Да „почистим” черния си дроб с хранителни добавки Biovea

Представете си, че тялото ни е един малък град, в който, за да има живот се налага пречиствателната станция да работи перфектно. Ние всекидневно приемаме храна, течности, а голяма част от нас прекаляват с мазните, нездравословни храни, с алкохола, с цигарите… Работата на черния ни дроб е да пречиства всичко, което навлиза в телата ни чрез кръвта така, че да се отстранят вредните вещества, за да останат само полезните  хранителни вещества.

Понякога обаче ние не обръщаме внимание и претоварваме черния си дроб като прекаляваме с вредните и мазни храни, алкохол и цигари. Когато това стане, „пречиствателната ни станция” не може да работи нормално и тогава просто се разболяваме. Първите признаци, че сме нарушили работата на черния дроб са честото главоболие, нарушената концентрация, депресивните състояния, умората, алергиите и т. н. и т. н.

За да не допускаме това, е необходимо да направим нещо в подкрепа на черния дроб и да го детоксикираме.

Най - ефективният начин за детоксикация е чрез комбинирането на  хранителни добавки за подкрепа на черния дроб и детоксикация от Biovea с промяна в храненето.

Специалистите препоръчват да се извършва детоксикация поне два - три пъти годишно като се приемат храни като: лимони, орехи, моркови, сок от червено цвекло, чесън. Много полезни са лимоните, тъй като те детоксикират не само черния дроб, но и бъбреците, жлъчката и подобряват храносмилането.

Само приема на подходящите храни обаче не е достатъчен и затова се препоръчва прием на хранителни добавки за детоксикация, за да се постигне пълно пречистване на черния дроб и други важни органи.