, а ще се спрем само на ползите от Алое Вера на Biovea за кожата, косата и ноктите.

Козметичните продукти, които са разработени на базата на екстракт от това растение ще направят кожата ви гладка и сияйна.

Растението е много полезно за суха кожа, тъй като има овлажняващ ефект. Мъжете могат да използват продукти с Алое Вера след бръснене, за да предотвратят дразненето на кожата.

Благодарение на антибактериалните си свойства, Алое Вера убива бактериите и намалява дразненето на кожата и затова се препоръчва при акне и за премахване на белези от рани.

С възрастта, кожата ни губи естествената си еластичност и влага и това води до появата на бръчки и отпускане. Витамините С и Е, които се съдържат в Алое Вера овлажняват и подобряват еластичността на кожата, нормализират влажността и и кожата става по - стегната и свежа.

Но това растение може да ви бъде от помощ не само да възвърнете блясъка на косата и свежестта на кожата си.

Ако приемате редовно хранителни добавки Алое Вера на Biovea, ще подобрите имунната си система, ще се предпазите от депресии и стрес, ще се справите с главоболието, запека, ще подпомогнете работата на отделителната и бъбречната системи.

Лековитото растение е богато на витамини В1, В2, ниацин, В6, В12, С, холин, фолиева киселина, Е, А, минерални елементи, аминокиселини и биохимикали и ненапразно го наричат „склад на полезни за организма елементи”.