Как да се погрижим за здравето си през есента и зимата?

Аз открих начин да се справя не само с досадните настинки, грипни състояния, но да подобря и тонуса си.

Предполагам, че голяма част от вас точно през есента и зимата се чувстват не много комфортно - уморени сте, нямате настроение, често се разболявате и ви липсва енергия.

И аз бях като вас, докато не открих хранителни добавки Biovea.

Сега ще кажете, че е невъзможно само с едни добавки да стане чудо и д сте здрави цялата зима и ще сте прави. За да сте в добра форма са нужни още няколко неща, но и добавките ще ви помогнат значително.

Как успях да подсиля имунната си система и да съм в добро здраве през цялата зима?

Както споменах, и аз не се замислях защо есента и зимата ми влияят зле, докато не прочетох някъде, че от грип и настинка най - често се разболяват хора, на които им е слаба имунната система.

Затова реших да опитам да я подсиля и ето какво направих.

Вместо да пътувам с градския транспорт до работа, започнах да ходя пеш, без значение колко е студено. В почивните дни излизах на разходки из парка, карах колело, дори се записах на зумба. Вместо сладкиши и вафлички за десерт, започнах да хапвам пресни плодове ( портокали, банани, киви ). Закупих си от Biovea течни билкови формули за подпомагане на имунната система и ги приемах известно време.

Промених начина си на мислене, хранене и живот и се оказа, че никак не е трудно да остана здрава и с добър тонус не само през зимата, но и през цялата година.