Хранителна добавка Biovea LYCOPENE 10mg 60softgels

  • Модел 60softgels
  • Наличност В наличност
  • 32,50 лв.


Бърза поръчка


Biovea LYCOPENE 10mg 60softgels - Хранителна добавка мощен антиоксидант, подпомага зрението.

Ограничава опасността от ракови и сърдечно-съдови проблеми. Мощен антиоксидантен ефект. Спомага за забавяне стареенето на кожата, оказва превенция срещу старчески петна. Влияе благоприятно върху обмяната на холестерола. Подпомага храносмилателната система и зрението.

Състав в доза от 1 капсула: Ликопен 10 mg.

Други съставки: Соево масло, желатин, царевично масло, растителен глицерин, жълт пчелен восък, пречистена вода.

Информация за алергени: Съдържа соя.

Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсула дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 софтгел капсули в контейнер.

Ликопен е удивително хранително фитовещество от групата на каротеноидите (растителен антиоксидант). Съвременните изследвания разкриват неговите антиоксидантни свойства и го определят като важно съединение, съдържащо се в червените домати. Дори и да спазвате хранителен режим, богат плодове и зеленчуци, за постигане на оптимално здраве, набавянето на необходимата ежедневна доза ликопен може да се окаже трудно. Biovea предлага възможност да обогатите храната си с това здравословно съединение чрез лесните за прием дражета ликопен. Ликопенът може да намали опасността от онкологични и сърдечно-съдови проблеми. Хранителен режим, богат на каротеноиди, се свързва с няколко здравословни ползи за организма. Ликопенът притежава уникални структурни и химически характеристики, на които се дължи биологичната му активност в човешкия организъм.

Как действа ликопенът Biovea ?

Много от здравословните въздействия на ликопена се дължат на неговото свойство да предпазва клетките от окислителни увреждания. Макар че не са проведени достатъчно изследвания върху ликопена в сравнение с другите каротеноиди, проучванията разкриват, че ликопенът е доста по-силно средство за прочистване от кислородните радикали от другите основни каротеноиди в храната.

Ликопенът Biovea се свързва с възможността за намаляване на риска от развитие на ракови клетки на дебелото черво. Наскоро публикувано голямо изследване в Италия показва намаляване на опасността от това при участници, консумирали доматени продукти всеки ден в сравнение с такива, консумирали доматени продукти един път в седмицата.

Съвременно изследване в Бостън разглежда връзката между ликопена в гръдната тъкан и риска от онкологичен проблем. Проучванията върху плъхове показват, че когато те се третират с обогатено с ликопен екстракционно етерично масло от домат, развиват по-малко като количество и по-малки като размер тумори от контролната група плъхове. Връзката между ликопена и сърдечно-съдовите оплаквания също е изследвана. Учените правят предположения, че ликопенът може да повлияе положително върху метаболизма на холестерола заради антиоксидантните си свойства. Изследователите допускат, че ликопенът е способен в умерена степен да понижи стойностите на холестерола.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea RESVERATROL 250mg

Biovea RESVERATROL 250mg - Хранителна добавка, която е мощен антиоксидант, подпомага нервната систем..

61,00 лв.

Антиоксидант Biovea ASTAXANTHIN 4mg 30 капсули

Антиоксидант Biovea ASTAXANTHIN 4mg 30 капсули - Хранителна добавка антиоксидант, за здрави кръвонос..

32,80 лв.

Етикети: ликопен, антиоксидант, стареене, сърце, холестерол, храносмилане, зрение, lycopene, 10mg, 60softgels, мощен, подпомага, зрението, антиоксиданти Хранителна, добавка, biovea, Антиоксиданти