Натурална хранителна добавка от женшен повишава либидото

Добрата новина е, че медицината предлага достатъчно добри и ефективни средства, а и има различни хранителни добавки за справяне с този проблем, който според специалистите си е напълно лечим.

Тук няма да засягаме медицинските продукти, познати като секс стимуланти, тъй като искаме да поговорим за една напълно натурална хранителна добавка Biovea от корен от ориенталски женшен, която може да помогне не само за справяне със сексуалните проблеми, но и за лечение на много други заболявания.

Какво знаем за женшена и защо е толкова полезен?

От дълбока древност за това растение се носят различни митове и легенди, а според някой от тях женшенът е един от най - мощните естествени афродизиаци. Древните хора са познавали лечебната сила на растението и са го наричали с имена като „корен на живота”, „солта на земята” и „дар от боговете”.

Днес знаем, че женшенът е толкова полезен, защото съдържа много ценни за организма ни вещества като пептиди, етерични масла, полизахариди, гликозиди, алкалоиди, танини, пектин, нишесте, сяра, сапонини. В състава му влизат също така витамините Е, В1, В21, В12, С, биотин, както и киселините никотинова, пантотенова, фолиева, мастни киселини и масла. От микроелементите женшена съдържа фосфор, калций, калий, желязо, натрий, манган, кобалт, магнезий, цинк, титан.

Всички тези полезни вещества правят женшена едно изключително полезно за организма ни растение, което подобрява паметта, нормализира обмяната на веществата, грижи се за функцията на сърдечно - съдовата система, подобрява зрението, успокоява нервната система и помага за нормализиране на сексуалната функция на мъжете.

Според специалистите, женшенът наистина засилва либидото, тъй като съдържа сапонини, които стимулират сексуалната активност и подобряват подвижността на сперматозоидите.

Употребата на хранителната добавка Biovea за подобряване на сексуалната функция с женшен е напълно безопасна и много ефективна при мъже от всички възрасти.