Хранителна добавка Biovea BETAINE HCL 650mg

  • Модел 90 таблетки
  • Наличност Не е наличен
  • 37,50 лв.


Бърза поръчка

Хранителна добавка Biovea BETAINE HCL 650mg - Хранителна добавка, която подобрява и регулира храносмилането.

Естествена стомашна киселина за по-добро храносмилане. Подобрява и регулира храносмилането. Допълнителен източник на солна киселина за хора, които имат занижено производство на стомашна киселина . Подпомага храносмилането на храни, богати на протеини.

Състав: Бетаин хидрохлорид 650mg, Пептаза (1:3000) 165mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 таблетка 1 до 4 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар. Да не се приема на празен стомах.

Опаковка: 90 таблетки в контейнер.

Biovea Бетаин хидрохлорид е киселинна форма на бетаин – витаминоподобно вещество, съдържащо се в зърната и други храни. Всъщност това е витамин, произлизащ от холина, извлечен от захарното цвекло и съдържащ органично свързан азот. Той спомага и за неутрализиране на млечната киселина и намаляване на нивата на токсичност на вредния за организма хомоцистеин - междинен белтъчен продукт, образуващ се в процеса на превръщане на аминокиселината метионин.

В стомаха солната киселина преобразува пепсиноген до пепсин – ензим, който разгражда протеините на по-малки и по-лесно усвоими субстанции. Хора, които страдат от стомашни и храносмилателни проблеми, често смятат, че киселините в стомаха, лошото храносмилане, газовете и рефлуксът са причинени от свръхпроизводството на стомашна киселина. Това погрешно мнение се подхранва от лекарите, които рутинно предписват медикаменти за блокиране на стомашната киселина при най-малкия симптом на стомашно разстройство, без да поставят правилната диагноза на храносмилателния проблем. Симптомите на свръхпроизводство на стомашна киселина (солна киселина – HCL) и недостатъчното производство в действителност са едни и същи. Затова е неразумно да се правят заключения за това какво се случва в стомаха без реално изследване. 

Biovea Бетаин хидрохлорид се препоръчва като допълнителен източник на солна киселина за хора, които имат занижено производство на стомашна киселина . Този дефицит увеличава вероятността от развитие някои бактериални и паразитни инфекции и изострят вече съществуващи такива. Нормалното количество стомашна киселина е достатъчно, за да унищожи бактериите. Едно проучване показва, че хората, които постят, имат нормална киселинност в стомаха и фактически са чисти от бактерии в тънките черва.

Някои бактериални колонии в стомаха се срещат при хора, които са с ниски нива на солна киселина.

С напредването на възрастта отделянето на солна киселина може да намалее и това да доведе до понижени нива на пепсин. Без необходимото количество пепсин организмът се затруднява при храносмилането. Бетаин хидрохлорид е допълнителен източник на солна киселина, която може да се ползва от стомаха за производството на пепсин. Комбинацията от бетаин хидрохлорид и пепсин е чудесно укрепващо стомаха средство.

Обичайни симптоми при занижена солна киселина са:

Парене в стомаха, особено след хранене; Подуване или оригване, особено след хранене; Тежест в стомаха след хранене ; Повдигане след хранене или приемане на добавки; Хронична поява на гъбички; Лошо храносмилане; Лош дъх; Диария или запек; Хранителни алергии; Газове в стомаха; Сърбеж около ректума; Слаби или начупени нокти; Разширени кръвоносни съдове по бузите или носа (при хора, които не злоупотребяват с алкохол); Кожни обриви, акне; Дефицит на желязо; Хронични чревни паразити; Несмляна храна в изпражненията;

Защо да приемаме Biovea Бетаин хидрохлорид и каква е ролята му в човешкото тяло?

Най-важната роля на тази субстанция е детоксикация на организма. Участвайки в аминокиселинните реакции в тялото, той поддържа доброто състояние на бъбреците, черния дроб и сърцето.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

Хранителна добавка Biovea CAL-MAG-ZINC 180 Tablets

Хранителна добавка Biovea CAL-MAG-ZINC 180 Tablets - Хранителна добавка против загуба на костна маса..

42,90 лв.

Хранителна добавка Biovea Digestive Ензим Комплекс 104mg

Biovea DIGESTIVE ENZYME COMPLEX 104mg - Хранителна добавка за добро храносмилане.    ..

45,30 лв.

Хранителна добавка Biovea PAPAYA ENZYME 500mg 90 tabs

Хранителна добавка Biovea PAPAYA ENZYME 500mg 90 tabs. Хранителна добавка - антиоксидант,  подо..

41,00 лв.

Хранителна добавка Biovea VITAMIN B1 500mg

Biovea VITAMIN B1 500mg - Хранителна добавка, която подобрява циркулацията на кръвта, важен за мозък..

26,60 лв.

Хранителна добавка Biovea CAL-MAG-ZINC 90 таблетки

Хранителна добавка Biovea CAL-MAG-ZINC 90 таблетки - Хранителна добавка за здрави кости и репродукти..

27,80 лв.

Етикети: бетаин хидрохлорид, за добро храносмилане, детоксикация, защита на клетките и тъканите, хранителна, добавка, biovea, betaine, hcl, 650mg, храносмилателна, система