ТОП 6 добавки за мъже

Ето кои са най - важните добавки за здравето на мъжете:

 

vitamin e
Притежава много добри антиоксидантни свойства и освен, че е много полезен за профилактика на сърцето, спомага за предотвратяването на някой форми на рак.

 

vitamin c
Засилва имунната система, бори се с настинките и вирусните заболявания и е един от най - добрите антиоксиданти.

 

omega 3
Омега - 3 играе важна роля за здравето на мъжете и дамите, тъй като намалява натрупването на плака по стените на артериите и се грижи за здравето на сърцето, на очите, ставите и т. н.

 

vitamin d
Без достатъчно от този витамин, тялото не може да усвои добре толкова важния за костите калций. Освен това витамин D намалява риска от инсулт, рак на дебелото черво и панкреаса, инфаркт. Доказано е, че мъжете, които приемат хранителни добавки Biovea с витамин D натрупват по - малко мазнини в коремната област.

 

magnezii
Също като калция, и магнезия играе много важна роля за укрепването на костната система, но освен това тази хранителна добавка е естествен разредител на кръвта, така че спомага за предотвратяване на сърдечни атаки, инфаркт и други сърдечни заболявания.

 

hrom
Тази добавка е много важна за здравето на мъжете, тъй като спомага за обмяната на веществата, поддържа нивата на глюкоза в кръвта и според някой съвременни медицински изследвания е много полезна за лечение на диабет тип 2.


Това са само някой от добавките, които са важни за мъжете, но е  по - важно  да запомните, че ако искате тялото ви да работи като добре смазана машина трябва да се грижите за него и да му осигурявате всички хранителни добавки, които са му необходими.