Хранителна добавка Biovea RHODIOLA 300mg

  • Модел 30 капсули
  • Наличност Не е наличен
  • 19,10 лв.


Бърза поръчка

Biovea RHODIOLA 300mg - Хранителна добавка, която има антистресов и антидепресантен ефект, при умора.

Оказва положително влияние върху нервната система. Има антистресов и антидепресантен ефект. Подобрява паметта и концентрацията. Намалява умората и повишава работоспособността. Спомага за бързото възстановяване след продължителни натоварвания. Имуностимулиращо и антираково въздействие. Защитава сърдечно-съдовата система. Стимулира либидото.

Състав: Rhodiola rosea (root) Корен от родиола- златен корен -300mg. Не съдържа захар, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 1 или 2 капсули дневно или според предписанието на лекар. През първите няколко седмици да се приема рано през деня, за да не пречи на съня.

Опаковка: 30 капсули в контейнер

Rhodiola rosea (розова родиола) е растение, характерно за Европа, Азия и арктическия регион. Наричана още „златен корен”, розовата родиола вирее най-вече в Азия и Европа. Тя е основен продукт в храната на много източноевропейски и скандинавски страни от векове.

Защо да приемаме родиола Biovea ?

Руски изследователи откриват, че родиолата притежава адаптогенни свойства. Адаптогените са естествени вещества, притежаващи свойството да повишава способността на тялото да се адаптира към стресови ситуации.

Устойчивост на стрес: Адаптогените увеличават способността за ефективно използване на клетъчното гориво и общата работоспособност. Родиолата притежава свойството да увеличава устойчивостта на организма към редица химични, биологични и физически стресови фактори. Подпомага за нормализирането на процесите в тялото, когато то е подложено на стрес.

Възстановяване: Родиола розеа Biovea е популярна сред спортистите поради доказаната си способност да съкращава периода на възстановяване след продължително натоварване, намалява мускулната болезненост, повишава нивата на ензимите, РНК и протеините отговорни за мускулното възстановяване. Rhodiola Biovea повишава енергията в мускулните клетки, синтезата на гликоген в мускулите и в черния дроб и анаболната активност. Адаптогенните ползи от родиола се дължат и на нейната способност да увеличава нивата на бета-ендорфин в кръвната плазма, като така се предотвратяват хормоналните отклонения, провокирани от стреса. Докато приемат екстракт от родиола , спортистите усещат общо подобрение на представянето си и на физическата си форма.

Концентрация и памет: Когато се използва системно, родиола розеа подобрява паметта и концентрацията. Доказано е, че регулира режима на съня, намалява пристъпите на сънливост, умствената умора и безпокойството. По време на приема на екстракт от родиола розеа се наблюдава значително по-голяма емоционална уравновесеност, повишена мотивация и концентрация.

Антитуморно действие: Изследванията сочат, че родиола розеа усилва противодействието срещу токсините и образуването на „лоши клетки“. Ефикасността на билката като противораков агент все още се изследва. Досега родиолата разкрива своя потенциал в тази насока, когато се използва заедно с предписаните противоракови лекарства.

Имунна система: Веществата, открити в родиолата на Biovea подсилват имунната система – което е от изключителна необходимост за раковоболните пациенти. Също така стимулира и защитава имунната система, като възстановява хомеостазата (метаболитния баланс) в тялото.


Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea GINSENG (PANAX) 200mg 120 caps

Хранителна добавка Biovea GINSENG (PANAX) 200mg 120 caps. Хранителна добавка антиоксидант, повиш..

39,00 лв.

Хранителна добавка Eurovital PREGNENOLONE 50mg

Eurovital PREGNENOLONE 50mg - Хранителна добавка за добра памет, повишава работоспособността, подобр..

45,30 лв.

Хранителна добавка Biovea CAFFEINE 200mg 100 табл

CAFFEINE Biovea 200mg 100 таблетки -Хранителна добавка, която повишава енергията и стимулира метабол..

20,00 лв.

Хранителна добавка Biovea ASHWAGANDHA 120 таблети

Хранителна добавка Biovea ASHWAGANDHA 120 таблети - Хранителна добавка адаптоген, против стрес и ста..

43,70 лв.

Етикети: родиола, златен корен, умора, енергия, антидепресант, имунна система, rhodiola, 300mg, има, антистресов, антидепресантен, ефект, при, сексуална, функция Хранителна, добавка, biovea, Сексуална