Хранителна добавка Biovea BETAINE HCL 650mg цена 22.50 лв.

  • Модел 90 таблетки
  • Наличност Не е наличен
  • 22,50 лв.


Бърза поръчка

Хранителна добавка Biovea BETAINE HCL 650mg цена 22.50 лв. Хранителна добавка, която подобрява и регулира храносмилането.

Естествена стомашна киселина за по-добро храносмилане. Подобрява и регулира храносмилането. Допълнителен източник на солна киселина за хора, които имат занижено производство на стомашна киселина . Подпомага храносмилането на храни, богати на протеини.

Състав: Бетаин хидрохлорид 650mg, Пептаза (1:3000) 165mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 таблетка 1 до 4 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар. Да не се приема на празен стомах.

Опаковка: 90 таблетки в контейнер.

Biovea Бетаин хидрохлорид е киселинна форма на бетаин – витаминоподобно вещество, съдържащо се в зърната и други храни. Всъщност това е витамин, произлизащ от холина, извлечен от захарното цвекло и съдържащ органично свързан азот. Той спомага и за неутрализиране на млечната киселина и намаляване на нивата на токсичност на вредния за организма хомоцистеин - междинен белтъчен продукт, образуващ се в процеса на превръщане на аминокиселината метионин.

В стомаха солната киселина преобразува пепсиноген до пепсин – ензим, който разгражда протеините на по-малки и по-лесно усвоими субстанции. Хора, които страдат от стомашни и храносмилателни проблеми, често смятат, че киселините в стомаха, лошото храносмилане, газовете и рефлуксът са причинени от свръхпроизводството на стомашна киселина. Това погрешно мнение се подхранва от лекарите, които рутинно предписват медикаменти за блокиране на стомашната киселина при най-малкия симптом на стомашно разстройство, без да поставят правилната диагноза на храносмилателния проблем. Симптомите на свръхпроизводство на стомашна киселина (солна киселина – HCL) и недостатъчното производство в действителност са едни и същи. Затова е неразумно да се правят заключения за това какво се случва в стомаха без реално изследване. 

Biovea Бетаин хидрохлорид се препоръчва като допълнителен източник на солна киселина за хора, които имат занижено производство на стомашна киселина . Този дефицит увеличава вероятността от развитие някои бактериални и паразитни инфекции и изострят вече съществуващи такива. Нормалното количество стомашна киселина е достатъчно, за да унищожи бактериите. Едно проучване показва, че хората, които постят, имат нормална киселинност в стомаха и фактически са чисти от бактерии в тънките черва.

Някои бактериални колонии в стомаха се срещат при хора, които са с ниски нива на солна киселина.

С напредването на възрастта отделянето на солна киселина може да намалее и това да доведе до понижени нива на пепсин. Без необходимото количество пепсин организмът се затруднява при храносмилането. Бетаин хидрохлорид е допълнителен източник на солна киселина, която може да се ползва от стомаха за производството на пепсин. Комбинацията от бетаин хидрохлорид и пепсин е чудесно укрепващо стомаха средство.

Обичайни симптоми при занижена солна киселина са:

Парене в стомаха, особено след хранене; Подуване или оригване, особено след хранене; Тежест в стомаха след хранене ; Повдигане след хранене или приемане на добавки; Хронична поява на гъбички; Лошо храносмилане; Лош дъх; Диария или запек; Хранителни алергии; Газове в стомаха; Сърбеж около ректума; Слаби или начупени нокти; Разширени кръвоносни съдове по бузите или носа (при хора, които не злоупотребяват с алкохол); Кожни обриви, акне; Дефицит на желязо; Хронични чревни паразити; Несмляна храна в изпражненията;

Защо да приемаме Biovea Бетаин хидрохлорид и каква е ролята му в човешкото тяло?

Най-важната роля на тази субстанция е детоксикация на организма. Участвайки в аминокиселинните реакции в тялото, той поддържа доброто състояние на бъбреците, черния дроб и сърцето.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea CAL-MAG-ZINC 180 Tablets цена 32.00 лв.

Хранителна добавка Biovea CAL-MAG-ZINC 180 Tablets цена 32.00 лв. Хранителна добавка против загуба н..

32,00 лв.

Хранителна добавка Biovea Digestive Ензим Комплекс 104mg цена 34.00лв.

Biovea DIGESTIVE ENZYME COMPLEX 104mg цена 34.00лв. Хранителна добавка за добро храносмилане. &..

34,00 лв.

Хранителна добавка Biovea PAPAYA ENZYME 500mg 90 tabs

Хранителна добавка Biovea PAPAYA ENZYME 500mg 90 tabs. Хранителна добавка - антиоксидант,  подо..

22,90 лв. 30,50 лв.

Хранителна добавка Biovea VITAMIN B1 500mg - цена 17.00лв.

Biovea VITAMIN B1 500mg - цена 17.00лв. Хранителна добавка, която подобрява циркулацията на кръвта, ..

17,00 лв.

Хранителна добавка Biovea CAL-MAG-ZINC 90 таблетки цена 20.00лв.

Хранителна добавка Biovea CAL-MAG-ZINC 90 таблетки цена 20.00лв. Хранителна добавка за здрави кости ..

20,00 лв.

Етикети: бетаин хидрохлорид, за добро храносмилане, детоксикация, защита на клетките и тъканите, хранителна, добавка, biovea, betaine, hcl, 650mg, цена, 22.50, лв., храносмилателна, система