Хранителна добавка Biovea RHODIOLA 300mg

  • Модел 30 капсули
  • Наличност Не е наличен
  • 19,10 лв.


Бърза поръчка

Biovea RHODIOLA 300mg - Хранителна добавка, която има антистресов и антидепресантен ефект, при умора.

Оказва положително влияние върху нервната система. Има антистресов и антидепресантен ефект. Подобрява паметта и концентрацията. Намалява умората и повишава работоспособността. Спомага за бързото възстановяване след продължителни натоварвания. Имуностимулиращо и антираково въздействие. Защитава сърдечно-съдовата система. Стимулира либидото.

Състав: Rhodiola rosea (root) Корен от родиола- златен корен -300mg. Не съдържа захар, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 1 или 2 капсули дневно или според предписанието на лекар. През първите няколко седмици да се приема рано през деня, за да не пречи на съня.

Опаковка: 30 капсули в контейнер

Rhodiola rosea (розова родиола) е растение, характерно за Европа, Азия и арктическия регион. Наричана още „златен корен”, розовата родиола вирее най-вече в Азия и Европа. Тя е основен продукт в храната на много източноевропейски и скандинавски страни от векове.

Защо да приемаме родиола Biovea ?

Руски изследователи откриват, че родиолата притежава адаптогенни свойства. Адаптогените са естествени вещества, притежаващи свойството да повишава способността на тялото да се адаптира към стресови ситуации.

Устойчивост на стрес: Адаптогените увеличават способността за ефективно използване на клетъчното гориво и общата работоспособност. Родиолата притежава свойството да увеличава устойчивостта на организма към редица химични, биологични и физически стресови фактори. Подпомага за нормализирането на процесите в тялото, когато то е подложено на стрес.

Възстановяване: Родиола розеа Biovea е популярна сред спортистите поради доказаната си способност да съкращава периода на възстановяване след продължително натоварване, намалява мускулната болезненост, повишава нивата на ензимите, РНК и протеините отговорни за мускулното възстановяване. Rhodiola Biovea повишава енергията в мускулните клетки, синтезата на гликоген в мускулите и в черния дроб и анаболната активност. Адаптогенните ползи от родиола се дължат и на нейната способност да увеличава нивата на бета-ендорфин в кръвната плазма, като така се предотвратяват хормоналните отклонения, провокирани от стреса. Докато приемат екстракт от родиола , спортистите усещат общо подобрение на представянето си и на физическата си форма.

Концентрация и памет: Когато се използва системно, родиола розеа подобрява паметта и концентрацията. Доказано е, че регулира режима на съня, намалява пристъпите на сънливост, умствената умора и безпокойството. По време на приема на екстракт от родиола розеа се наблюдава значително по-голяма емоционална уравновесеност, повишена мотивация и концентрация.

Антитуморно действие: Изследванията сочат, че родиола розеа усилва противодействието срещу токсините и образуването на „лоши клетки“. Ефикасността на билката като противораков агент все още се изследва. Досега родиолата разкрива своя потенциал в тази насока, когато се използва заедно с предписаните противоракови лекарства.

Имунна система: Веществата, открити в родиолата на Biovea подсилват имунната система – което е от изключителна необходимост за раковоболните пациенти. Също така стимулира и защитава имунната система, като възстановява хомеостазата (метаболитния баланс) в тялото.


Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Eurovital PREGNENOLONE 50mg

Eurovital PREGNENOLONE 50mg - Хранителна добавка за добра памет, повишава работоспособността, подобр..

45,30 лв.

Хранителна добавка Biovea CAFFEINE 200mg 100 табл

CAFFEINE Biovea 200mg 100 таблетки -Хранителна добавка, която повишава енергията и стимулира метабол..

20,00 лв.

Хранителна добавка Biovea ASHWAGANDHA 120 таблети-СЪС СРОК НА ГОДНОСТ 9/2023Г

Хранителна добавка Biovea ASHWAGANDHA 120 таблети - Хранителна добавка адаптоген, против стрес и ста..

35,00 лв. 43,70 лв.

Етикети: родиола, златен корен, умора, енергия, антидепресант, имунна система, rhodiola, 300mg, има, антистресов, антидепресантен, ефект, при, сексуална, функция Хранителна, добавка, biovea, Сексуална