Отслабване с канела? Възможно е!

Питате се има ли наистина някакъв продукт или начин да промените нещата и да постигнете фигурата, която искате?

Опитайте с канела!

За ефективността на канелата при отслабване се знае от скоро, но това не пречи популярността на хранителната подправка да нараства с всеки ден.

Защо канела?

Доказано е, че подправката се бори с излишните килограми много ефективно, тъй като намалява нивото на холестерол и глюкоза в кръвта и е отговорна за „бавното” освобождаване на инсулин, който пък носи отговорност за натрупването на мастни депа в организма. Иначе казано, приемайки хранителна добавка Biovea или органична канела на прах, апетита ви ще намалее, натрупаните мастни клетки ще започнат да се разрушават, а нови няма да се появят.

Как да приемате канела за отслабване?

Ако използвате хранителни добавки е достатъчно да приемате по една таблетка сутрин (на гладно и преди кафето) и една вечер, преди лягане.

Ако държите да опитате с био канела на прах, рецептите са приготвяне на напитката за отслабване са няколко:

Канела с мед

В чаша топла вода разтворете ½ ч. лъжичка канела на прах и прибавете ½ ч. лъжичка мед. Пийте тази напитка сутрин на гладно и вечер преди лягане. По желание към напитката можете да добавите една щипка джинджифил на прах или щипка черен пипер.

Чай с канела

Пригответе си зелен или черен чай и просто добавете към него лъжичка канела и мед.

Мляко с канела

  • Една супена лъжица мед се разтваря в преварена топла вода. Към водата се добавя 1 супена лъжица настърган джинджифил, щипка канела и резен лимон. Към всичко това се прибавя около 200 мл. нискомаслено кисело мляко.
  • В 250 мл. нискомаслено кисело мляко се прибавят по ½ супена лъжица канела и джинджифил на прах, по желание щипка лют червен пипер.