Висококачествени антиоксиданти Biovea за по-здрави тела

И така, чували сте, че в телата ни има свободни радикали, които се наричат още оксиданти. Тези свободни радикали навлизат в телата ни с окисляването на храната, която приемаме всекидневно и могат да причинят доста големи вреди.

Ако свободните радикали са в по - малки количества, това не е проблем, но ако нивото им се повиши, тогава те могат да се превърнат в основна причина за появата на много сериозни заболявания като тумори и рак, белодробни, сърдечно - съдови заболявания и други.

Работата на антиоксидантите е да „прихванат” и неутрализират опасните свободни радикали, затова са и толкова важни за нашия организъм.

Телата ни си имат малък „запас” от тези ценни вещества, но този запас не е достатъчен, а и с напредването на годините той намалява и се налага да си набавим нужните ни „защитници” като приемаме хранителни добавки Biovea.

Правилното хранене и приема на богати на антиоксиданти храни като черен дроб, яйца,  домати, моркови, киви, грах, зехтин, ядки, пилешко месо, боровинки може да помогне да се справим със свободните радикали, но за да сме напълно спокойни, че сме се погрижили за себе си е добре, освен внимателно подбраната храна да приемаме и висококачествени хранителни добавки.

Хранителните добавки са много важни, тъй като както споменахме вече, с напредването на годините става все по - трудно организмът ни да успее да си набави достатъчно антиоксиданти. С помощта на правилните хранителни добавки можем да си набавим тези важни вещества веднага и да се преборим с вредните оксиданти без никакъв проблем.